İnancımı yitirirken..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sigara iciyor. Sacini boyuyor abiye aliyor diye. Ama sonra açıkladı biraz yanlis anladık arkadaşı.
O bize hesap vermek zorunda degil ki. Sadece derdini yazmis, icini dokmus. Kurus kurus da hesap vermis. Aslinda bunlari yazmak zorunda degil.
Herkes gibi onun da ihtiyaclari var. Sacini boyatti diye mi bu kadar uzerine gidilir mi bir insanin? Kadinlar kulubundeki hanimlar bazen cok acimasiz oluyor anlamiyorum.

O bize hesap vermek zorunda degil ki. Sadece derdini yazmis, icini dokmus. Kurus kurus da hesap vermis. Aslinda bunlari yazmak zorunda degil.
Herkes gibi onun da ihtiyaclari var. Sacini boyatti diye mi bu kadar uzerine gidilir mi bir insanin? Kadinlar kulubundeki hanimlar bazen cok acimasiz oluyor anlamiyorum.
Iste hani ekmek yicek paran yokken nasil boylesin gibisinden soylendi ama kendisi ben evde boyadim kuafore gitmedim evde de yaktim saçımı dedi. Sigara iciyor diye de tepki geldi sigara bagimlilik malesef bizde bu isin icine düştüğümüz için onu anlıyorum ama en azindan bu donemde azaltilsa onun için iyi olur ben hanımlardan korkumdan konu açamıyorum 😂😂😂😂

Aynen .. Öğretmen maaşı + Eşinin ki onun 3 katı maaş alan abla kendisini burda parçaladı. .valla bazı insanlar çok şaşırtıcı !
Allah selamet versin..
Onca kötü mesaj varken neden benim "kötü" mesajıma neden atladınız? Siz garibanizmden başka bir şey yapmıyorsunuz.Ben orda evlendiğimizin ilk zamanları geçinemiyorduk , ilk zamanlar insan ev idaresini bilemiyor da yazmışım.Neden sadece maaş kısmına takıldınız? Çünkü hasetlik ediyorsunuz.Yazık , insanca tavsiyeler verdim başta kızdım ama işin aslını anlayınca kıza tavsiyeler verdim kendimce.İçiniz öyle kötü ki maaşımla hava atıyor imajı yüklediniz bana.Ben orda biz de geçinemiyorduk demek için yazdım onu.Ayıp size.

Onca kötü mesaj varken neden benim "kötü" mesajıma neden atladınız? Siz garibanizmden başka bir şey yapmıyorsunuz.Ben orda evlendiğimizin ilk zamanları geçinemiyorduk , ilk zamanlar insan ev idaresini bilemiyor da yazmışım.Neden sadece maaş kısmına takıldınız? Çünkü hasetlik ediyorsunuz.Yazık , insanca tavsiyeler verdim başta kızdım ama işin aslını anlayınca kıza tavsiyeler verdim kendimce.İçiniz öyle kötü ki maaşımla hava atıyor imajı yüklediniz bana.Ben orda biz de geçinemiyorduk demek için yazdım onu.Ayıp size.
Ya boşverin gerçekten anlayamadım bende arkadaşları

Ya boşverin gerçekten anlayamadım bende arkadaşları
Hayır bir de takmışlar maaş kısmına , öğretmen maaşı belli neyiyle hava atayım? Bu kısmın böyle anlaşılmasına çok üzüldüm.Yaptıkları körü körüne garibanizm , sorgulamak hiç yok.Kadına saç boyamasın mı dedim ben mesela? Evde boya dedim.Ben kaşlarımı kendim alıyorum , konu sahibi de bu gibi şeyler yapabilir.Olayı maaşıyla hava atıyor a indirgediler.Öğretmenliğime bile laf söylendi.Mune'nin yokluğunu fırsat bilip coştukça coştu bazı arkadaşlar.3 4 kişi dön dolaş birbirlerine beğeni atıyorlar , gülünç duruma düşüyorlar.Kendi kötü niyetleri ne diyeyim?

