İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü

Selam canım. Nasıl başardın :)
Canom bak kişisel bilgilerde,hamilelik takvimi var a oraya yazacaksın ama yukarıda okudum sanırım sende benle aynı hatayı yapıyorsun, yıl2014 değil 2015 olacak:) ben orda yanlışlıkla 2014 yazmışkm

Canım sağol valla sayende düzenledim sabahtan beri delirmek üzereydim :)E="Dila86, post: 37544689, member: 583372"]Canom bak kişisel bilgilerde,hamilelik takvimi var a oraya yazacaksın ama yukarıda okudum sanırım sende benle aynı hatayı yapıyorsun, yıl2014 değil 2015 olacak:) ben orda yanlışlıkla 2014 yazmışkm[/QUOTE]
Canim

Canom bak kişisel bilgilerde,hamilelik takvimi var a oraya yazacaksın ama yukarıda okudum sanırım sende benle aynı hatayı yapıyorsun, yıl2014 değil 2015 olacak:) ben orda yanlışlıkla 2014 yazmışkm
Dediğin gibiymiş canım sağol

OTE="asabiyimm, post: 37613184, member: 635401"]YA BENDE YAZDIM TARİHİ NEDEN SİZİNKİ GİBİ AFİLLİ ÇIKMIYOR [/QUO
YA BENDE YAZDIM TARİHİ NEDEN SİZİNKİ GİBİ AFİLLİ ÇIKMIYOR
YA BENDE YAZDIM TARİHİ NEDEN SİZİNKİ GİBİ AFİLLİ ÇIKMIYOR
Asabiyim canım sen de bizimle aynı hatayı yapıyorsun galiba. Doğum yapacagin tarihi 2015 yazman lazım.

Bana ve benim gibi olanlarda nasip et Allahimmmmmmmmm hayirlisiyla

Rabbim banada ve benim gibi olanlara nasip eyle yalcaeiyorum hayirlisiyla

Allshim banada nasip eyle Rabbimm Bu yolda kim.seyi eylwme Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…