İnatla bir gün ANNE olacağım !

tabiki pınarım yaaa aslında hep aklındasında diyorum simdi bebek uyuyodur başın kalabalıktır dinleniyodur ... hele bi su kırkı cıksın ela mervemin görüsürüs o zaman daha cok insallahhhhhhhhhhh
ben iyiyim kusum besleniyorum artık cok sükür
bücürler iyi ama halaaaaaa karnım cıkmadı popoma kactılar galiba:kedi::kedi::kedi:
bu arada belki yeni doğan kakasında oluyodur böyle seyler ..merka ete kuşum nazar değmesin minnoşuma benim iyi olsun insallahhhhhhhh

ay sorma kuşum sorma aynen bende zaten su an 60 kiloyum herhalde 90 olcam bu gidişleee bende:kedi::kedi:

bu gurbet ne kötü bişeymiş ya, allahım gurbette olan herkese yardım etsin, sağlam dostlar versin inşş. (başı saolsun bu arada esracım):çok üzgünüm:

amiin gurbetlik yaşayanlara allah sabır versin
aslında ölüm giden için kurtuluş geride kalanlara derstir bunu anladım o kdar zor kii her an aklımda yıllar geçse unutamam

pınarcım bişey yoktur meraklanma...bazen kuzeydede oluyo..bağırsak geçişlerinden olurmuş...hadi bakalım iyi haberle gelin...

sinemcim daha dur..son aylar öle bi açılıyo ki iştah..durmak ne mümkün..

anacımmmmmmmmmm son aylarımı neyse görücez artıkkkk:kedi:

biliom zuzum, zatennormalde de bebiş uyur uyumaz ben de yatıom bi kaç gündür ayaktayım yani, inş görüşürz bidenem sen de biraz daha iyi ol da nasılsa evini biliom sen gelmesen de ben gelirim
yenidoğanda öle oluyomuş kaka ama sulu olanı hiç duymadım, o yüzden telaşlandım, belkide normaldir ama dr bi görsün yoksa içim rahat etmicek kuzum.inş bişisi yoktur

ohh konserlere de git, neler yapmak istiosan hepsini yap ertelemeden, bebiş olunca herşey daha farklı oluyo, kendini 2. plana atıosun onun için deger tabiki ama o göbüşüne konmadan da şunu da yapmamıştım diyeceğin bişi kalmasın

evet iyiki varsınız..sizlerle vakit nasıl geçiyo anlamıyorum..bi de kuzi var...o zaten tüm vaktimi alıyo..

benimde amcamın kızı izmire gelin gitti oda yanlız hep sıkılıo şimdi bide hamile üstelik kız kardeşide 1 sene olmadı vefat edeli çok kötü hep ağlıomuş of off

allah yardımcısı olsun hayatım başınız sağolsun...özel değilse sorabilirmiyim neden kaç yaşında vefat etti...

asiyecim artık daha dikkatli yemelisin canım...yağlı şeylerden uzak dur..asya ya iyi bak annesi...

bu gurbet ne kötü bişeymiş ya, allahım gurbette olan herkese yardım etsin, sağlam dostlar versin inşş. (başı saolsun bu arada esracım):çok üzgünüm:

ah gurbet aaaaaaaaaaaaahhhhhhhh...

amiin gurbetlik yaşayanlara allah sabır versin
aslında ölüm giden için kurtuluş geride kalanlara derstir bunu anladım o kdar zor kii her an aklımda yıllar geçse unutamam

gurbete giden döner mi dönmez mi belli değil bilirim
ben bi karaağaç gölgesi buldum cebimde ümitlerim...

bu şarkıyı her duyduğumda içim ürperir hala....

kızlar benim yavru kuş uyandı..onu doyurayım..gene gelmeye çalışırım..

merve 2
5 aylık evliydi 28 yaşındaydı eşiyle trafik kazası geçirdi eşi yaşıo o öldü 15 günü geçmişti hamileydi de

selam millettttttttttopuyorumnanaktan
ara ara girip okuyorum ama tabi çoğu şeyi kaçıyrıyorum malum bizimki kaçamak girişler birinin izin verdiğinceeeeayşem canımm herşeyde vardır bi hayır demekki zamanı değilmiş ama gelecek inan sadece biraz daha sabırrr birde kızlar hep bebiş düşünürseniz stresten de olmaz biliyorsunuz değil mi benii ilkinde 3 ay klomen kullanmıştım kist oluşmuştu ben daha cahil tabii zannettim ki kist varken olmazzz o ay ne ayaklar yukarı ne bekleme hatta nerdeyse icraat bile sıfırdıııı malum bebiş olmaz bayram da girmişti araya zorlamadık yaniiiii:kedi:de hamiş kaldımm ama doğurmak nasip değilmiş ve oğlumdada iğnelere inat yine kistler oluşunca ara vermiştik aşılama için arada geliverdi oğlummm olmaz dediğim zamann şimdi dicen niye anlattın canım sadece sen değil herkeze diyorum sadece bebişe odaklanmayın umut hep var olacak Allahın izniyle hepiniz anne olacaksınız inşallahhh ama stres çok etkiliyor onu yenmeniz lazımmm yani nasıl diyemmazcık işi oluruna bırakınn
pınarım nikolümmm sizi gördüm sankimm nasılsınızz bebişler nasılllll yok nikol seninki tosuncuk oldu bebişş pınarınkiiiiiiii:1hug:

mervem az önce lavaboya gittim sülük gibi beyaz akıntı içinde benek benek k rengi şeyler vardı önemsemedim daha sonra bi baktım yine sülük gibi kırmızı bi akıntı adet oluommu die kontrol ediim dedim rahim yolu temizdi ne olabilir acaba

teşekkür ederim pınarcığım...farklı bir yola girdik artık...şansa bırakmak istemiyorum işimi...hayırlısı olsun hakkımızda canım...

bazen yumurta çatlarken kanama olabilir diyolar acaba seninkide yumurta çatlama akıntısı mı kanla karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…