İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet cnm 1 hafta diyet verdi salı gene tokluk şekerine bakılcak ona göre bakalım ne dicek doktor. eltinin bebiş kaç kilo doğdu cnm bi sorun olmadı dimi

valla 2 kilo 150 gramdı gerci cok sigara iciyodu o yüzden biraz erken ve kücük doğdu ama simdi yakaladı ayını 6 aylık oldu

kızlar bn geldim seherim senin cadı ağlıcak gibi bakmış
geç geldim çünküü dün mustafa sandal konseri vardı çoştum çoştum zemuszemus:lepi:alkisalkisalkis

kızlar bn geldim seherim senin cadı ağlıcak gibi bakmış
geç geldim çünküü dün mustafa sandal konseri vardı çoştum çoştum zemuszemus:lepi:alkisalkisalkis
ooohh süper severim mustiyi bende hihoyyyt benim yerimde zıplasaydınnn
valla 2 kilo 150 gramdı gerci cok sigara iciyodu o yüzden biraz erken ve kücük doğdu ama simdi yakaladı ayını 6 aylık oldu

aman allah korusun nası kıymış sigara içmiş.. ya çok kilolu doğabiliomuş dikkat etmeyincede ondan sordum gerçi ben çok dikkat ederim.

gülsümmmmmm olsun geç olsun güç olmasın günaydınnnnnnnnnlülülülülülü

günaydın cicimmm

biz geldik canlar...oğluşum kalktı sütünü emdi oynadık biraz..şimdide uyuyo...bende size bi bakiim dedim...

dünür kız gelinim pek bi süslü olcek desene...eee ne de olsa toprağım...

esracım bizim yerimizede şöle çığlıklar ataydın..deşarj olmak babında..valla bu ara pek bi ihtiyacım var...

kızlar bana müsade pazara gidip biraz yesillik alıcam secilmeden gideyim
hepinizi coooooooooooooookkk öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…