İnatla bir gün ANNE olacağım !

Kördüğüm gibi

Hz. Aişe validemiz Peygamberimiz'le (Aleyhissalatu Vesselam) yeni evlenmişti.

Eşinin kendisini sevip sevmediğini ; ne kadar ve nasıl sevdiğini merak etmekteydi.

Hz. Aişe validemiz bu düşüncesini Peygamberimiz'le (Aleyhissalatu Vesselam) konuşmadan edemedi.

"Ey Allah’ın Resulü,beni seviyor musun?

“Peygamberimiz: Evet, ya Aişe, tabi seviyorum! dedi."

Hz. Aişe validemiz nasıl sevdiğini de merak ediyordu.?

Hemen sordu."Beni nasıl seviyorsun?"

Peygamberimiz sevgi şeklini tanımladı sevgili eşine
: "Kördüğüm gibi."

Bu cevap Hz Aişe validemizi çok sevindirmişti.

Çünkü kördüğüm açılmazdı. Açılmayan,bitmeyen sırlı bir sevgi demekti.

Alacağı cevap onu çok mutlu ettiği için, Hz Aişe validemiz Peygamberimiz'e sık sık sorardı:

"Ey Allah ’ın Resulü, kördüğüm ne alemde?"[

Peygamberimiz, Aişe validemizi memnun eden cevabı verirdi her defasında:

"ılk günkü gibi..."

valla mervecim ben hala hissetmiyorum doktor bu hafta hissedersin artık dedi sen düzenli diyetini yapda meleğin iyi olsun nasılsa o içerde iyidir sürekli kontrol altında nasılsa bide diyette neler var ne öneriyor merak ettim de

ayşecim valla ben hamile kaldığım aydan önce soğan kürü uyguladım bebek çalışması olduğu zaman bal tarçın çörekotu yaptım eşimede bal muz süt fındık ceviz bide keçiboynuzu reçeli yedirdim yani denemediğim şey kalmadı dedim bu ayda olmazsa yapabileceğim bişey kalmadı dedim oldu şükür inşallah bebeğin senledir olmazsada sende dene herşeyi cnm

diyette mesela beyaz ekmek,mısır,patates,şekerli ve unlu tüm tatlı hamur işleri, pilav, makarna, reçeller hepsi yasak.mesela meyve var ara öğünde meyvenin adedi var fazla yemiceksinn yanında süt içiceksin ki denglesin diyeymiş. 3ara öğün 3ana öğün verdi dikkatimi çekti bakliyat hiç yazmadı hep et ve sebze acaba neden bidaha gidince sorcam artık. ekmek tam tahıllı ekmek yiceksin dedi.bi listem var ona görede günlük ne yediysen yaz kağıda bakıcam dedikaydirigubbakcemile3

saolun kızlar saraçoğlunun sitesine baktım bi kadın 4 senedir pcoyla savaşıorum ilaçsız adet göremiodum soğan suyu sayesinde adetlerim düzene girdi dedi ardındanda incir kürüne başlıcakmış
vala soğan suyu bence o kadar kötü değil ya şu kan şurupları varya tek içimlik onlar daha kötü

benim kuziş uyandı..sağdığım sütü içti...eşşek beni emmiyo öle...neyse anne sütü alsın da nasıl alırsa alsın...şimdi ana kucağında etrafı seyrediyo..aradada sesiyle eşlik ediyo bakışlarına...allah sizede böyle güzelliği nasip etsin kızlar...rabbime hep duacıyım inanın..

valla esracım ben de 2 ay kullanmıştım endoyu öğrenciğim zaman , dediğin gibi katlanılmayacak derece kötü bişey deil bence de.. mervecim aslında hepimizin kepek ekmeği ve meyve sebze üzerine beslenmemiz lazım canım yaaa, demek ki bakliyat şeker içeriği çok olan besinlerden...

semacım evet canım eline sağlık çok güzel yazmışsın, adım da ayşe ya pek bi seviniyorum bunları duyunca...

ayyyy saol canım yaaa yüreğine sağlık valla, mervecim memeden emmiyo mu hep sağarak veriyorsun? yarasın kocaman ve zeki bi çocuk olsun inşallah

yada unuttun kız gencecik hoş bi hatundu tam diyetisyen ama gençti epey kafası yerinde değildi belkidekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cebi çalıp duruyordu ben sağlam olsun diye yemem genede
aminn cnmmm yeterki içsin tabi öle yada böle faydası olur kuzeye merve göğüs ucun mu yok neden emmedi sıpan

mervecim tosuncuğuna maşallah anne sütü içsinde nasıl içerse içsin paşamız ne yapalım
semacım Allah ım hepimize o şekilde sevgiler nasip etsin inşallah

ayyyy saol canım yaaa yüreğine sağlık valla, mervecim memeden emmiyo mu hep sağarak veriyorsun? yarasın kocaman ve zeki bi çocuk olsun inşallah

hg merve 2 kızlar seher nerelerde görünmüo

mervecim tosuncuğuna maşallah anne sütü içsinde nasıl içerse içsin paşamız ne yapalım
semacım Allah ım hepimize o şekilde sevgiler nasip etsin inşallah

memeden de emiyo ama uykuluyken ve evi gezdirirken...bakınarak az da olsa emiyo...uyurkende anlamadığı için emiyo...sarılık yüzünden mama verdi dr hastanede..alıştı biberona...sütümde geç geldi..şimdide emmediği için az geliyo sütüm..sağarak artırmaya çalışıyorum..az da olsa alıyo ya anne sütü buna da şükür...

biberona alışmaşı kötü inşalalah sağarak artar sütün yarar kuzuya gerçi yarıo fotolardan belli kız sen bebişin fotolarını koycaydın noldu

biberona alışmaşı kötü inşalalah sağarak artar sütün yarar kuzuya gerçi yarıo fotolardan belli kız sen bebişin fotolarını koycaydın noldu

koycam aklımda ama benim koala gene yapıştı bana...uyusun koycam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…