İnatla bir gün ANNE olacağım !

aman asiyecim dikkat et güzelim yaa olmadı şimdi limonlu bişeyler iç iyi gelir

ayy beyza akşam aklıma geldin canım ya.sen bana test gönderdinya.benimki meraklı önce regl oldunmu diye soruyo sonrada her seferinde yapsana o testten.:roflol::roflol:

geldm kız gene iyi yarım saatte :)) 168,20 çıktı kızlarr daha kese falan yoktur busefer epey erken öğrendim galiba:))))

bacaklarımın üstünde kalın swetım var 2 çorap giydim ayağımda bot var üstümde kazak daha ne yapim yaa

Kız merve nerdesin ya öldürcen bizi meraktan

bacaklarımın üstünde kalın swetım var 2 çorap giydim ayağımda bot var üstümde kazak daha ne yapim yaa

Kız merve nerdesin ya öldürcen bizi meraktan

doktor sırası bile beklemedim kendim baktım geldim.. sıra vardı kendi doktorumu arıcam akşama aslında hemen arayasım var ama burdakiler bilmiyor

Süper kız hamişsin Allah ıma şükür canım ya daha erken haftaya görünür sanırım

bugünler nası geçer bilmiyorumm ailemede sölemede nası durcam onuda bilmiyorumm herkese haykırasım var ama biliyorum ki bizimkiler paniktir neyse sanırım duramam ben sölerim kaydirigubbakcemile3

süper allahım bizide dergahından boş çevirme güzel rabbim.böle teker döktür bizi hayırlısıyla.sositososito

Söle de fazla yaymasınlar nazar değmesin tatlım
Merve geçende yakın zamanlarda hamile kalmıştık bakalım ben sana yetişebilcem mi bu sefer

ayy beyza akşam aklıma geldin canım ya.sen bana test gönderdinya.benimki meraklı önce regl oldunmu diye soruyo sonrada her seferinde yapsana o testten.:roflol::roflol:

deseydin bunlar gebelik testi değil hamile olmak için yapmamız gereken çalışma testi diye :jeyyar:

geldm kız gene iyi yarım saatte :)) 168,20 çıktı kızlarr daha kese falan yoktur busefer epey erken öğrendim galiba:))))

maşallah :CüvCüv: merve ne güzey yaa hamişsinnn yuppuuuu :teytey: :hooray: :sm_cool:

sositosositoTopic sahibimiz hamile inşallah hamileler topiğine dönüşür burasıalkisalkisalkis:Saruboceq::sm_cool:

ay valla kızlar bende inanamıyorum ki hala :CüvCüv: böle mi olcamm inşallahhhhhh evet ayağımı sürdümm hepiniz gelceksiniz sırayla..
asiyecim inşallah evet ya bak eğer diğer bebeğim yaşasaydı buay sonunda doğacaktı allaha hamdolsun ki boş bırakmadı dualarımı kabul etti sizlerinde etcektir ...allah çok büyük.

evet güzelim O çok büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…