İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü

10-09-2015

Oh masallah bıseyın kalmamıs sag salim ıns kucagına alırsın
Saol canım benim :) nasıl geçecek bu günler diyordum, dediğimle kaldım geldi geçti bile. Darısı senin de bebişine

Nedemek cnm hemen gecıyomus ama gelde bana sor 40 gun beklıycem artık tsk ederım amın ıns yarın allahın ıznıyle alıon kucagınsmı
İnşallah canım doktor cuma günü günün doluyor dedi bakalım artık :)

Olsun o kadar bekledın cuma hemen gelir bırde bıze sor bızım cok daha var benim ancak kışın alacam allahin ıznıyle

Arkadaslar merhaba. Hamileligim 8+6 oldu. Ve 7.haftadan beri su icememe, ayaga kalkinca tansiyon dalgalanmasi, surekli kusma, halsizlik yasiyorum. Ara ara acim diyorum. 2 haftada 2.5 kg verdim. Bu hafta serum baglandi vucudumdaki halsizlik hissi biraz gitti ve fakat damardan aldigim siviyi agizdan cikariorum gun boyu. Sasirdim kaldim. Ise gidemiorum... zofer iciyorum ama gidecek suyu tutamiyorum... boyle bisi yasayan ve iyi gelecek bi cozum bulan var mi. Hastalikli gibi hissediyorum ve normal yemek yemek istiyorum..

Ben hamileliğimin 5-6. Ayına kadar ne yediysem kustum. Günde 7 kere hortum gibi kusuyordum. Hastanelik olup seryum yiyordum. Normaldir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…