• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inatçı kilolarımıza elveda

Gunaydin cnm telefonum akilli degil ama yakında akillanicak :KK70:yarim akilli ama :KK70:o zmn 1 aylik tarifemde 250 mb internet hep bosa gidiyodu onunla buraya girerim yeter başka bir yere girmiyorum yemek tarifleri dışında. Kalorisepetini bende kullaniyorum cokta memnunum.Güzel bir dostluk kurduk girmezsem uzulurum diyetisyene gidiyormus kadar motive oluyorum :KK200::KK200::KK200:
Evet bizde seni gormezsek uzuluruz burda gercekten guzel bi birliktelik oldu bnde coook mutluyum

Bende sizinle kilolarımı paylşınca daha dikkatli yiyorum yerken kalorilerini düşünüyorum siz olmazsanız eğer bayramda 3kilo aalırdım ama şimdi çok dikkatli yiyeceğim cuma günü kilomu güncelleyeceğimi düşüneceğim umarım bunu yapabilirim 1 haftada 3 kilo alınır mı demeyin tecrübelerimle konuşuyorum :KK66:
Aynen cnm hem bayram die de sinirsiz yicek halimiz yok dimi ama tadlarina bakip birakcaz nefsimizi oldircez

K Karanfil_kokuyor geç kalmışsınız kahvaltı brunch olmuş sizin ben o işi sabah 8de hallettin öğle yemeği vaktim yaklaştı :-) spora vakit bulamıyorum ben ya çok afacan bir oğlum var sağolsun iş yaptırmıyo biraz uyulduğunda onu yapayım bunu yapayım derken vakit geçiyor sen iki çocukla iyi yapabiliyorsun maşallah takdir ediyorum benim iki olsa ne yapacam bilmiyorum bende günde 40 çeşit oyun oynuyorum yerlerde araba sürmekten dizlerim kabuk bağlıyor evin içinde odadan odaya tren olup koşuyoruz spor yapmasamda kalori harcıyorum :KK48:
Yaaa benm de bebisim olsun en guzel spor onlarla oynamak enerjilerine yetismek icin baya kalori harcanio

Ben sabah peynir 5 zeytin 2 dilim kizarmis tam bugady ekmegi 2 kayisi yedim dedim ya ben bi yandan da diyetisyene gdiorum die kadinin dediklerini 2 aydir uygulasaydim coktan kurtulmustum ama ben bi gun tok uc gun ac derken hayatimi mahvetiim 2 ogun sekkinde yemege devam simdilik

A aaadddaaa canım Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın tez zamanda sanada Nasib etsin inşallah inan ben hızına yetişemiyorum 1 dk oturamıyorum akşam 1 de ben yattım o oturuyordu sabah 6 buçukta beni yine o uyandırdı şimdi sızdı kaldı bende bayram için sarma saracağım bitirmeden o uyanır zaten

A aaadddaaa canım Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın tez zamanda sanada Nasib etsin inşallah inan ben hızına yetişemiyorum 1 dk oturamıyorum akşam 1 de ben yattım o oturuyordu sabah 6 buçukta beni yine o uyandırdı şimdi sızdı kaldı bende bayram için sarma saracağım bitirmeden o uyanır zaten
maşallah sarma saran temizlik bitti demek. Ben temizlik bile yapamıyorum doğru düzgün

Amin canim ya

K Karanfil_kokuyor kız temizlik yapmadımki yarın kayınvalideme gideceğim sarmaları onun için yapıyorum bayramda evde değilim temizlik işini geldikten sonraya bırakıyorum ben gelene kadar eski haline dönecek bende kendimi sinir edecem hiç gerek yok :p
Sinirlenme canm sakin sakin:)

Temizlik bitti cok sukur aksam salata seftalu ve yogurt yedim yuruyusumu yaptim
Ay ben bitiremedim daha temizliği yarına biter inşallah. Bende makarna yedim :( yemek yapamadım. Ama az yedim arada bişey yememe sim kahvaltıdan sonra. Sporda sabah 40 suqart yaptım

Canm sen hani daha onceden isvec yapip 6 gunde uc kilo verdim demistin ya o zaman da isvecin dogru olanini mi yaomistin bu 250 gram peynir 2.gunu de 250 gram et yogurt olanla mi

Ne mutlu sana ben bugün sarma yaptım içi kaldı bi tencerede kuru dolma yaptım sonra da kayınvalidemi aradım haber vereyim dedim gerek yoktu ben bugün dolma yaptım dedi sinirlendim kendimize pisirdim bir sürü yedim şimdi çok pişmanım

Ne mutlu sana ben bugün sarma yaptım içi kaldı bi tencerede kuru dolma yaptım sonra da kayınvalidemi aradım haber vereyim dedim gerek yoktu ben bugün dolma yaptım dedi sinirlendim kendimize pisirdim bir sürü yedim şimdi çok pişmanım
Bende sinirlenince oyle oluo esime kizdgimda yemwdginde ben yiyodum sinir oluodum cnm bu arada sana yukardq bisey yazdim cnm

Kızlar şuan 1000 kl deyim bundan sonra birşey hemen belki 1 sade soda olabilir ama onunda kalorisi yok kendimi çok şişim akşama kadar birşey yemedim akşam cozuttum ben ya

Back
X