günaydınnnnn... Mervemmm çokkk ama çokkk sevindimm...Ben eminim Nİsa bu sefer geldi... Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhh...
Sinem canım inşallah seninkide yerleşme kanamasıdır.. Topikte bayram ederiz :)))
Aylin ve Asiyecim nice mutlu yıllaraaa... Yeni yaşınızda Allahım bebek göndersin size ve bize inşalllahhh..
Diğer kızlar hepiniz iyisinizdir umurım..
kızlar ben annemlerdeyken regl olduğumu gördüm rüyamda.anneme dedim olmayacan inşallah dedi.
beyza ateşin nası cnm somayı unuttum kendi derdimden..
valla cok duygulandım yaaa mervem ne zaman cıkcak sonucun, hakkaten heyecandan okuyamamısım, nevgüüül annelerin içine doğar inşallah sen de hamişsin, herkes merveyi takip etsin hadi bakalım:) ayh çok mutluyum yaaa
valla ben bu ateş olayından bişey anlamadım 3 gündür 36,4 benim ateşim yükselemiyo galiba :) ne yapalım hayırlısı olsun ama yeni topiğe 1 bebişle giriyoruz inş bizde arkandan geliriz Allahın izniyle
36,2,36,3 değil miydi cnm artış olmuş illa 37 olcak değil kız sen bakma benim ateşe benim regl günü bile 36,5,36,6 normaldede yüksek die ölçmeye devam cnm sen günaşırıyada devam :Saruboceq:
haydi bakalım merveem, heyecanla bekliyoruz.
beyzacım senin nasıl oldu hastalıgın canım?
oklavalı ayşeyi özledim ben artık pek görünmüyo(
gülsüm sen de bugün pek bi az şımardın canımcım hayırdır???
haydi bakalım merveem, heyecanla bekliyoruz.
beyzacım senin nasıl oldu hastalıgın canım?
oklavalı ayşeyi özledim ben artık pek görünmüyo(
gülsüm sen de bugün pek bi az şımardın canımcım hayırdır???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?