İnatla bir gün ANNE olacağım !

yasemincim ayşe ankarada doktora gitti ya belkim o bilir cnm ama iyi araştır gideceğin kişiyi
ya vergilere başladım kızlar pek gelemiyorum ben arada bakıyorum

slm millet nasılsınız bakalım?
sehercim canını sıkma bak dr da kussun bırak demiş, yeterki sağlıklı olsunlar da kussunlar ne yapalım
heeey günü geçen hatunlar, ne haber bakalım??

sizin işiniz daha zor tabi büro olduğu için biz şirket olduğumuz için 1 firmayla uğraşıyoruz Esracım ama bizde de kdv iadesi olduğu için liste hazırlıyoruz uzun sürüyor.

pınarcım yeni anniş nasılsın bakalım kızın ne yapıyo

haklısın her işin kendine göre zorluğu vardır tabi nasılki her hastalığın derdi ayrıysa işlerde böle kimi beyin gücü kimi kol gücü kimide ense yaparak kazanır maaşını

saolasın asişim iyiyim, sıpam da uyuyo ama mıkırdanarak uyuyo. bugün 5te randevumuz var dra götürcem, kakasında sorun var gibi, bakalım dr ne diyecek, inş körü bişisi yoktur. sen nasılsın?ufaklığın napıo karnında annesii? bu arada yeni haber var mı günü geçenlerden?

yasemincim kırmızıların gelmiş, inş bi dahaki aya hamiş haberirini alırız canım benim, pes etme emii

selam
pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr naber canım arkadasım nasılsın bebişinde iyidir hic merak etme oy kurban olsun ona teyzesi

aysecim sakın üzülme pes etmek yok elbet güzel haber alıcaz senden bigün canım benim
en kısa zamanda insallah

inşallah dr amcası bişii yok dicek kuzuya günü geçen kimse yok şuan için

pazara gittim kızlar hrsey taptaze ne güzel yaaaa
canım herseyi istedi yalanıp geldim ilk defa basıma böyle bisey geliyo yahu istahım mı acılıyo ne

tamam örtmenim gitmiom ben orda olsam sen dinlenirdin ben bakardım tosuna

valla yaa..herbirimizbi yerdeyiz...briniz bile izmirde olaydınız yaa...hiç arkadaşım yok burda..sadece eşimin arkadaşlarının eşleri...onlarda öle işte...

pınarcım bişey yoktur meraklanma...bazen kuzeydede oluyo..bağırsak geçişlerinden olurmuş...hadi bakalım iyi haberle gelin...

sinemcim daha dur..son aylar öle bi açılıyo ki iştah..durmak ne mümkün..

pınarcım biz iyiyiz cnm sadecehareketlerini hissetmiyorum daha doktor buı hafta hissedersin artık dedi. Sende korkma inşallah bişeyi yoktur bebişinin

Sinem valla ben de öleyim her akşam eşime yarına bunu yapacam canım çekti diyerek gidiyorum zaten tombiştim fil olcam valla

teyzesii nerelerdesin sen yahuu, özledik senii, minik kelebeklerin nasıl? ohh ohh iştahın açılmış maşallah, bol bol meyve ve sebze ye emii kuzum, yiğenlerimi iyi besle.nası gidiyo bakiim anlat çabııkk, yoksun kaç gündürdeee

inşallah dr amcası bişii yok dicek kuzuya günü geçen kimse yok şuan için

inş canım ya, kakasını sulu yapıo, gözümle gördüm, resmen işer gibi kaka yapıyo saydam renkli içinde de susama benzer şeyler var, ama saydam renkli sıvı olması garibime gitti bakalım drumuz ne dicek :S sen nasılsın cnm benim?

valla yaa..herbirimizbi yerdeyiz...briniz bile izmirde olaydınız yaa...hiç arkadaşım yok burda..sadece eşimin arkadaşlarının eşleri...onlarda öle işte...

canım ya seni çok iyi anlıyorum, keşke istda olsaydın, ben de istda yalnızdım, ama artık ZUZUM var, çok sık görüşemesek de eminim hep yan yana olcaz di mi zuzuuuu??canını sıkma ama biz hep burdayız,şey hep giremesem de topiğe en azından kızlar var bak hepimiz arkdaşız :asigim:

benimde amcamın kızı izmire gelin gitti oda yanlız hep sıkılıo şimdi bide hamile üstelik kız kardeşide 1 sene olmadı vefat edeli çok kötü hep ağlıomuş of off

kızlar ben biraz kayboluyorum işleri toplayayım yemek öğlen kötüydü bizim sadece çorba ve pilav yedim çorbada yağlımıydı neydi anlayamadım açtım şimdi sürekli geri geliyor midem bulanıyor ya keşke yemeseydim

benimde amcamın kızı izmire gelin gitti oda yanlız hep sıkılıo şimdi bide hamile üstelik kız kardeşide 1 sene olmadı vefat edeli çok kötü hep ağlıomuş of off

bu gurbet ne kötü bişeymiş ya, allahım gurbette olan herkese yardım etsin, sağlam dostlar versin inşş. (başı saolsun bu arada esracım):çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…