İnatla bir gün ANNE olacağım !

kaydirigubbakcemile3 ben gene erkek hissediyorum ama bakalım nisa mı? ay inşallahhh canım enimm en önemlisi sağlıkla gelsnnn..

buarada kızlar ilk gebeliğimdeki belirtiler ile okadar alakasız ki buseferkii.. hiç doğru düzgün karnım ağrımadı kabız olmadım göğüslerim acıdı oda her reglden önce olur..akıntım ise normal çok az..bi 2gündür uyanınca sabah midem bulanıo gibi okadar oda psikolojiktir dedim.

valla cok duygulandım yaaa mervem ne zaman cıkcak sonucun, hakkaten heyecandan okuyamamısım, nevgüüül annelerin içine doğar inşallah sen de hamişsin, herkes merveyi takip etsin hadi bakalım:) ayh çok mutluyum yaaa

beyza ateşin nası cnm somayı unuttum kendi derdimden..

valla ben bu ateş olayından bişey anlamadım 3 gündür 36,4 benim ateşim yükselemiyo galiba :) ne yapalım hayırlısı olsun ama yeni topiğe 1 bebişle giriyoruz inş bizde arkandan geliriz Allahın izniyle

allah razııııııı olsunnnnn cnm benimmm a.s.:1hug: hepiniziiiiiiiiii çoook seviyorummm çoook

valla ben bu ateş olayından bişey anlamadım 3 gündür 36,4 benim ateşim yükselemiyo galiba :) ne yapalım hayırlısı olsun ama yeni topiğe 1 bebişle giriyoruz inş bizde arkandan geliriz Allahın izniyle

36,2,36,3 değil miydi cnm artış olmuş illa 37 olcak değil kız sen bakma benim ateşe benim regl günü bile 36,5,36,6 normaldede yüksek die ölçmeye devam cnm sen günaşırıyada devam :Saruboceq:

inşallah öledir.ama bende hiçbi belirti yok.gerçi ablamada dedim abla göğsüm falan ağırdımı yok dedi öle bişey olmadı.sadece adet olacakmışım gibi oldm dedi.neyse hz meryeme babasız evlat veren bizede verir inşallah.

slm kızlar merveee çok sevindim :CüvCüv: canım aylinim doğum günün kutlu olsun sağlıklı bebeiş nasip etsin allah yeni yaşında canım
ay sonucu yazmayı unutma canım ben wcyw gidicem bi bakim gelmiş mi

36,2,36,3 değil miydi cnm artış olmuş illa 37 olcak değil kız sen bakma benim ateşe benim regl günü bile 36,5,36,6 normaldede yüksek die ölçmeye devam cnm sen günaşırıyada devam :Saruboceq:

hadi yaa valla ben ateş ölçmede bakıyorum da maşallah herkez bi ateşli bi ateşli bende bi problem var heralde diyorum :) yani şimdi artmış demek öyle mi hımmm iyi bare :) sende dua et canım bize hamişsin artık duaların kabul ola inşş

hakkaten aylinim yaaaa dün dedim birinin daha dogumgünüydü ama kimindi hatırlayamadım nice mutlu sağlıklı yıllar, senin de sonuclar carsamba tertemiz çıksın da hamişlik sırası sana gelsin

kesinlikle meryem suresinin anlamını okuyun zaten kızlarr anlamı çok büyük allahımmm herkese nasip etsin en kısa zamanda kızlar az kaldı ben kapatayım yavaştan byee gelince hemen yazarım

aylincim canım senin de doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu sağlıklı bebişli senelere inş

haydi bakalım merveem, heyecanla bekliyoruz.

beyzacım senin nasıl oldu hastalıgın canım?

oklavalı ayşeyi özledim ben artık pek görünmüyo(
gülsüm sen de bugün pek bi az şımardın canımcım hayırdır???

ne bilim ya böle suskunum.bende ne hissedeceğimi bilmiyorum.mirmirmirmir

daha iyiyim canım benim hemen hemen atlattım çok şükür

Kızlar kötüyüm ya ben boğazlarım şişti dün bugünde sesim erkek gibi çıkıyo bide çok üşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…