inşallah bu ay gerçekten hamiş olur ve sevinçten ağlarız.
amiiiiin canlarım benim, hep sevinçten ağlayalım inşallahİnşallah ayşecim gülsümcüm Allah bizi sadece sevinçten ağlatsın
Semacım üzülmek yok cnm çalışmalara devam
şifa olsun esracım inşallah faydasını görürsünkızlar 2 öğündür soğan suyu içiom rabbim şifamı versin
valla mervecim ben hala hissetmiyorum doktor bu hafta hissedersin artık dedi sen düzenli diyetini yapda meleğin iyi olsun nasılsa o içerde iyidir sürekli kontrol altında nasılsa bide diyette neler var ne öneriyor merak ettim de
ayşecim valla ben hamile kaldığım aydan önce soğan kürü uyguladım bebek çalışması olduğu zaman bal tarçın çörekotu yaptım eşimede bal muz süt fındık ceviz bide keçiboynuzu reçeli yedirdim yani denemediğim şey kalmadı dedim bu ayda olmazsa yapabileceğim bişey kalmadı dedim oldu şükür inşallah bebeğin senledir olmazsada sende dene herşeyi cnm
benim kuziş uyandı..sağdığım sütü içti...eşşek beni emmiyo öle...neyse anne sütü alsın da nasıl alırsa alsın...şimdi ana kucağında etrafı seyrediyo..aradada sesiyle eşlik ediyo bakışlarına...allah sizede böyle güzelliği nasip etsin kızlar...rabbime hep duacıyım inanın..
ne güzel sema bölee güzel aşk sevgii :gitme:
yada unuttun kız gencecik hoş bi hatundu tam diyetisyen ama gençti epey kafası yerinde değildi belkidekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cebi çalıp duruyordu ben sağlam olsun diye yemem genedevalla esracım ben de 2 ay kullanmıştım endoyu öğrenciğim zaman , dediğin gibi katlanılmayacak derece kötü bişey deil bence de.. mervecim aslında hepimizin kepek ekmeği ve meyve sebze üzerine beslenmemiz lazım canım yaaa, demek ki bakliyat şeker içeriği çok olan besinlerden...
semacım evet canım eline sağlık çok güzel yazmışsın, adım da ayşe ya pek bi seviniyorum bunları duyunca...
aminn cnmmm yeterki içsin tabi öle yada böle faydası olur kuzeye merve göğüs ucun mu yok neden emmedi sıpanbenim kuziş uyandı..sağdığım sütü içti...eşşek beni emmiyo öle...neyse anne sütü alsın da nasıl alırsa alsın...şimdi ana kucağında etrafı seyrediyo..aradada sesiyle eşlik ediyo bakışlarına...allah sizede böyle güzelliği nasip etsin kızlar...rabbime hep duacıyım inanın..
hg merve 2 kızlar seher nerelerde görünmüo
ayyyy saol canım yaaa yüreğine sağlık valla, mervecim memeden emmiyo mu hep sağarak veriyorsun? yarasın kocaman ve zeki bi çocuk olsun inşallah
yada unuttun kız gencecik hoş bi hatundu tam diyetisyen ama gençti epey kafası yerinde değildi belkidekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cebi çalıp duruyordu ben sağlam olsun diye yemem genede
aminn cnmmm yeterki içsin tabi öle yada böle faydası olur kuzeye merve göğüs ucun mu yok neden emmedi sıpan
hg merve 2 kızlar seher nerelerde görünmüo
mervecim tosuncuğuna maşallah anne sütü içsinde nasıl içerse içsin paşamız ne yapalım
semacım Allah ım hepimize o şekilde sevgiler nasip etsin inşallah
biberona alışmaşı kötü inşalalah sağarak artar sütün yarar kuzuya gerçi yarıo fotolardan belli kız sen bebişin fotolarını koycaydın noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?