inanılmaz kötüyüm siz olsanız napardınız ??

Bence istifa etme. Dediğim gibi kendine çok yükleniyosun. Herkes hata yapar özellikle ilk başlarda. Böyle böyle öğreneceksin. Kendine güven biraz. Konuşurkende ezilip büzülerek anlatma patronuna

Bence istifa etme. Dediğim gibi kendine çok yükleniyosun. Herkes hata yapar özellikle ilk başlarda. Böyle böyle öğreneceksin. Kendine güven biraz. Konuşurkende ezilip büzülerek anlatma patronuna
Kendime güvenen biriyim özgüven sorunum da yok ama yaptığım hatayı ben biliyorum. Yanlış yapınca kıvıramam ki tabiatım da yok kabul ederim hemen. İstesem de yapamam ki istemiyorum da. Kendine güvenle alakası yok yalan söyleyemiyorum. Politik olamıyorum.

Ben sizi çok iyi anlıyorum sanırım ... Her insan böyle büyük hatalar yapabiliyor emin olun. Bence patronunuz istifa etsenizde kabul etmeyecektir. Çünkü gerçekten bu kadar işini sahiplenen birini kaybetmek istemeyecektir.

Tüm suç tamamen sende miydi yani? Ben hukuktan anlamam ama tüm suç sendeymiş gibi gelmedi okuyunca?

Valla yarın içerdeki alacağımı da istemyicem gidicem. Ne müvekkilin ne de patronumun yüzüne bakamam. Keşke telafi edebilsem.

Iyi de tebligatı sana getirmeyenin hiç mi suçu yok

Adam tebligattan 10 gün sonra getirip 3 gün önce geldi diyor örneğin vekalet vs çıkarıp dosya fotokopisi alınacağa kadar temyiz süresi kaçtı

Biz bir suratla gittik patronun yanına amannnn verseydi zamanında dedi

Adama da öyle dedik bu sana ders olsun ger evrakın üstüne tarih at ve bize gönder bunun için para veriyorsun ama hukuki yardım alamıyorsun bak deyip olaydan sıyrıldık topu ona attık

Sizinki de tebligatı alınca avukatı arasaymış ya da gelseymiş duruşmaya üstünde yazar davetiyenin sonuçları

Bundan sonra cok daha dikkatli olursunuz. Isinde her hata yapan istifa etseydi, ohooo... Bu kadar yuklenmeyin kendinize:)Bence patronunuzla da konusun mutlaka, içinizin rahat etmesi için. Ben de hukuki islerden pek anlamam ama, tekrar açılamaz mi dava acaba? Acilamazsa da caniniz sagolsun. Uzulmeyin bu kadar.

Adam biraz safça biri. Diğer yemin eden ona bir tebligat geldiğinden bahsetmişti. Bende bize gelen zannettim üstüne düşmedim, bize gelen diğer müvekkilin yemin edeceği ve şu saatte hazır bulunmamız hususundaydı. Bende o zannettim.Asile gitmesi gerektiğini bilmiyordum, 20 senelik avukata sordum o da vekile gelir diyor o bile öyle zannediyor.. Ancak mevzuatta asile gider vekile değil diyor. Aman aklınızda bulunsun yemin davetiyesi asile gidiyormuş. Daha dikkatli olmalıydım.Neyse artık sabaha kadar mahkeme salonu ve hakimlerle cebelleştim, kabuslar, kabuslar.

Son düzenleme:
Hukuktan hic anlamam, o nedenle asil, vekil bunlari bilmem ama bence hata yapmis olman istifa etmeni gerektirmez.durumu aciklarsin patronuna, dilerseniz istifa ederim deyin, zaten istifa etmeni kabul etmeyecektir..herkes hata yapar.ben de bir keresinde oyle bi hata yaptim kii.. napalim acemilik yani.oyle boyle profesyonellescez ..tecrubeli boyle olunuyor hata yapa yapa..

kendini kötü hissetmem çok normal,bu seni hakkanıyetli vicdanlı biri olduğunu gösterir,ama hatanda kasıt yoksa kendını çok hırpalama,kasıt olsa idi zaten üzülmezdım,istifa etme,bir hafta geçsin sakinleş,hayat hep hatalar yapacağımız ve ders alacağımız bır kurum...

Herkes okuyor ama kimse de bişi yazmıyor çok kötüyüm yaa sığamıyorum eve. Adam resmen hak kaybına uğradı benim yüzümden.
kısmetten öte yol yok
bazne sınanırız o da demek ki bununla sınanıyor..
topu topu bir hata yaptınız öyle değil mi..demek ki yaşanacakmış olacağı varmış
kendinize bu kadar yüklenmeyin

İş olan yerde ve sürekli işliyen bir yerde hata olabilir.Hiç hata yapmadım yapmam diyen insan yalan söyler.Güzelce patronunuza hatalı olduğunuzu söyleyin zaten o da ya dürüstlüğünüzden dolayı takdir edip daha dikkatli çalışın der ya da kusura bakmayın böyle bir hatayı kabul edemem der.Sonuçta ne dünyanın sonu ne de başı hatalar iyidir ne kadar kötü gözüksede arkadaşım onlar artık tecrübee hayat hiçbir şeyi güle oyaya öğretmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…