İnatla bir gün ANNE olacağım !

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

19 nisan .... asiş beklemede inşallah hamiş
24 nisan ... sekerkız67
27 nisan ...zeytin1007
28 nisan ....aylint
28 nisan ... nevgül
11 mayıs...alabama
12 mayıs... raziş
16 mayıs .... cetrefilli
16 mayıs... rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

ssensun
aslımmm
myhope
nicole78 ... 16 Ağustos

aabeyazmelek
melankolia
rasema
cancer .... 31 Aralık
bahtusa

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş

Hamileler muhtemel doğum tarihlerinizi bekliyorum ..

Son düzenleme:
Ben yarın arayacağım ne derse doktor onu yapcam bekle dedi çünkü hamilesin de diyemem değilsinde diyemem dedi belirtisi var sanki dedi

canım mervem çok sevindim bitanem allah kucağına almayı nasip etsin canım ayağını sürü bende yarın test yapacam
c.tesi günü lekelenmem geldi sanırım yerleşti yerine benim sıpa ilk hamişliğimde de böyle olmuştu yarın test yapacam wcye gidiyorum şimdi bişe gelmiş mi diyeee

asişim hadi hepimiz sırayla sen ben gülsüm başka günü yakın olan var mı kızlar beyzam seninde yakın değil mi

canım çok sevindim evet geçen hamileliktede beraberdik müjde ... bende hamişim.....
cuma test yaptım hemen pozitif çıktı, dr mu aradım hemen cumartesi gelmemi söyledei ben kayseriye gidiyorum malüm , usg baktı daha belli değil dedi bhcg baktılar 645.5 çıktı 15 gün sonra gel keseye bakalım dedi ama ben 4 gündür uykuddan ve kusmaktan yataktan kalkamadım...aslında dün yazacaktım kk de kimseler yoktu paylaşacak bugünü bekledimmmmmmmmmmmm...evet asiyeciğim sıra sende 4 gözle bekliyoz bide bak bende boğaz ağrısı ve griple hamiş belirtileriymiş meğer inşallah sende öylesindir..........allahım isteyen herkeze versinnnn:1hug:

Gülsüm alemsin ha furabilirsinde furmayabilirsinde ha çok güldüm yaramaz kız
Eemelcim evet mervecim hamile sırasıyla bizde olcaz hamile topici olcek burasııı

gözün aydın rabbim tamamaına erdirsin

ohh ohh maşallah topiğimiz hamiş dolsun inş canımm sanada çok çokk hayırlı olsun

hayırlı olsun güzelim maşallah.gripte hamilelik belirtisi ise öyleyse ben kesin hamileyim çünkü 4-5 gündür gripten o biçim.-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

kızlar benimde son 5 gün kaldı hadi hayırlısı inş hamiş dolarr buralar göbüşlerden geçilmezz

Badegül ya süpersin çok sevindim canım ya Allah ım sağlıkla kucağına almayaı nasip etsin tatlım çok mutlu oldum gerçekten sen var ya sen mucizesin ya o kadar şey yaşadın bak yüzün güldü çok sevindim Allah tamamına erdirsin a.s.:Saruboceq:
Güzel bi topic burası hamile topici:teytey::hooray:alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…