canım ateş ölçme yöntemi kısmında ayrıntılı var oraya beklerizgözün aydın canım.darısı bizim başımıza .bu arada vucut ısısından nasıl anlıyorsunuz
ayy canım benim sağolasınnn...Ana mervem hamıle aayyyyyyyyyy Çok sevındım ıÇım kıpır kıpır oldu
canımmm senin kaçıncı günde 645 çıktı? tebrikkk ederimmmmmm buarada unutmuşum ay maşallahh artsınnn hamişler.dur listeden düzenleyimcanım çok sevindim evet geçen hamileliktede beraberdik müjde ... bende hamişim.....
cuma test yaptım hemen pozitif çıktı, dr mu aradım hemen cumartesi gelmemi söyledei ben kayseriye gidiyorum malüm , usg baktı daha belli değil dedi bhcg baktılar 645.5 çıktı 15 gün sonra gel keseye bakalım dedi ama ben 4 gündür uykuddan ve kusmaktan yataktan kalkamadım...aslında dün yazacaktım kk de kimseler yoktu paylaşacak bugünü bekledimmmmmmmmmmmm...evet asiyeciğim sıra sende 4 gözle bekliyoz bide bak bende boğaz ağrısı ve griple hamiş belirtileriymiş meğer inşallah sende öylesindir..........allahım isteyen herkeze versinnnn:1hug:
sağol cnm sanada ii haftalarselam kızlar herkese iyi bir hafta diliyorum canlarım benim ...
Badegül ya süpersin çok sevindim canım ya Allah ım sağlıkla kucağına almayaı nasip etsin tatlım çok mutlu oldum gerçekten sen var ya sen mucizesin ya o kadar şey yaşadın bak yüzün güldü çok sevindim Allah tamamına erdirsina.s.:Saruboceq:
Güzel bi topic burası hamile topici:teytey::hooray:alkisalkisalkis
canım sabah yap buakşamdan al testi ay hadii inşallah sinemcimmmbadegül çok sevindim canım allah hepinizin kucağına almayı nasip etsin yarında benimki belli olur aslında akşam alıp yapsam mı testi kızlar yerleşti galiba sıpa
inan bana, bana cesaret veren sendin inan kendime dua ettiysem sanada ettim aslında isteyen herkeze ettim duamı hep dedim sana aynı ay hamiş kalcaz diye beklyorum senide......ama sende biliyorsun o ne zaman isterse o zaman veriyor senin içinde en hayırlı zamanda versin alalhım inşallaaaaaaaahhhhhhhhhh.
mervecim son adet tarihin kaçtı senin aceba aramızda ne kadar vat benimki 29 mart :Saruboceq:
badegül çok sevindim canım allah hepinizin kucağına almayı nasip etsin yarında benimki belli olur aslında akşam alıp yapsam mı testi kızlar yerleşti galiba sıpa
Allah hepınıze tattırsın bu duyguyu mervem vallahı Çok sevındım yıgen gelıyo oĞluma arkadas gelıyo esmaya gelın gelıyo oy oy oy
hamiş hatunlar belirtilerinizi yazın çabuk bize merve benim kanama geldi sanırım yerleşme kanamasıydı 25 nisandabugün 27 si hala leke falan yok kızlar sizce hamişmiyim
evet merve anlat nasıl hissettin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?