İnatla bir gün ANNE olacağım !

mirmirmirmir offffff offfffffffff ben buralarda uzakta siz maşallah çosuyonuz
bırılerı benım damada göz dıkmış bakıyom lmaz:
tabı dunurde hiç olmaz dememiş bılemıyom yanı aşk falan olsun:sm_confused:
valla kızlar ben herhalde hala gunduz gıremem eşim evde olunca ama bugun selenın kontrolu vardı şukur kılo alımı duzelmiş aman dua edınde hasta olmasın

günaydın canlaaaaar

sehercim maşallah selenciğe, inşallah kusmaları falan da kesilir de sen de rahat bi nefes alırsın canım benim..

günaydın canlaaaaar

sehercim maşallah selenciğe, inşallah kusmaları falan da kesilir de sen de rahat bi nefes alırsın canım benim..
günaydınnnn amanda amannn hamiş adayııı 1 numaraa gelmişş naber kız ne alemdesin?
Kizlarrrrrrrrrr....hiç yakalayamiyorum sizleri yaaa... ((((
günaydınnnnn cnmm saat farkı kötü ya olsun sen geldiğinde yaz biz okuruz. nasılsın
ee öyle şekercimm sen gelmezsen kaparlar damadınııı:roflol: bak esmada yok ortada benim kızda kapılıyordelikafadulden

günaydın canlarım...sabah kanamam başladı...hiç bu kadar sevinmemiştim kanamayı gördüğüme ....

gunaydınlar
hadı bakalım öyle olsun mervecim kapın damadı:))
yasemıncım sevındım canım adet olmana allahım bu ay naip etsın ınşallah
ayşem sen ne alemdesin
aynak beyım asiş sseyma,esra yok hala ortalıklarda
bende selenı doyurdum oda kustu (( ustunu değiştirdim şimdi oynuyo bakalım bırazdanda 2 bebek uyanır

sehercim günaydın cnm doktor ne diyo kusması için.kız bende küçükken çok çıkartırmışım annem doyurdum diye sevinirmiş arkasını dönermiş hepsini çıkarmış olurmuşum..halan daha en ufak bişide çıkartırım huy demekki

seher maşlalh selene çok tatlı çıkmış tokada takmış 2 tel saçına cadı :))) sağlıklı olsunda bırak kusun canım....önemli olan probleminin olmaması....

maşallahhh sehercimmm çok cici olmuş ya ne çabuk büyüdüü daha dün gibi aradın kız doğurdum diye okula gittiğinide görelim insallahhh..

Günaydın kızlar hayırlı haberli günler olsun inşallah
Sehercim maşallah kuzuna nazar değmesin baya da fotojenik haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…