- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Asile gider ve gitmişAdam biraz safça biri. Diğer yemin eden ona bir tebligat geldiğinden bahsetmişti. Bende bize gelen zannettim üstüne düşmedim, bize gelen diğer müvekkilin yemin edeceği ve şu saatte hazır bulunmamız hususundaydı. Bende o zannettim.Asile gitmesi gerektiğini bilmiyordum, 20 senelik avukata sordum o da vekile gelir diyor o bile öyle zannediyor.. Ancak mevzuatta asile gider vekile değil diyor. Aman aklınızda bulunsun yemin davetiyesi asile gidiyormuş. Daha dikkatli olmalıydım.Neyse artık sabaha kadar mahkeme salonu ve hakimlerle cebelleştim, kabuslar, kabuslar.
İş yerinde bir hata yaptım ve benim yüzümden zarara oldu. Patronumuz işten çıkaracak biri değil ama benim istifa etmem gerekir değil mi?? siz istifa edermiydiniz??
bende 2 sene önce yapmıştım buraya gelin gelmeden önceki memleketimde muhasebede faturaalrı yanlış kesmiştim patron da tanıdık dı hep kızgınlığını bellı ederdı ama ben yıne yapardım nedenseİş yerinde bir hata yaptım ve benim yüzümden zarara oldu. Patronumuz işten çıkaracak biri değil ama benim istifa etmem gerekir değil mi?? siz istifa edermiydiniz??
İş yerinde bir hata yaptım ve benim yüzümden zarara oldu. Patronumuz işten çıkaracak biri değil ama benim istifa etmem gerekir değil mi?? siz istifa edermiydiniz??
yanlış mı anladım bilmiyorum ama sizin müvekkilinize yemin daveti yapılmış, siz de bu davetten haberdar olmadığınız için yapılan duruşmaya katılması gerektiğini kendisine bildirmediniz ve o da katılmadığı için yemin edemedi, diğer taraf da yemin ettiği için davayı mı kaybettiniz?
aman ben de temyiz süresini, onun gibi kesin bi süraye falan kaçırdın sandım. bu dediğin senin sorumluluğuna bile neden olmaz ki. müvekkilin tebligat aldığını sana bildirmesi gerekirdi. bence ortalığı karıştırma. müvekklini tebligatı aldığını, bilgi vermediğini patrona anlat. çok da eğilip bükülme yani.
temyiz de edersin bu arada.
valla benden tavsiye böyle ufak şeylere takılıp algınızı düşürme.
eminim ki sabahtan beri bunu düşünüyorsundur eminim.
küçük detaylara takılırsan büyük yanlışlar yaparsın. çünkü yaptığın iş dikkat gerektiren , her imzanda sorumluluk doğuran bir iş. hemen toparlan bence. çelik gibi sinirlerinin olması lazım.
canını da sıkma. önemli olan sorumluluğunu gerektiren önemli bir hata yapmamak. bunda bişey yok.[/QUOT
Bildirdi ama ben içeriğini sormadım, farklı bir konudaki tebligat sandım dikkatimden kaçtı. Neyse konuştum patronumla istifa etmeye, zararı karşılamaya hazırım dedim. Bana üfffff limonlupasta hanım saçmalamayım ne istifası olur öylededi . ancak benim vicdanım yine de rahat değil. evet bu bana çooooook büyük bir ders ve tecrübe oldu gözümü dört açarım artık
Yorum yapan, destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün sabah gittim konuştum anlattım. istifa etmeye, zararı elimden geldiğince karşılamaya hazır olduğumu söyledi. Patronum ''üfffff limonlupasta hanım saçmalamayın ne istifası olur öyle '' dedi.Yine de vicdanım rahat değil. Allah affetsin. Bu bana ders ve tecrübe oldu artık gözümü dört açarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?