Ben yarın arayacağım ne derse doktor onu yapcam bekle dedi çünkü hamilesin de diyemem değilsinde diyemem dedi belirtisi var sanki dedi
geldm kız gene iyi yarım saatte :)) 168,20 çıktı kızlarr daha kese falan yoktur busefer epey erken öğrendim galiba:))))
merveeeeeee(cancerr)Kİm hamıle yaaaaaaaaaaa merak ettım gunaydın bu arada
asişim hadi hepimiz sırayla sen ben gülsüm başka günü yakın olan var mı kızlar beyzam seninde yakın değil mi
ay valla kızlar bende inanamıyorum ki hala :CüvCüv: böle mi olcamm inşallahhhhhh evet ayağımı sürdümm hepiniz gelceksiniz sırayla..
asiyecim inşallah evet ya bak eğer diğer bebeğim yaşasaydı buay sonunda doğacaktı allaha hamdolsun ki boş bırakmadı dualarımı kabul etti sizlerinde etcektir ...allah çok büyük.
canım çok sevindim evet geçen hamileliktede beraberdik müjde ... Bende hamişim.....
Cuma test yaptım hemen pozitif çıktı, dr mu aradım hemen cumartesi gelmemi söyledei ben kayseriye gidiyorum malüm , usg baktı daha belli değil dedi bhcg baktılar 645.5 çıktı 15 gün sonra gel keseye bakalım dedi ama ben 4 gündür uykuddan ve kusmaktan yataktan kalkamadım...aslında dün yazacaktım kk de kimseler yoktu paylaşacak bugünü bekledimmmmmmmmmmmm...evet asiyeciğim sıra sende 4 gözle bekliyoz bide bak bende boğaz ağrısı ve griple hamiş belirtileriymiş meğer inşallah sende öylesindir..........allahım isteyen herkeze versinnnn:1hug:
canım çok sevindim evet geçen hamileliktede beraberdik müjde ... bende hamişim.....
cuma test yaptım hemen pozitif çıktı, dr mu aradım hemen cumartesi gelmemi söyledei ben kayseriye gidiyorum malüm , usg baktı daha belli değil dedi bhcg baktılar 645.5 çıktı 15 gün sonra gel keseye bakalım dedi ama ben 4 gündür uykuddan ve kusmaktan yataktan kalkamadım...aslında dün yazacaktım kk de kimseler yoktu paylaşacak bugünü bekledimmmmmmmmmmmm...evet asiyeciğim sıra sende 4 gözle bekliyoz bide bak bende boğaz ağrısı ve griple hamiş belirtileriymiş meğer inşallah sende öylesindir..........allahım isteyen herkeze versinnnn:1hug:
gözün aydın rabbim tamamaına erdirsin
canım çok sevindim evet geçen hamileliktede beraberdik müjde ... bende hamişim.....
cuma test yaptım hemen pozitif çıktı, dr mu aradım hemen cumartesi gelmemi söyledei ben kayseriye gidiyorum malüm , usg baktı daha belli değil dedi bhcg baktılar 645.5 çıktı 15 gün sonra gel keseye bakalım dedi ama ben 4 gündür uykuddan ve kusmaktan yataktan kalkamadım...aslında dün yazacaktım kk de kimseler yoktu paylaşacak bugünü bekledimmmmmmmmmmmm...evet asiyeciğim sıra sende 4 gözle bekliyoz bide bak bende boğaz ağrısı ve griple hamiş belirtileriymiş meğer inşallah sende öylesindir..........allahım isteyen herkeze versinnnn:1hug:
kızlar benimde son 5 gün kaldı hadi hayırlısı inş hamiş dolarr buralar göbüşlerden geçilmezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?