İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü

Gösterildiği gibi yapıyorum ama olmuyor. Cok seviyorum bu takvimi takip etmesi cok zevkli.

Bende yapamadım
Ya bu bebişim bilgileri nasıl gözüküyor sizde ben ne yaptıysam olmadi yardim edermisiniz

Siz böyle yazınca bir deneyeyim dedim bende çıktı.Öncelikle tahmini doğum tarihinizi söylediyse doktorunuzun söylediğini henüz söylemedi ise şurdan hesaplayarak önce tahmini doğum tarihinizi hesaplayınız.

https://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama

Sonra çıkan tahmini doğum tarihini kişisel bilgilerinizde hamilelik takvimi yazan yere giriniz.Şuna dikkat ediniz ki ,

Tarih formatı gg-aa-yyyy şeklinde olmalı. 01-01-2018 gibi . Ayraç olarak - kullanmalısınız ve tek haneli rakamların başına sıfır koymalısınız. örneğin 1 Mayıs 2018 için 01-05- 2018 gibi...

Sonra da en altta değişiklikleri kaydete tıkladığınızda takviminiz artık imzanızda...

Ya bende diyorum niye olmuyo Hamileliğin ilk tarihlerini giriyorum teşekkürler

Oluuuuu cok sukur teşekkür ederim bende son adet tarihimi yaziyordum )

Bugün menü
Saat 09 00
2 dilim çavdar ekmeği
3 adet zeytin
8 domates
2 kibrit kutusu peynir

Ara öğün
1 elma

Akşam 19 00
5 kaşık patates kavurması
Turşu
Domates

2 litre su içildi
Yarım saat spor yapıldı

Q

Valla bi an once git erken dogum yoksa da boyle takarsan erken dogum yaparsin herseyde bisey arama valla rahat birak bebeyi sizlere baktikca ben kendimi cok sorumsuz ve endisesiz goruyorum sogukkanli olmak lazim

Bana dua et yarın sagsaglim varayim sorunsuz bir yolculuk yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…