Konu sahibi cok uzuldum. Yaninizda olsaydim size bir sarilirdim. Bu devirde tek maas gecinmek gercekten zor. Azminizi ve umudunuzu yitirmeden is aramaniz gerekiyor. Kasiyerlik, evlere temizlik, kresler, hasta bakiciligi, iskur.... aklima gelen bunlar.
Bir de yukaridaki linki okumani tavsiye ederim.

Hayır bir de takmışlar maaş kısmına , öğretmen maaşı belli neyiyle hava atayım? Bu kısmın böyle anlaşılmasına çok üzüldüm.Yaptıkları körü körüne garibanizm , sorgulamak hiç yok.Kadına saç boyamasın mı dedim ben mesela? Evde boya dedim.Ben kaşlarımı kendim alıyorum , konu sahibi de bu gibi şeyler yapabilir.Olayı maaşıyla hava atıyor a indirgediler.Öğretmenliğime bile laf söylendi.Mune'nin yokluğunu fırsat bilip coştukça coştu bazı arkadaşlar.3 4 kişi dön dolaş birbirlerine beğeni atıyorlar , gülünç duruma düşüyorlar.Kendi kötü niyetleri ne diyeyim?
Pardon da siz saatlerdir neyin ispatındasınız?

Tamam güzel kardeşim sen harikasın, birtanesin, mükemmelsin, iyisin. ..

Biz Garibanizim (o da neyse) yapıyoruz. Halden anlamayız, kötüyüz. .

Her yerden laf sokmaya çalışıyorsun. Düş yakamızdan Allah aşkına..

Garibanizm diye bir ideoloji varmış
Biz ondanız galiba
Ya bırak şunu
Ben engelledim görmüyorum zaten engelle kurtul
Bu kadın normal değil
Benim konuma kadar gelip takip etti
Burdaki kıza etmediği hakaret kalmadı

Hanımefendi yazdığınız yorumu şimdi gördüm , arada kaynamış çirkinlikleriniz arasında.2 kişi bir olup saldıran sizsiniz , siz benim yakama yapışmış durumdasınız sizin tabirinizle.Hasetlik etmeyiniz , garibanizmi bilmiyormuşsunuz , sizin yaptığınız şey tam anlamıyla o oluyor.Öğrenmiş oldunuz.Laf sokmuyorum , laf sokmak sizin tartışma şekliniz.Düzgün fikir ve argüman yok , anca laf sokarak iftiralarla insanları karalamaya çalışıyorsunuz.Beni en başta alıntılayan da sizdiniz.Diyeceğine değil duyacağına bak derler.Umarım anlamışsınızdır.

Hanımefendi yazdığınız yorumu şimdi gördüm , arada kaynamış çirkinlikleriniz arasında.2 kişi bir olup saldıran sizsiniz , siz benim yakama yapışmış durumdasınız sizin tabirinizle.Hasetlik etmeyiniz , garibanizmi bilmiyormuşsunuz , sizin yaptığınız şey tam anlamıyla o oluyor.Öğrenmiş oldunuz.Laf sokmuyorum , laf sokmak sizin tartışma şekliniz.Düzgün fikir ve argüman yok , anca laf sokarak iftiralarla insanları karalamaya çalışıyorsunuz.Beni en başta alıntılayan da sizdiniz.Diyeceğine değil duyacağına bak derler.Umarım anlamışsınızdır.
Anlamadım ne olacak şimdi ? Allah aşkına yazma bana ..

Kızın saçının boyasına d smartına aldığı elbiseye herseye laf attılar aşağıladılar sayfalarca
Tepki verenleri görünce de biz yanlış anladık dediler
Midem bulandı dediler kocamın maaşı benimkinin 3 katı bende öğretmenin diyen bayan sayfalarca aşağıladı
Iban yazsaydın dediler
Neler neler
Oysa amacı biraz dertleşmekti kızın
Bende anlamıyorum bu insanları
Tepki verince de sorunlu biziz

