Imreniyorum size unutanlar,yoluna bakmayı başaranlar!

3 ay demişsin daha yeni sayılır. 4 yıl oldu. ayrı olduğumuz süre beraber olduğumuz süreyi fersah fersah aşıyor. zaman lazım sadece unutacağız. biraz daha zaman.

Haklısınız . Bende hep şu dusunce oluşuyor ve acı veriyor bana. Başta beni çok seviyordu . Ben kendimden soguttum diye dusunuyorum . Yaptığım bişey yok aslında o hep beni suclasa da. Ben onu herşeyiyle sevdi o hep değiştirmek istedi beni

4 yıl sonra hala aklınıza geliyor mu?
:) gelmez mi ben tam unutup yoluma devam ediyorum hoop ya tekrar hayatıma girip beni alt üst ediyor ya haber yolluyor mutlaka kendini bir şekilde hatırlatıyor. sanırım onsuz da yapabildiğimi idrak etmek istemiyor. bu sefer kararlıyım ama olmayacak bir daha.

Anlıyorum sizinle iletişime geçtiği için. Biz tamamen ayriyiz o tüm baglarimizi kopardı.

Sence uzun süren ilişkilerde evliliklerde herşey dört dörtlük mü?
İnsanın geçinmeye gönlü olsun neleri neleri görmezden geliyo..
şuan böyle düşünmen gayet normal zamanla mantıklı düşünmeye başlarsın..

Değil mi? Yetemedim ben ona. Herşeyim gözüne battı . Hep suçladı .

Şuan acın taze diye öyle görünüyor inşallah hayatına daha iyi biri çıkacak ve senin aklına o kişi gelmeyecek bile kafanı dağıtmaya bak başka şeylerle ilgilen o gün varsa ona odaklan işin varsa biraz ona odaklan emin ol zamanla her şey geçecek insan neler unutuyor bunu unutacaksın

Insallah dediğiniz gibi olur. Hayatımdan onun yuzundn kaybettiğim herşeyi geri kazanırım . Insanlara güveni, huzuru, mutluluğu . .

Insallah dediğiniz gibi olur. Hayatımdan onun yuzundn kaybettiğim herşeyi geri kazanırım . Insanlara güveni, huzuru, mutluluğu . .
Bir insanı sevdiğin zaman gerçekten çok fazla fedakarlık ediyorsunuz ve o zaman o yaptığınız fedakarlıkların farkında bile olmuyorsunuz gözünüzde bir perde oluyor o zaman o perde kalktıktan sonra aslında neler kaybettiğinizi fark ediyorsunuz eğer olumsuzlukları varsa gerçekten hayatınızdan gitmesi belki acı veriyor ama sizin için hayırlı olmuştur Zamanla da her şeyi unuta canıza inanıyorum dediğim gibi inşallah karşınıza daha iyi bir insan çıkar

Evet maalesef öyleydi. Şimdi geriye dönüp baktığımda çok acı çektim degmedi diyorum bu seni fevkalede üzüyor . Çok tesekkur ederim inşallah .

Bence şükret ki tüm bağları koparmış seninle.
Bi de sürekli geri dönüş yaptığını düşün.
Asla toparlayamazsın bence o vakit.
Gelir yine bırakır gider falan...
Kendine biraz zaman vermelisin herkesin dediği gibi.
Biraz da senin elinde tabii.
Unutmayı gerçekten istemen lazım.
Duygularını bitirmeyi kafana koyman lazım.
Gözünde büyütmeyi de aynı şekilde.
Ama dram yaratmaya devam edersen acın uzar.

pfff insanlar neleri kaybediyor, bi de toprağın altına koyuyor be arkadaşım, şu erkek milletine verdiğiniz değeri kendinize verin kendinize

Ayrica sakin irtibat kuruyum falan deme. Ben kurdum burnumdan geldi. Kendimi suclamistim ayrilikta bi daha ayni hatalari yapmam diye. Sonrasinda ben baska birisinin oldugunu duydugumda hayatinda tamamen bitirmistim herseyi. Kac gun yazdi ugrasti benimle. Hep bi umut dedim. Ama yine daha cok uzup gitti. Amacsizca yaptigi seylere bakiyorum da tas olsa umutlanir. Bu surec gercekten kotuymus. Hele ki bi ugrasiniz yoksa. Hersey herkes gozunuze batiyor. Onemli olan hayati dolu dolu yasamaya calismak. Ayrica geciyor acisi. Icini rahatlatmaya calis. Benim bu ilk uzuntum degil ama ins son olur diyorum. Gecmisteki uzuntulerim inan canimi yakmiyor.

Unutmayi gerçekten istiyor muyum bilmiyorum. Gitgeller içindeyim . Bir an geliyor istiyorum diyorum güç buluyorm sonra bir ani canlanıyor gözümde ve sariyorum başa . Dram yaratmak değil aslında amacım üzüntüm beni astiginda teselli bulmak için yaziyorum buraya.

pfff insanlar neleri kaybediyor, bi de toprağın altına koyuyor be arkadaşım, şu erkek milletine verdiğiniz değeri kendinize verin kendinize
Evet öyle, yazıda da belirttim bunu. Biliyorum tabiki bunu. Her acının kulvarı farklı sanırım ve yaşanması gerekiyor yaşanıyor . Bu keyfi bir melankoli değil elimde olmayan bir durum. Geçmesini diliyorum.

Irtibat kurdum ayrılıktan sonra elimden geleni yaptım. Birakali çok oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…