İnatla bir gün ANNE olacağım !

ay emelim maşşallah bebişe inş. bizimde olacak kızlar aklınıza takmayın eğer benim bu ay olursa hiç düşünmedim canım ne zaman istedi o zaman yaptım

bi dakka bi dakka ahaha bir günde iki hamiş haberi mi? maşallah yarabbim ne büyüksün, badegül ve merve gözünüz aydın rabbim sağlıkla tamamına erdirsin, darısı basımıza, asiş ve zeytin hade bakem siz de verin güzel haberlerinizi, valla aglıycam mutluluktan yaaa, emelcimin de oğluşuna maşallah nasıl bi tontişlik o, gamzeli gamzeli ayakları, ama emelcim koyma foto bak nazar değiyo oğluşuna, biz zaten biliyoruz o ne kadar güzel
hadi beyza gülsüm aylin sinem asiş şebooo beeeen hadi darısı basımıza inşallah (unuttuklarımın da )

Son düzenleme:
kız emel gerçekmi diyon kız inş. canım yaaaaa bilmiyorum testi yapmadan da kondurmak istemiyorum

bilmiyorum canım hamiş olduğumu adet günümden 1 gün önce c.tesi lekelenmem geldi adet oldum sandım sonra durdu şimdiye kadar bişe yok bugün 2. gün leke falan yok yarın test yapacam ancak o zaman belli olur canım

bende ogluma hamıle ıken ıstahsızdım ve burnuma hersey kokardı çok sevdıgım kocam bıle ayyyyyyyy ne ıgrenç kokuyo bu adam derdım sarılırdı sarılmasını ıstemezdım

kızlar selam herkese sizi çok özledim
merveeee canım benim sen hamilesin canımsın çıtırımsın allahım sana bu defa en güzel günleri göstersin :CüvCüv:hihoyyyt öyle sevindim ki anlatamam bu aralar canım çok sıkkın işlerden dolayı inan bana ilaç oldun inşallah kucağına alır misler gibi koklarsın birlikte büyür kocaman bi aile olursunuz.

badegül canım sende hamileymişsin çok sevindim canım allah seninde hayırlısıyla kucağına almayı misler gibi koklamayı nasip kısmet etsin inşallah. darısı tüm anne adaylarının başına allah isteyen herkesin kucağını doldursun

sinemcim eskileri tam okuyamadım ama gördüklerim yetti valla. sende altın günlerdesin galiba adetde gecikme mi var

2 gün canım pazar günü olmam gerekiyodu c.tesi lekem geldi bidahada gelmedi sanırım sıpa yerleşti ama test yapmadan bişe diyemiyorum hala bi belirti yok kan gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…