- 21 Temmuz 2012
- 944
- 275
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
sosyal medya da mutsuz olan kimse görmedim zaten ne hikmetse herkesin hayatı güllük gülistanlıkMerhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır eşîmden ayrıyım 1 yıldır da boşandım. Ama hala düzelemedim. Gelecekten çok umutsuzum. Allah a çok dua ediyorum ama düzelemedim. Bazen eski eşimin sosyal medya hesaplarına bakıyorum ve çok mutlu olduğunu görüyorum. Belki de yakında evlenir. Bense hala kötüyüm. O zaman diyorum ki ilahi adalet yok. Allah beni sevmiyor gibi saçma düşüncelere kapılıyorum. Ben ne yapıcam arkadaşlar, intıharı bıle düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır eşîmden ayrıyım 1 yıldır da boşandım. Ama hala düzelemedim. Gelecekten çok umutsuzum. Allah a çok dua ediyorum ama düzelemedim. Bazen eski eşimin sosyal medya hesaplarına bakıyorum ve çok mutlu olduğunu görüyorum. Belki de yakında evlenir. Bense hala kötüyüm. O zaman diyorum ki ilahi adalet yok. Allah beni sevmiyor gibi saçma düşüncelere kapılıyorum. Ben ne yapıcam arkadaşlar, intıharı bıle düşünüyorum
Allah'ın en sevdiği kullarının hayatlarına bakarsan hangisi dünyada güllük gülistanlık bir hayat yaşamış. Rabbim en sevdiği kulunu bu dünyada imtihan eder ki, elmasla kömür birbirinden ayrılsın. Hak eden hak ettiğini bulsun. ilahi adalet elbette vardır. bazılarının hataları o kadar büyük ki Rabbim onların hak ettiklerini ahirette verecektir.Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır eşîmden ayrıyım 1 yıldır da boşandım. Ama hala düzelemedim. Gelecekten çok umutsuzum. Allah a çok dua ediyorum ama düzelemedim. Bazen eski eşimin sosyal medya hesaplarına bakıyorum ve çok mutlu olduğunu görüyorum. Belki de yakında evlenir. Bense hala kötüyüm. O zaman diyorum ki ilahi adalet yok. Allah beni sevmiyor gibi saçma düşüncelere kapılıyorum. Ben ne yapıcam arkadaşlar, intıharı bıle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?