inanamadım ya resmen:(:)

valla kuzum bu duruma bakacak olursak kocam beni hiç kısıtlamıyor korkarım benden nefret ediyor. seninki de seni sevmiyor. derdimize yanalım biz.

valla şuan kafamda bir milyon soru 4 senedir bu adam beni seviyorum deyip kandırmış demek ki
neyse umarım arkadaşta en kısa zamanda gerçekleri görür

Hay Allahım ya daha neler kıskançlık değil bu başka birşey...
Tek kişi değilsiniz, 2 ayrı birey siniz sadece eşinin isteklerine göre yıllar geçmez söyliyim.
Bir yerden sonra patlarsın buna sen bile inanamazsın.çünkü bu kadar kısıtlama hiç normal değil.
20 yaşında genç bir hanımsın elbette isteklerin olacak,kendi yaşıtın arkadaşlara da ihtiyacın olacak.
yoksa çok bunalırsın.
kimseye baş kaldır demiyoruz ama bu böyle gitmez bir ömür...
Allah huzur versin

Son düzenleme:

kendimi gördüm sizde nekdarlık evlisiniz bilmiyorum ama şuan cicim aylarındasınız belli ki.
evlendiğim ilk aylar aynı dusunce esımdede vardı evlı gıbı gorunen yanı orta yaslı kadınlarla cıkardım ama ablam yada yaşıtım genc bekar bırılerı ıle cıkartmazdı dısarıya.
sonrasında hamılelıktede aynı sekılde bıraz azalsada devam ettı kızım suan 17 aylık ve nerde ıstersem ordayım dıyebılırım.
cocugu parka goturdum yada alısverıse cıktım o eksık şu eksık artık ınan tek basıma halletsem hoşuna gider oldu.
geçici bir dönemdesın yınede eşinle konus cok aşırıya kaçmasın sende bırdaha yalan soyleme.
1 2 yıla kalmz duzelır uzulme.

valla onu bunu bilemiycem,arkadaşımla 10 dak çarşıya gittim diye,beni eve götürüp her yeri prıl prıl yap diye fırçalayan kocanın,malum bi tarafına o viledanın sapını sokarım

gerçi anladığım kadarıyla sen halinden memnunsun.eee bi laf vardır alan memnun satan memnun

ne demek haklı , yahu biraz kendinize gelin , bu adam bu kadar sıkmasa yalan söylemeye mecbur etmese bu yalan söylenmez ,

kendi de çıkmasın kimseyle görüşmesin o zaman , sokaktaki her adam yanlız kızlara bakmıyor eşimin böyle baskıcı tavırları olsa eşim olmazdı heralde , sizin de kendinize ait bir hayatının olduğunu anlaması lazım , yazık evde tıkılı arkadaşsız zaman mı geçer

baaa kötü sözler söyle kazım, baaaaaa geri zekalı de kazım, döv beni kazımmmmmmmmmmmmmmm

yorum yapmadan gideyim dedim de ...!!

İnanamadım ya resmen demişsiniz tam olarak hangi noktaya inanamadınız merak ettim?
Bence o kadar güzel inanmışsınız ki yorum yapan arkadaşları iknaya bile gittiniz.

canım yeni evlililerin %90nı böyle...beni çok sevdiği için kıskanıyor gibi bahaneler bulma kendine.
bu kadar sıkması normal değil, bak sende patlak vermeye başlamış ilk yalanını söylemişsin.
canını sıkmak istemem ama bu son yalanında olmayacak, senin suçun yok, kocan seni yalan söylemeye itiyor.
bu davranışlardan hoşlanmadığını açık ve net olarak söyle, yoksa ömür geçmez böyle kıskanç bir adamla.

Konuya resmen boşuna yorum yapmışız ortada bir sorun yok ki. Güzel güzel aynen devam eşiniz sizi çok seviyor değerinizi çok iyi biliyor ileride daha da bilecek fotosenteze ramak kalmış cidden ama siz onu da kabul edersiniz gibi ne güzel evin havası değişir evime oksijen sağlarım diye bir bakış açısıyla.

Sevıyor olablır tabı orasını bılemem ama asırı sevgıden degıl bu kıskanclık kendını eksık gormesnden bence bu kadarı da fazla yanı dısarda mılyonlarca genc kız var yanı erkeklerde ısı gucu yok sızemı bakcaklar

evcilik oynar gibi. dur sahneleştireyim.
beni istemeye geleceklermiş............
sıkıysa gelsinler ............. :98:
büyüyünce geçer

Son düzenleme:
Benim anlamadığım şu; cocuk olunca eş nasıl unutuyor kıskanclığı? El kadar bebe mi koruyo annesini etraftaki kötülüklerden?

belki yaşınız küçük olduğundan biraz fazla üzerinize gelip kısıtlamış sizide alıştırmaya çalışıyor.yalana sevk ediyolr eşiniz..
karşınıza alıp ben kendimi koruya bilir ve nasıl davranmam gerektiğini biliyorum tarzında konuşursanız faydalı olacaktır.
sonuçta hayat eşinizden ibaret değil arkadaşa dosta aslışverişe vs.. ihtiyaçımız var.kesinlikle kısıtlamak sevgi dozunu göstermez bunu bilmelisin..

ben ankarayı hiç bilmem eşim gez kendi kendine ögren zorda kalırsan gelir alırım olduğun yerden diyordu her işini kendi başına yapmak baskısız insan kendine güveni dahada artıyor..

eşinizle üzelce konuşun halleşin ilk sefer olmasada 3ve 4 işe yarar inanın size güvenmeyi ögrenecek zamanla.24 saat yapışık gezemiyceniz için sizi en iyi kendiniz korur ve bilirsiniz..beni yalan söylemeye mecbur bırakıyorsun dediğinizde yaptığını dışarıdan olmasada içeriden çok iyi anlıycaktır.köle izauralık yapmayın..

hımm..
Allah korusun çocuk olmazsa yandınız . yaş 60 siz tek başına sokağa markete gidemeyeceksiniz. bir şey değilde büyüklerdende kimse kalırmı bilemem. hoş 80 inde sizle gelecek güçleride kalmaz. zor yanii.. .
çocuk mutlaka olmalı. yoksa durum vahim

Benim anlamadığım şu; cocuk olunca eş nasıl unutuyor kıskanclığı? El kadar bebe mi koruyo annesini etraftaki kötülüklerden?

bebek olunca bebek onu korumayacak kötülüklerden. artık anne olduğu için başı tamamen bağlanacak. yani artık istesede kötü haltlar yemeyecek. :)

kısa ve net canım kocan başkalarına değil sana güvenmiyor.

senin yaşındakiler üniversiteye , gezmelere , tozlamara gidiyorlar. adam bunu yaşı daha küçük gözü kayar, aklı karışır korkusuyla seni dışarı bırakmıyor. bunun sevgi ile inan bir alakası yok.

Yok artık ya daha neler, senin bırak arkadaşı tek başına dışarı çıkmaya hakkın yok mu? İnsan değil misin sen?
Ceza da evi bal dök yala yapmak mıymış? Oldu, evde ayağına bir pranga taksın yazık seni bulduğun yerden eve getirmek zahmetine de girmesin, hem kafası da rahat olur..

Bu sevgiyse,evlilikse,kıskançlıksa,sahiplenmekse...
ne evleneyim,ne seveyim,ne böyle bir kocam olsun.......

bu nasıl bi cahilliktir.diyecek söz bulamıyorum hangi çağda yaşıyoruz pesssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…