İnatla bir gün ANNE olacağım !

herkesler yemekte...bizde oğluş uyurkene evi toplayalım...hadin bye...

selam kızlar, geçmişi okuyamadım, işler biraz yogun, az önce de kırmızıları yedim, allaha şükür hiç şaşmıyor günüm, ama doktorumun randevuları dolu, adetimin 3. günü gidemiycem... şu anki karamsarlıkla mı bilmiyorum ama şunu düşünüyorum, koyversem artık gitmesem doktora... ankaradaki doktorun verdiği 5 ay da geçti, ona gitsem şu an tüp bebeğe başlar, çünkü endometriyosiz tekrar oluşumuna 6aydan sonra başlıyormuş, o ameliyatı boşu boşuna olmuş oldum artık, çok üzgünüm...ama toparlıycam biliyosunuz

üzülme ayşem sakın sen guçlu hatunsun elbet olucak bebeı sen dediğin gibi koyver bakalım nolcak ama aklındadan koyverceksin tamammı

ayşem bak işte ne güzel toarlıcam diosun inşallah toplıcan kendini canım arkadaşım bende diom keşke adetim geçmese hep günü gününe gelse hepimizin farklı bir derdi var allah yüzümüze baksın

cnm ayşem bak esranın dediği de çok doğru kimi de gününde gelmesini ister tabiki dilerdikki buay hamiş ol ama demekki zamanı değilmiş bilemiyoruz ki ne yazılmış kaderimize..6aydan sora tekrarlamayabilirde sonuçta sen bence buay bırak kendi haline az kafanda dinlenmiş olur. tabi endoğru kararı sen bilirsin

sabır sabır sabır rabbim sen bise sabır ver
mervem bak mesela ben ateşim 36,2 ye düştü yükselmedi ama artık ateşte ölçmüom kafama taka taka iki kaşımın ortasında kocaman bi şey oluştu sivlce gibi kırmızı ama ucu yok hep stresten oluo ama yeter hiç bişi benden önemli değil

ayşem benim güzel arkadaşım.bak sen her zaman allah ne verirse hayırlısını verisn diyosun.biliyosunki bizim için hayırlısı ne biz bilemeyiz.bu yüzden kendini üzme sabrımızı ölçüyo rabbim.ne demiştik her ay dahada güçlenerek sabredip bekleyeceğiz.

ayşem hayırlısı olsun canım sitare umarım kistlerinden kurtulursun
adaşım işim vardı anca girdim yemek yedim seher nerdesin canım
gülsüm sen nasılsın esram mervişim
öpüldünüz kocaman

canım ölçüom bakıom yükselmio hatta aksine düşüo nie devam ediim ki moralimi bozuo başka bişie ayarmıo

ayşecim canım üzülme sakın istersen kendini dinlenmeye al ama inattan vazgeçmek yok sadece mola ver tamam mı cnm belki o zaman oluverir tatlım

kızlar ankarada prof dr bülent tıraş var...duydunuz mu onu...şimdilik aklıma yatan o oldu ...

ayşem allah sabrını sınıyo canım..ve bigün bu sabrın mükafatını verecek...küçücük yumuk elli pamuk bi melek göndercek sana...inan ve dua et bitanem...ben her an dua ediyorum sizler için inanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…