İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü

ben yapamadım nasıl oluyor.yardımcı ollur musunuz.
tahmini doğum 15-01-2015

ben ilk yaptgimda oldu ama tarihi yanlis yazmisim sildim smdide yapiyorum ama cikmiyo neden

AYNEN ÖYLE YAPIYORMUŞUM :) TEŞEKKÜR EDERİM

ben de yazmak istiyorum bunu :) ama nasıl kaydedicem sayfa açılıyo da kaydetme butonu yok ??

Profilinde kisisel bilgiler kismi varya orda dogum tarihi medeni durum vs.in altinda hamilelik takvimi kismi var. Oradaki bosluga bebeginin dogacagi muhtemel tarihi yazip kaydedince cikiyo. Ben adminin verdigi link hata verince boyle yaptim

bunu yaptım olmuştur inşallah :)

[QUOeditöritor, post: 23513717, member: 20"]Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi sayfasında, hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla[/QUOTE]
Mrb editor.yukarıda bahsettiğiniz gibi yaptim ancak sayfama ekleyemiyorum.yardimci olur musunuz.

=yimm, post: 37832053, member: 635401"]AYNEN ÖYLE YAPIYORMUŞUM :) TEŞEKKÜR EDERİM[/QUOTE]
Kizlar Lutfen banada yardimci olurmusunuz.yapamiyorum.

hamilelil günlüğüne nasıl kendimi etiketlerim arkadaşlar

hamilelil günlüğüne nasıl kendimi etiketlerim arkadaşlar

kişisel bilgiler ekranına gidin. yukarıdaki yorumda bir link var oradan da ulaşabilirsiniz. eğitim durumu, kan bağışı sorularının hemen altında HAMİLELİK TAKVİMİ seçeneği var oradaki kutucuğa bebeğinizin doğacağı muhtemel olan tarihi yazın. araya tre işareti koymanız gerekiyor kabul etmiyor yoksa.. mesela 08-05-2015 gibi.. sonra kaydet butonuna basınca oluyor :)

teşekkürlerrr

Bende yapamıyorum görünmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…