kızlar nerdesiniz.........
ben burdayıım örtmenim
sizin işiniz daha zor tabi büro olduğu için biz şirket olduğumuz için 1 firmayla uğraşıyoruz Esracım ama bizde de kdv iadesi olduğu için liste hazırlıyoruz uzun sürüyor.
pınarcım yeni anniş nasılsın bakalım kızın ne yapıyo
saolasın asişim iyiyim, sıpam da uyuyo ama mıkırdanarak uyuyo. bugün 5te randevumuz var dra götürcem, kakasında sorun var gibi, bakalım dr ne diyecek, inş körü bişisi yoktur. sen nasılsın?ufaklığın napıo karnında annesii? bu arada yeni haber var mı günü geçenlerden?
yasemincim kırmızıların gelmiş, inş bi dahaki aya hamiş haberirini alırız canım benim, pes etme emii
tamam örtmenim gitmiom ben orda olsam sen dinlenirdin ben bakardım tosuna
selam
pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr naber canım arkadasım nasılsın bebişinde iyidir hic merak etme oy kurban olsun ona teyzesi
aysecim sakın üzülme pes etmek yok elbet güzel haber alıcaz senden bigün canım benim
en kısa zamanda insallah
inşallah dr amcası bişii yok dicek kuzuya günü geçen kimse yok şuan için
valla yaa..herbirimizbi yerdeyiz...briniz bile izmirde olaydınız yaa...hiç arkadaşım yok burda..sadece eşimin arkadaşlarının eşleri...onlarda öle işte...
benimde amcamın kızı izmire gelin gitti oda yanlız hep sıkılıo şimdi bide hamile üstelik kız kardeşide 1 sene olmadı vefat edeli çok kötü hep ağlıomuş of offvalla yaa..herbirimizbi yerdeyiz...briniz bile izmirde olaydınız yaa...hiç arkadaşım yok burda..sadece eşimin arkadaşlarının eşleri...onlarda öle işte...
benimde amcamın kızı izmire gelin gitti oda yanlız hep sıkılıo şimdi bide hamile üstelik kız kardeşide 1 sene olmadı vefat edeli çok kötü hep ağlıomuş of off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?