- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Şehir dışındaydı yarın dönücek gelmesini bekledim. Telefona nasıl anlatıyım. Yüz yüze konuşup istifa edicem.Bence kendinize çok yükleniyorsunuz. peki davadan sonra hiç konuştunuz mu patronunuzla?
Bu arada yazdığınız için teşekkürler çok kötüyüm buraya odaklanınca kafam biraz olsun dağılıyor.Bence kendinize çok yükleniyorsunuz. peki davadan sonra hiç konuştunuz mu patronunuzla?
Kendime güvenen biriyim özgüven sorunum da yok ama yaptığım hatayı ben biliyorum. Yanlış yapınca kıvıramam ki tabiatım da yok kabul ederim hemen. İstesem de yapamam ki istemiyorum da. Kendine güvenle alakası yok yalan söyleyemiyorum. Politik olamıyorum.Bence istifa etme. Dediğim gibi kendine çok yükleniyosun. Herkes hata yapar özellikle ilk başlarda. Böyle böyle öğreneceksin. Kendine güven biraz. Konuşurkende ezilip büzülerek anlatma patronuna
Tüm suç tamamen sende miydi yani? Ben hukuktan anlamam ama tüm suç sendeymiş gibi gelmedi okuyunca?Kendime güvenen biriyim özgüven sorunum da yok ama yaptığım hatayı ben biliyorum. Yanlış yapınca kıvıramam ki tabiatım da yok kabul ederim hemen. İstesem de yapamam ki istemiyorum da. Kendine güvenle alakası yok yalan söyleyemiyorum. Politik olamıyorum.
Ben sizi çok iyi anlıyorum sanırım ... Her insan böyle büyük hatalar yapabiliyor emin olun. Bence patronunuz istifa etsenizde kabul etmeyecektir. Çünkü gerçekten bu kadar işini sahiplenen birini kaybetmek istemeyecektir.
Tüm suç tamamen sende miydi yani? Ben hukuktan anlamam ama tüm suç sendeymiş gibi gelmedi okuyunca?
Anlıyorum... bencede patronunuz istifanızı kabul etmeyecek sizin gibi dürüst birini bulmak kolay değilİyi araştırmam lazımdı. Gözümden kaçmamalıydı.Sonuçta ben bunun için varım.
Iyi de tebligatı sana getirmeyenin hiç mi suçu yok
iri
Adam tebligattan 10 gün sonra getirip 3 gün önce geldi diyor örneğin vekalet vs çıkarıp dosya fotokopisi alınacağa kadar temyiz süresi kaçtı
Biz bir suratla gittik patronun yanına amannnn verseydi zamanında dedi
Adama da öyle dedik bu sana ders olsun ger evrakın üstüne tarih at ve bize gönder bunun için para veriyorsun ama hukuki yardım alamıyorsun bak deyip olaydan sıyrıldık topu ona attık
Sizinki de tebligatı alınca avukatı arasaymış ya da gelseymiş duruşmaya üstünde yazar davetiyenin sonuçları
Hiç anlamadım kime tebligat gitmiş kim niye yemin etmemiş nolmuş gece gece beynim yandı galiba
kısmetten öte yol yokHerkes okuyor ama kimse de bişi yazmıyor çok kötüyüm yaa sığamıyorum eve. Adam resmen hak kaybına uğradı benim yüzümden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?