İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü

sanırım yorum yapınca çıkıyor yine de teşekkürler sanırım aramızda en yeni benim rabbim herkese sağlıklı sıhhatli çocuğunuzu kucağınıza almayi nasip etsin inşaallah

Bende yapamadım sanirim,durum mesajina yönlendiriyor ama yinede olmuyor.

takvim nasıl kulanılıyor
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım ama takvim nasıl oluyor pek anlamadım yardımcı olur musunuz

sanırım yorum yapınca çıkıyor yine de teşekkürler sanırım aramızda en yeni benim rabbim herkese sağlıklı sıhhatli çocuğunuzu kucağınıza almayi nasip etsin inşaallah

Bende yapamadım sanirim,durum mesajina yönlendiriyor ama yinede olmuyor.

takvim nasıl kulanılıyor

Herkes mesaj gönderdiğinde o mesajin altında takvim çıkıyor. 5 hafta..
6hafta vs. Gibi
Ve bilgiler yazıyor. Böylece kim mesaj atarsa diğerleri kim kaç haftalık olduğunu görebiliyor ve ordan bilgi alabiliyoruz. Sayaç kendi kendine sayıyor kızlar

merhabalar bi kızım var 2 yasına giricek inşallah cok sükür varlığına birde oglus düşünüyoruz çin takvimi nisana kada erkek gösteriyor adetten snraki 5 güne kadar ilişki sag yatış erkek deniliyor ovülasyona gore ovülasyodan öncemi sonramıydı acaba

Ben yapamiyorum. Bebeginizin dogum yarihi gibi bir kisim cikmiyor kisisel bilgiler bolumunde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…