badegül canım sende hamileymişsin çok sevindim canım allah seninde hayırlısıyla kucağına almayı misler gibi koklamayı nasip kısmet etsin inşallah. darısı tüm anne adaylarının başına allah isteyen herkesin kucağını doldursun
kızlar bi öksürük bi öksürük artık boğazım ağırdı.senağlama
ay gülsüm dikkat et canım kendine yaaaa grip salgın 3 hft. önce ben o haldeydim çok ağır geçiyo busene grip
canım yaa çok iyi bilirim bende boğulur gibi oluyordum ballı süt iç iyi geliyo yumuşatıyo boğazları
hoşbulduk canım naber nasılsın keyifler iyimişebnem hşgeldin.
ay gülsüm dikkat et canım kendine yaaaa grip salgın 3 hft. önce ben o haldeydim çok ağır geçiyo busene grip
canımsın benimmm inşallahh sende en iyisine layıksın güzel kalpli arkadaşım allah gönlündekini biliyor nasip etsin inşallahh sanadakızlar selam herkese sizi çok özledim
merveeee canım benim sen hamilesin canımsın çıtırımsın allahım sana bu defa en güzel günleri göstersin :CüvCüv:hihoyyyt öyle sevindim ki anlatamam bu aralar canım çok sıkkın işlerden dolayı inan bana ilaç oldun inşallah kucağına alır misler gibi koklarsın birlikte büyür kocaman bi aile olursunuz.
Bende sürekli içiyorum ama hasta oldum bakalım ne zaman gecçek
Arkadaşlar eşimi aradım merve ile badegül hamile biliyo musun dedi anladığım kadarıyla çok sevinmişin siteden arkadaşların mı dedi evet dedim madem sen sevindin bende sevindim dedi:)))))))canım benim
hiiihhh yerim ben onu danaya bak, aazının tadını da biliyoBenım oĞlan zıynet salıden 5 Çayı dınlıyo sıpa pur dıkkat
ayliiiiiiin iki tane hamişimiz var, biri cancer mervem, biri de bahtusa badegülcüm:)))) al sana dogumgünü hediyesiKızlar selam
geçmişe bakamadım, müjde var mı müjde?? Ya da kart gören-ki inşallah yoktur...
de miiii merve görmüştü rüyasında, kız asiş ben de yemekte eşimleydim topikten kızlar hamile dedim, maşallah tebrik et yerime dedi, şebo gelmiş hoşgelmiş, ben de yusuflamaya başladım yarın doktoruma gidiyorum, rahim filmi çekilecek bu kez, ama yarın mı çeker gün mü verir bilmiyorum, hayırlısı olsun, merve valla nickini her görüdügümde gülümsüyorum badegülcüm senin de, ayh nasıl hoşuma gitti yaaa, topiğimizin ilk güzel haberi,, bir de sehercikten alsak iyi haberlerini hayırlısıyla:)
hiiihhh yerim ben onu danaya bak, aazının tadını da biliyomaşallah
ayliiiiiiin iki tane hamişimiz var, biri cancer mervem, biri de bahtusa badegülcüm:)))) al sana dogumgünü hediyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?