İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar aşırı derecede moralim bozuk kızkardeşim ist da kayma muayenesi için gitti prof kayma var demiş burda bi dr ame. etmişti önceden şimdi ondan bilgileri almak gerekio adam yarım saate anca dio profsa 10 dk sonra gidecek allahım yardım etsin offf offf

sağol mervecim inşallah cnm
sitare cim hoşgeldin cnm

hoşbuldum tatlım
yaa çok karıştım moralim de çok bozuk
buaralar bi gariplik vardı bende seziyodum sinirlerim çok bozulmuştu
dün akşam sofra hazırlarken yaptığım yemeği beğenmedim kendi kendime kızıp başladım ağlamaya susamadım bi türlü hüngür hüngür ağladım yaa hala da oturduğum yerde duruğ duruken gözümden yaşlar süzülüyo hakim olamıyorum.

progmrama göre beklenen adetim bugün
dün 24. gün ateşim 36.8
bugün 25. gün ateşim 36.9
ama test yaptım negatif çıktı

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

allah analı babalı büyütsün

bende hamile kalmak istiyorum 4 aydır korunmuyoruz bi tavsiyen varmı

mrblar bende bu siteye yewni üye oldum ve dertlerimi ancak benimle aynı durumda olanlar anlayabilir diye düşündüm ben 20 gün önce boş gebelikten kürtaj oldum 1 hafta sonra kontrole gittiğimde doktorum parça kalmış haftaya almamız gerekiyor dedi ve dün gittiğimdede 5 cm lik çikolata kistin var dedi. kafam karmakarışık şimdide başka doktora gittim bir kist var ama ne olduğunu bilemeyiz. kürtajdan dolayı kan toplanmasıda olabilir dedi adetini beklemeliyiz dedi ben bu doktora inanmak istedim lütfen bana yazın başına böle bir olay gelmiş olan varsa

geçmiş olsun hayatım...göz kaymasımı...kaç yaşında kardeşin...allah yardımcınız olsun...

evet canım göz kayması 23 yaşında benden 2 yaş küçük saolasın ya gün alabilseydi sorun kalmıcak izni yok dönmesi lazım

allah analı babalı büyütsün

bende hamile kalmak istiyorum 4 aydır korunmuyoruz bi tavsiyen varmı
hoşgeldin canım, doktora görünmedin mi?
hayırlısı olsun balbebek, çok geçmiş olsun, inşallah çikolata kisti deildir...

esracım ne kayması canım, bana da bel kaymasını düşündürttü, hayırlısı olsun geçmiş olsun inşallah halledersiniz...

yasemin sen nerde yasıyosun ki? ankarada gercekten iyi doktorlar var, imkanın varsa git canım kesinlikle, herseyden önce saglık bu yani...sen hep tek doktora mı gittin? bulundugun yerde baska bi doktora daha görünsen?

caNIM zonguldakta yaşıyorum...1 uzman birde doçent dr um ayrıca genetik hocasıylada görüştüm...imkanım var şükür canım en kısa zamanda ankaraya gideceğim...atalar boşuna dememiş boğulursanda büyük denizde boğul diye ....hayırlısı bakalım ayşeciğim...

imkanın varsa git kıız ne gerekiosa yap allah sağlık sıhhat evrsin sana sonra bebiş versin

slm canlarım ayşe pınar nasılsınız merviş 2 maşallah kuzuna buaynı sen kızın olursa o da babaya benzer çünkü ben babaya kardeşim anneye benziyoooo
pınarım meleğide babaya benziyodur yanlış mı acaba tespitlerim

evet yaseminciğim git neden olduğunu bilmen lazım canım araştır ki tekrardan aynı şeyleri yaşamayasın
esra nasılsın

ooo iki güzel anniş gelmiş ama ben cıkıyorum kızlar, tamamlamam gereken yazılar var daha giremem sanırım öptüm sizi ve kuzucuklarınızı

herkese iyi akşamlar

slm kızlar nasılsınız?
mervecim geçmiş olsun cnm benim şeker yüklemen yapılacaktı nasıl geçti?
günü geçenler sonuç alan var mı çatlatmayın biziii

anne ve anne adayları hepinize slmlar nasılsınız bugüün?

slm sinemimm, iyiyiz şükür ama gece 23.30dan sabah 4e kadar gaz sancısı çekti yavrum kıvrandı, şimdi mışıl mışıl uyuyo. bu arada kız bana benzio bi bebeklik fotom var aynı ben, burnu bile benim gibi kalkık, fotomu eklerim sizden de yorumlarınızı alırım, ilerde deişirse bilemem tabe

evet canım göz kayması 23 yaşında benden 2 yaş küçük saolasın ya gün alabilseydi sorun kalmıcak izni yok dönmesi lazım

canım çok geçmiş olsun, allah şifa versin

güzel anne hoşgeldin cnm şeker yüklemenin 2.tüpünde takılı kaldım toplam 4 tüptü malesef kusunca iptal oldu ama doktor diyetisyene yönlendirdi 1 hafta diyet sorası tokluk şekerime bakılcak o kolay kaydirigubbakcemile3

hadi hayırlısı mervecim, meleğin iyi olsun da her şeye katlanır insan, güzel haberlerle gelirsin inş, dualarım seninle canını hiç sıkma emi bitaneeem

hadi hayırlısı mervecim, meleğin iyi olsun da her şeye katlanır insan, güzel haberlerle gelirsin inş, dualarım seninle canını hiç sıkma emi bitaneeem

öyle cnm katlanırım tabiki yeterki sağlıkla gelsinn meleğim sıkmıyorum kendi kendime diyorum ki bu olsun dert başka bişi olmasın yeterki:Saruboceq:

pınar merviş ben kaçıyorum kızlar iyi akşamlar canlarım
pınar meleğin çok tatlı canım allah bütün melekleri anne ve babasına bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…