İnatla bir gün ANNE olacağım !

mervecim 2 hoşgeldiiiin, kuzey paşa nasıllar esracım sen de hoşgeldin ne alemdesin?

adaşım hayatım şimdilik insüline gerek olmadığına şükür diyelim..diyetle halledeceksin inş..nisanur da etkilenmemiş bak çok şükür...hadi bu sürecide güzelce atlatıp prensesmze kavuşcaz inşallah...
yasemincim üzülmedim desem yalan..ama rabbimden her gelen kabulümüz...hayırlı bi yanı elbette vardır...sabrını sınıyordur...ve mükafatını elbet verecektir birgün..inanalım ve dua edelim hayatım...
asiye canım...ASYA harika bi isim...adıyla gelsin yaşasın inşallah...
ayşecim daha kırmızıları görmeden umudu kesmek yok canım...allahım çok büyük..daha erken biraz daha bekleyelim...
kızlar...inşallah belirtileri olanların rabbim yüzünü güldürsün...bi sürü güzel haber alalım inşallah...

amin mervecim kendimden çok topicteki ark lara istiom onlar mutlu olunca bende mutlu oluom yasemine o kadar üzüldüm kii içim acıo

mervecim 2 hoşgeldiiiin, kuzey paşa nasıllar esracım sen de hoşgeldin ne alemdesin?

hoşbuldum cancazım...kuzey paşa tahtında uyuyo alkisalkisalkis anakucağında yani..ama heran uyanabilir...kıpırdanmalar başladı... delikafadulden

amin mervecim kendimden çok topicteki ark lara istiom onlar mutlu olunca bende mutlu oluom yasemine o kadar üzüldüm kii içim acıo

evet biz kenetlendik burda...üzülmekse beraber..sevinmekse beraber...ama hep sevinsek olma mı....

uyandı bileeeeeeee....

yerim ben onun uyanışlarınıopuyorumnanaktan

mervecim yaaa şimdi benim göbüşümde midir danam yaaa:kedi: düşündükçe içim bir hoş oluyo, eminim hamile olup da öğrencdikten sonra bir süre de bu fikre alışmak zaman alır, çok heyecan verici çok duygusal ve özel bişey yaaa, gülsümle de konuştuk da biz herlade hamiş olsak her gün ağlarız:roflol: ayrıca geçen ay ki hamişliğimde habire ağlıyodum ben bu ay daha soğuk kanlıyımlülülülülülü

inşallah bu ay gerçekten hamiş olur ve sevinçten ağlarız.

ınşallah ayşecim gülsümcüm Allah bizi sadece sevinçten ağlatsın
Semacım üzülmek yok cnm çalışmalara devam

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

9 ekim...........yasemin-66
11 ekim...........semiramis27
14 ekim...........sitaree
15 ekim.........cetrefilli
21 ekim.............zeytin1007
24 ekim......nevgül61
25 ekim...........aycanisa
1 kasım.........esraa47
5 kasım .........aabeyazmelek
6 kasım...........as.semasu.as
........alabama
.......pptya87
.......wildcherry
...........gelevera
...........cerennnn

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

cancer .... Nisanur (31 Aralık 2009)
bahtusa... 4 Ocak 2010
asiş..........asya 4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
rahel..........ikiz bebe:)
ummahan_d

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

melankolia.. 16.10. 2009- Ela Merve

çok sağoolun canlarım inşallah az kaldı sağlıkla gelsinde yeterkii 10 hafta kaldı sağlıkla tamamlayım inş..
kız ben senin dananııı yerimm ah ah hemde nası şaşırıyosun kız inanamıyosun ki taa ki tepiklerini hissedinceye kadar
İnşallah ayşecim gülsümcüm Allah bizi sadece sevinçten ağlatsın
Semacım üzülmek yok cnm çalışmalara devam

asiş kız sana diyodum benimki duraksadı kız dünden beri çok hafifledi hareketleri ama normal yazıo heryerde arada olurmuş şimdi tatlı yiyimde canlansın oda yokkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…