mervecim 2 hoşgeldiiiin, kuzey paşa nasıllaresracım sen de hoşgeldin ne alemdesin?
amin mervecim kendimden çok topicteki ark lara istiom onlar mutlu olunca bende mutlu oluom yasemine o kadar üzüldüm kii içim acıo
uyandı bileeeeeeee....
yerim ben onun uyanışlarınıopuyorumnanaktan
mervecim yaaa şimdi benim göbüşümde midir danam yaaa:kedi: düşündükçe içim bir hoş oluyo, eminim hamile olup da öğrencdikten sonra bir süre de bu fikre alışmak zaman alır, çok heyecan verici çok duygusal ve özel bişey yaaa, gülsümle de konuştuk da biz herlade hamiş olsak her gün ağlarız:roflol: ayrıca geçen ay ki hamişliğimde habire ağlıyodum ben bu ay daha soğuk kanlıyımlülülülülülü
kızlar 2 öğündür soğan suyu içiom rabbim şifamı versin
selam kızlar nasılsınız....
mervecım canım gecmısolsun neyse sınırdaymış..ama canım dıyetıne dıkkat et ınsallah ınsulıne gerek kelmadan melegını kucagına alacaksın....
asiyecım canım cok sevındım bı prenses daha allah adıyla uzun yasasın saglıkla inşallah....
yasemın canım cok gecmısolsun ..allah buyuk canım uzulme ama bencede tek doktorda kalma inş kısa zamanda saglıkla bebegıne kavusursun
çok sağoolun canlarım inşallah az kaldı sağlıkla gelsinde yeterkii 10 hafta kaldı sağlıkla tamamlayım inş..adaşım hayatım şimdilik insüline gerek olmadığına şükür diyelim..diyetle halledeceksin inş..nisanur da etkilenmemiş bak çok şükür...hadi bu sürecide güzelce atlatıp prensesmze kavuşcaz inşallah...
yasemincim üzülmedim desem yalan..ama rabbimden her gelen kabulümüz...hayırlı bi yanı elbette vardır...sabrını sınıyordur...ve mükafatını elbet verecektir birgün..inanalım ve dua edelim hayatım...
asiye canım...ASYA harika bi isim...adıyla gelsin yaşasın inşallah...
ayşecim daha kırmızıları görmeden umudu kesmek yok canım...allahım çok büyük..daha erken biraz daha bekleyelim...
kızlar...inşallah belirtileri olanların rabbim yüzünü güldürsün...bi sürü güzel haber alalım inşallah...
kız ben senin dananııı yerimm ah ah hemde nası şaşırıyosun kız inanamıyosun ki taa ki tepiklerini hissedinceye kadaryerim ben onun uyanışlarınıopuyorumnanaktan
mervecim yaaa şimdi benim göbüşümde midir danam yaaa:kedi: düşündükçe içim bir hoş oluyo, eminim hamile olup da öğrencdikten sonra bir süre de bu fikre alışmak zaman alır, çok heyecan verici çok duygusal ve özel bişey yaaa, gülsümle de konuştuk da biz herlade hamiş olsak her gün ağlarız:roflol: ayrıca geçen ay ki hamişliğimde habire ağlıyodum ben bu ay daha soğuk kanlıyımlülülülülülü
İnşallah ayşecim gülsümcüm Allah bizi sadece sevinçten ağlatsın
Semacım üzülmek yok cnm çalışmalara devam
kızlar 2 öğündür soğan suyu içiom rabbim şifamı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?