Ortada hava atacak bir durum yok herkes kendince moral destek ve akıl vermeye çalıştı bende maaşımı yazdım üstelik eşimle benim maaşımın toplamını yazdım ama bana kimse birşey demedi çünkü dişlerine deymedi bizim maaşımız sizinki yüksek olunca hava atıyorsunuz sandılar değişik cidden bide size bulaşan kendileri paikopat olan siz oldunuz o ayrı bir komedi zaten 😂😂😂😂

Ay konuma kadar beni takip edip bir sürü şey yazdın be
Sapık gibi sürekli peşimdesin
Ne konuşuyorsun sen

Ortada hava atacak bir durum yok herkes kendince moral destek ve akıl vermeye çalıştı bende maaşımı yazdım üstelik eşimle benim maaşımın toplamını yazdım ama bana kimse birşey demedi çünkü dişlerine deymedi bizim maaşımız sizinki yüksek olunca hava atıyorsunuz sandılar değişik cidden bide size bulaşan kendileri paikopat olan siz oldunuz o ayrı bir komedi zaten 😂😂😂😂
İşte aynen bu.Birçok kişi maaşını yazdı etti ben yazınca linç etmeye çalıştılar ki bir de diğerinin yazdığını öbürü beğeniyor falan , başka bir konu var orda da böyle.Örgütlenmişler dinleme şunu falan yazmış biri diğerine gerçekten gülünç ya.Ben maaşımı yazdığım yorumda evlendiğimizin ilk zamanları zor geçiniyorduk , evliliğin ilk zamanları insan ev iradesini bilemiyor vs de yazdım konu sahibi için , bir tek maaşı kısmına takıldılar.Ne diyeyim anlayan anladıysa beni , bunlar gibiler varsın anlamayıversin.Desteğiniz için teşekkür ederim.

İşte aynen bu.Birçok kişi maaşını yazdı etti ben yazınca linç etmeye çalıştılar ki bir de diğerinin yazdığını öbürü beğeniyor falan , başka bir konu var orda da böyle.Örgütlenmişler dinleme şunu falan yazmış biri diğerine gerçekten gülünç ya.Ben maaşımı yazdığım yorumda evlendiğimizin ilk zamanları zor geçiniyorduk , evliliğin ilk zamanları insan ev iradesini bilemiyor vs de yazdım konu sahibi için , bir tek maaşı kısmına takıldılar.Ne diyeyim anlayan anladıysa beni , bunlar gibiler varsın anlamayıversin.Desteğiniz için teşekkür ederim.
Asgari ücretle geçinemiyorum diyen birine maaş yazarsan takarım tabi
Ay senin neyini çekemicem be
Güldürme beni

Kızın saçının boyasına d smartına aldığı elbiseye herseye laf attılar aşağıladılar sayfalarca
Tepki verenleri görünce de biz yanlış anladık dediler
Midem bulandı dediler kocamın maaşı benimkinin 3 katı bende öğretmenin diyen bayan sayfalarca aşağıladı
Iban yazsaydın dediler
Neler neler
Oysa amacı biraz dertleşmekti kızın
Bende anlamıyorum bu insanları
Tepki verince de sorunlu biziz

Neyin dertlesmesi? Açliktan migden bulaniyorsa ve israr ile çalismiyorsan ne diye konu açiyorsun? Elbette millet sigarayada, saç boyamayada birsey diyecek. Kadin bide saka gibi "kekse benimde çoçuklarim olsada asgari ücret ile geçinmeye çalissak" diyordu. Yani çoçuklarinda migdesi açliktan agrisin.

Konu sahibi herkese hakaret ediyor. Konunun gerçekligi süpheli. Kadin dertlesmek degil, polemik yaratmak, "reytingli konu" olmanin derdinde. Yoksa bu denli sorun yasasaydi, milletin önerdigi çözümlere yanasirdi.

Asgari ücretle geçinemiyorum diyen birine maaş yazarsan takarım tabi
Ay senin neyini çekemicem be
Güldürme beni
Yalnız orada maaşıyla hava atmadı ben hesabımı bilmediğim bu kadar maaşla geçinemiyordum anlamında dedi kimseyi bu şekilde savunmadım ve polemiklerden uzak dururum her zaman ama cidden ben bile dayanamadım artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X