• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnadıma mı yapıyor anlamadım ki

Geçen yıl evlilik yıldönümüzde çocukları ona bıraktık akşam 8 gibi (bu arada kendisi istedi anneanneye bırakacaktık bana bırakın diye ısrar etti). Sonuç ne biliyor musunuz sabah 8'de kızıma arattırdı. Anne babaannem beni uyandırdı seni aramamı istedi başı ağrıyormuş annen gelsin size kahvaltı hazırlasın diyor dedi. Sabahın 8'inde çocukları almaya gittik, eşim anne hep böyle yap tamam mı önce bana bırakın diye ısrar et sonra burnumuzdan getir helal olsun sana dedi. O gün bugündür çocukları asla bırakmıyorum.
Kıskançlık resmen

Aynen öyle vallahi. Sadece tek bir yılbaşında annemler çağırdı oraya gittik o kadar çok aradı ki ben artık açmadım telefonumu sessize aldım annemlerin ev telefonundan aradı düşünün artık. Azimli kayınvalidem benim. :KK70::KK70:
Sapık gibi ensendeymiş hep :D bu kadarı aklımın ucundan geçmezdi
Sanki saplantılı eski sevgili gibi muhaha

İşin en kötü tarafıda oğlunu arayamıyor çünkü eşime ısrarcı olduğunda ters tepiyor ve eşim sinirleniyor. O yüzden bütün naz poz bana Allah yardımcım olsun.
Naz poz mu : )
Bence hep görmezden gel cevapsız arama gibi kalsın
Ben işime gelmeyen her aramya bunu yapıyorum, mutluyum

Mecbur kalınca da oğlunu arasın, yiyosa ona naz poz yapsın madem ( :

Naz poz mu : )
Bence hep görmezden gel cevapsız arama gibi kalsın
Ben işime gelmeyen her aramya bunu yapıyorum, mutluyum

Mecbur kalınca da oğlunu arasın, yiyosa ona naz poz yapsın madem ( :

Tabii ki nazı bana, düşünsenize hastalanıyor ve beni arıyor bugün çok hastalandım neden beni aramadın diye. Sanki malum olacak bana o gün kayınvalidemin hastalandığı. Ama oğlunu hayatta aramaz ben çok hastayım demez.

Tabii ki nazı bana, düşünsenize hastalanıyor ve beni arıyor bugün çok hastalandım neden beni aramadın diye. Sanki malum olacak bana o gün kayınvalidemin hastalandığı. Ama oğlunu hayatta aramaz ben çok hastayım demez.
Seviyo mu acaba seni
Kızı yok ta sana nazlanası geliyo sanki ?

Bilmem sen hastalanınca sanki o hemen arıyo mu
İnsanız iş güç hayat telaşı kim kimi hergün arıyo ki
Biraz fazla nazlı ama seviyosa bezdirmesin seni tek kendi yok yani bu hayatta

Seviyo mu acaba seni
Kızı yok ta sana nazlanası geliyo sanki ?

Bilmem sen hastalanınca sanki o hemen arıyo mu
İnsanız iş güç hayat telaşı kim kimi hergün arıyo ki
Biraz fazla nazlı ama seviyosa bezdirmesin seni tek kendi yok yani bu hayatta

Ben hastalanınca aramaz hasta olduğumu duyar ama yüz yüze geldiğimizde aaa hiç haberim yoktu der. Öyle ki bir operasyon geçirdim o zaman bile öğleden sonra geldi hastaneye ve aynen şöyle dedi "Ay ben unutmuşum seni yeni aklıma geldi hemen geldim". :KK57::KK57::KK57:

Ben hastalanınca aramaz hasta olduğumu duyar ama yüz yüze geldiğimizde aaa hiç haberim yoktu der. Öyle ki bir operasyon geçirdim o zaman bile öğleden sonra geldi hastaneye ve aynen şöyle dedi "Ay ben unutmuşum seni yeni aklıma geldi hemen geldim". :KK57::KK57::KK57:
Çok değişik bi kadın o zaman
İşine geldiği gibi sallıyo

Back
X