İnatla bir gün ANNE olacağım !

canıııım mervecim 2 inşallah en az 6. aya kadar verirsin anne sütü en az tabi, benim gibi bi tosun olursa 4 yasına kadar emsin :))

meyveee vaktiii oleyyyyyyyyyyy bana en sevdiğim vakit yanında bide şekersiz ve kahvesiz sade süt olmasa( ıy hayatımda hiç sade içmem şimdi mecburen ahh sıpa sen nelere kadirsin

seher yokken kapsammı damadı maşallahh barekallah cnm beniimmm sana nekadarda benziyo maviş mavişşş kuzummmmm allah bağışlasın nazarlardan korusunn

merveeeeee kız tıpa tıp sen ya bu tospaaa, maşallah nasıl güzel bakmıs yanaklara bak maşallah maşallah:) ay öp nolur yerime

seher yokken kapsammı damadı maşallahh barekallah cnm beniimmm sana nekadarda benziyo maviş mavişşş kuzummmmm allah bağışlasın nazarlardan korusunn

amin canım...babasını da koyayım da bakın...ona da benziyo...

kıız maşallah diye diye bakıom allah nazarlardan saklasın ben olsam bu bebişi dışarı çıkarmaya korkarım

canım evet babaya da benziyo diyelim ama en çok sana, benzetemiyo musuuuun alnının genişliği, kumrallığı, ifade aynı sen canım benim yaaa, maşallah

valla adaşım benim dünür gelmeden anlaşalım istersen...ama sen batuya vercektin kızını..ben de onun için seleni aldım...hem tanıştı bile bizim kuzular...

mervecim maşallah paşana diğer resim daha açılmadı bakamadım ama gerçekten sana çok benziyo maşallah nazar değmesin

canım evet babaya da benziyo diyelim ama en çok sana, benzetemiyo musuuuun alnının genişliği, kumrallığı, ifade aynı sen canım benim yaaa, maşallah

evet ayşecim..her görenin tepkisi aynı..eşim üzülüyomudur acaba?ben olsam üzülmezdimama kız olsa belki..şimdi buda erkek yaa..kendine benzesin istiyomudur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…