- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi Munevvergul
-
inancli olursam kesin tıkırında bi hayatim olur diye mi inaniyordun?Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır eşîmden ayrıyım 1 yıldır da boşandım. Ama hala düzelemedim. Gelecekten çok umutsuzum. Allah a çok dua ediyorum ama düzelemedim. Bazen eski eşimin sosyal medya hesaplarına bakıyorum ve çok mutlu olduğunu görüyorum. Belki de yakında evlenir. Bense hala kötüyüm. O zaman diyorum ki ilahi adalet yok. Allah beni sevmiyor gibi saçma düşüncelere kapılıyorum. Ben ne yapıcam arkadaşlar, intıharı bıle düşünüyorum
Ayrılma nedeninizi öğrenebilir miyiz ????Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır eşîmden ayrıyım 1 yıldır da boşandım. Ama hala düzelemedim. Gelecekten çok umutsuzum. Allah a çok dua ediyorum ama düzelemedim. Bazen eski eşimin sosyal medya hesaplarına bakıyorum ve çok mutlu olduğunu görüyorum. Belki de yakında evlenir. Bense hala kötüyüm. O zaman diyorum ki ilahi adalet yok. Allah beni sevmiyor gibi saçma düşüncelere kapılıyorum. Ben ne yapıcam arkadaşlar, intıharı bıle düşünüyorum
Yazdıklarına bakılırsa hala unutamamıssın gibi. Tam hatırlamıyorum ama cocugun yok sanırım. Gencim guzelim dedigine gore ilerde karşına birileri çıkar. Ama kalbinden birini tam olarak atmadan yeni biriyle evlenme yoksa onun yaptgı herşey sana batar,begemmezsın.daha kotu sorunların olur.Elimde değil yapamıyorum. Ben bu toplumda gencecik yaşımda dul damgası yerken o 36 yaşında gününü gün ediyor. Benim hayatımı mahvetti ama hiç bir bedel ödemediBen kendi halime ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?