İnatla bir gün ANNE olacağım !

gözün aydın canım.darısı bizim başımıza .bu arada vucut ısısından nasıl anlıyorsunuz
canım ateş ölçme yöntemi kısmında ayrıntılı var oraya bekleriz
Ana mervem hamıle aayyyyyyyyyy Çok sevındım ıÇım kıpır kıpır oldu
ayy canım benim sağolasınnn...
canımmm senin kaçıncı günde 645 çıktı? tebrikkk ederimmmmmm buarada unutmuşum ay maşallahh artsınnn hamişler.dur listeden düzenleyim
selam kızlar herkese iyi bir hafta diliyorum canlarım benim ...
sağol cnm sanada ii haftalar

badegül çok sevindim canım allah hepinizin kucağına almayı nasip etsin yarında benimki belli olur aslında akşam alıp yapsam mı testi kızlar yerleşti galiba sıpa

inan bana, bana cesaret veren sendin inan kendime dua ettiysem sanada ettim aslında isteyen herkeze ettim duamı hep dedim sana aynı ay hamiş kalcaz diye beklyorum senide......ama sende biliyorsun o ne zaman isterse o zaman veriyor senin içinde en hayırlı zamanda versin alalhım inşallaaaaaaaahhhhhhhhhh.

mervecim son adet tarihin kaçtı senin aceba aramızda ne kadar vat benimki 29 mart :Saruboceq:

senin kaçıncı günde 645 çıktı? tebrikkk ederimmmmmm buarada unutmuşum ay maşallahh artsınnn hamişler.dur listeden düzenleyim

canım benimki cuma günü 24 nisanda 645.5 çıktı

Allah hepınıze tattırsın bu duyguyu mervem vallahı Çok sevındım yıgen gelıyo oĞluma arkadas gelıyo esmaya gelın gelıyo oy oy oy

badegül çok sevindim canım allah hepinizin kucağına almayı nasip etsin yarında benimki belli olur aslında akşam alıp yapsam mı testi kızlar yerleşti galiba sıpa
canım sabah yap buakşamdan al testi ay hadii inşallah sinemcimmm

canım benim 26 mart ama geç döllenme olduğunu düşünüyorum yumurtlamamda geç oldu..bakalım doktorum ne dicek? fisfisfis

mervecim yaa sen kendini nasıl hissettin biraz anlatsana adet olacakmış gibi hissettin mi? bu arada kocişine nasıl söyledin tepkisi nasıl oldu ayy ne güzel maşallah

hamiş hatunlar belirtilerinizi yazın çabuk bize merve benim kanama geldi sanırım yerleşme kanamasıydı 25 nisandabugün 27 si hala leke falan yok kızlar sizce hamişmiyim

hamiş hatunlar belirtilerinizi yazın çabuk bize merve benim kanama geldi sanırım yerleşme kanamasıydı 25 nisandabugün 27 si hala leke falan yok kızlar sizce hamişmiyim

evet hamişsin ben öle hissediyorum inşallah.baştan beri nedense sana öle hissediyorum.kaydirigubbakcemile3

ay gülsüm niş. canım yaaa allah hayırlısını versin şimdiye kadar böyle olmadı 1 defa oldu onda da hamiştim o yüzden test yapmadan bişe söyleyemem kızlar

kız sinem yerleşmediir inşallahh valla bende hiçbii belirti yok hatta hep ilkiyle karşılaştırıyordum ama hiççç alakasızzz ..

karnım ağrıdı regl ağrısı gibi göğüslerim ağrıdı hatta regl öncesi tutan tatlı krizim vardı gene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…