İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar günaydın
kan testi yaptırdım negatif
2 tane nur topu gibi 5 cm lik kistim var (

sinemcim hoşgeldinn nasılsın gittin mi doktora cinsiyetleri belli değil mi kuzularının

sinemcim hoşgeldinn nasılsın gittin mi doktora cinsiyetleri belli değil mi kuzularının

yok canım haftaya cuma kontrolum aslında biraz bende merak etmeye basladım daha önce olsun öğreniris zamanı gelince diyordum ama yaklastıkca kontrolum bende merak etmeye basladım

zuzum nasılsın canım
kızlar günaydın canlarım nasılsınız
merviş seher ayşee gülsüm yasemin hayırlısı olsun kuşum
asiş kolay gelsin esra nerelerdesin

hadi bakalım hayırlısı cnmm iyisin dimi şikayetlerin azaldı mı bulantı falan?

zeytin sinem hoşgeldinnn kız nasılsın yakalayamıyorum kaçıyosun hemenkaydirigubbakcemile3

hadi bakalım hayırlısı cnmm iyisin dimi şikayetlerin azaldı mı bulantı falan?

zeytin sinem hoşgeldinnn kız nasılsın yakalayamıyorum kaçıyosun hemenkaydirigubbakcemile3

gecti gecti cok sükür bulantım yok artıkzemuszemuszemuszemus

yalnız gecen gün malum bölgeme temizlik yapıyodum hadi bu sefer jilet kullanıyım dedim jilette yeniydi gerci sonra bi hafta sonra bi tane sivilce gibi kabarıklık korktum internete baktım arastırdım filan ise yok siğil filan mı acaba diye korktum bilmiyorumda öyle biey aksam kocisim geldi ne ağlıyosun bisey olmaz mikrop kapmıstır filan dedi
tabi ben taktım ya bisey olcak diye felaket seneryoları kafamdan geciyo
bugün baktım geciyo kücülmüs baya
gerci dr gidince sorucam yine...

aynısından bendede olmuştu :kedi: sivilce gibiydii geçiyor ama cnmm sert mi içi?

ah sinemcim hep öyle neler neler yazıyo insan bende hala yazıyorum :sinifsinif: işte insanoğlu engel olamıyor düşüncelerine her döneminde ayrı bir korku

ah sinemcim hep öyle neler neler yazıyo insan bende hala yazıyorum :sinifsinif: işte insanoğlu engel olamıyor düşüncelerine her döneminde ayrı bir korku

aynen öyle bi de internete bakmıcam diyorum her seferinde ama bakıp kendim korkutuyorum... bi daa bakmıcamyerimseniben:bbo:yerimseniben

ucsuz sivilce gibi biraz sert gibi ama korktum vallla ama tas gibi değil iste

minik bilye gibi bişiydi benimkide uçsuz herhalde aynısından cnm geçer seninkide geçmezse 1 haftaya nasılsa kontrolünde varmış sorarsın. bakmadanda olmuyor sinemcim ya bendede şeker çıktı bende araştırıp durdum hep nettenyerimseniben hepimiz aynıyız

gecmis olsun canım benim
eltimde de cıkmıstı ama masallah simdi mis gibi oğlusu var ama dikkat et emi
diyet mi verdi dr

gecmis olsun canım benim
eltimde de cıkmıstı ama masallah simdi mis gibi oğlusu var ama dikkat et emi
diyet mi verdi dr

evet cnm 1 hafta diyet verdi salı gene tokluk şekerine bakılcak ona göre bakalım ne dicek doktor. eltinin bebiş kaç kilo doğdu cnm bi sorun olmadı dimi

GÜnaydın desem ayıp olurmu kızlarr.merve evet geÇmıŞı okuyodum canım.
Sıtaree hayırlısı olsun gÜzelım ınŞallah ÖbÜr ay kıstın gıder bebıŞın gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…