İnatla bir gün ANNE olacağım !

aylincimmmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsunnnn inşallahhh bebeğin olur bidahakine sende bebişinle girersinn yeni yaşına...

nasııı yaniiiiiiiii hamilemisin ayy allahım inşallah.

bende bilmiyorum karmaşığım -tatlicadiarzu- sanırım hamileyimmmmmm..
kızlar bir eşim birde kk biliyor buarada kıymetinizii bilin
ailelerden kimseye sölemicez kalp atışını duyalım inşalllahhhh..

bende bilmiyorum karmaşığım -tatlicadiarzu- sanırım hamileyimmmmmm..
kızlar bir eşim birde kk biliyor buarada kıymetinizii bilin
ailelerden kimseye sölemicez kalp atışını duyalım inşalllahhhh..

canım ya dilerim teker teker dökülürüz bölee.:CüvCüv::CüvCüv::dance:

Canım mervecim ya çok sevindim:teytey::hooray::sm_cool::roflol:alkisalkisalkisa.s.
İnşallah hamilesin tatlım benim sonucunu bekliyorum merakladelikafadulden

kızlarrrrrrr günaydın ben busabah test yaptım silikte olsa hemen çıktı...kan verdim sabah 10.30daalcam ateşimde 37 düşmedi:)))))))))))

maşallah ne kadar sevindim bilemezsin inş sonuçlarınıda güzel bi şekilde alırsın canım ne yapıyoruz şimdi halay mıydı :teytey: :teytey:

Canım mervecim ya çok sevindim:teytey::hooray::sm_cool::roflol:alkisalkisalkisa.s.
İnşallah hamilesin tatlım benim sonucunu bekliyorum merakladelikafadulden

delikafadulden kız varya acayip haldeyim ne çok sevinçli nede duygusuzum korkular sardı :1shok: allahımm inşallah busefer kucağıma almayı nasip etsin sağlıkla

merveeeeeeeeeeeeeeee cidi olamazsın aman tanrım ayh cok sevindim, git kan ver hadiiiiii, ayh maşallah, asiş de ahmişse ne ala, yerim ben sizi, çok sevindim herkese günaydın bu arada

ayrıca kızlar seher dogumda sanırım dualarımızı eksik etmeyelim allah kurtarsın onu da hayırlısıyla:) mervem canım benim inşallah inşallah

maşallah ne kadar sevindim bilemezsin inş sonuçlarınıda güzel bi şekilde alırsın canım ne yapıyoruz şimdi halay mıydı :teytey: :teytey:
amiiiiiiiiiiinnn allah razı olsun inşallahh allah herkese nasippppp etsin kızlar önce dualarım sizle
Ben bakayım şu sureye nasılmış bi okuyum yarına kadar

kuran.gen.tr de var cnm türkçe diyanet okumalı nolurrrrrrrrrrrr herkesss okusunn inanarakkk

verdimmm vverdimmmmmmm kız heyecandan okuyamamışın 10.30da alıcam sonucu hihoyyyt aminnnnnnnn hadiiiiiiiii sizlerideee bekliyorummmmmmmm gelin arkamdann inşallah asiye sende hamilesin sinemmm seninde yakın o kanaman yerleşme olsunnn hihoyyyt

tamam tatlım bakıyorum ayy inşallah sağlıkladfa kucağına alırsın cnm benim
Sehercime de Allah yardım etsin sağlıkla kolaycacık doğursun inşallah

günaydınnnnn... Mervemmm çokkk ama çokkk sevindimm...Ben eminim Nısa bu sefer geldi... Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhh...
Sinem canım inşallah seninkide yerleşme kanamasıdır.. Topikte bayram ederiz :)))
Aylin ve Asiyecim nice mutlu yıllaraaa... Yeni yaşınızda Allahım bebek göndersin size ve bize inşalllahhh..
Diğer kızlar hepiniz iyisinizdir umurım..

kızlar ben annemlerdeyken regl olduğumu gördüm rüyamda.anneme dedim olmayacan inşallah dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…