teyzesii nerelerdesin sen yahuu, özledik senii, minik kelebeklerin nasıl? ohh ohh iştahın açılmış maşallah, bol bol meyve ve sebze ye emii kuzum, yiğenlerimi iyi besle.nası gidiyo bakiim anlat çabııkk, yoksun kaç gündürdeee
inş canım ya, kakasını sulu yapıo, gözümle gördüm, resmen işer gibi kaka yapıyo saydam renkli içinde de susama benzer şeyler var, ama saydam renkli sıvı olması garibime gitti bakalım drumuz ne dicek :S sen nasılsın cnm benim?
ben anne değilim ama bir çok çocuk gördüm hepsinde başta öle oluo
süperim dün konsere gittim bi güzel stres attım relaxım takmıom hiç bişide yapmıom ölee
teyzesii nerelerdesin sen yahuu, özledik senii, minik kelebeklerin nasıl? ohh ohh iştahın açılmış maşallah, bol bol meyve ve sebze ye emii kuzum, yiğenlerimi iyi besle.nası gidiyo bakiim anlat çabııkk, yoksun kaç gündürdeee
inş canım ya, kakasını sulu yapıo, gözümle gördüm, resmen işer gibi kaka yapıyo saydam renkli içinde de susama benzer şeyler var, ama saydam renkli sıvı olması garibime gitti bakalım drumuz ne dicek :S sen nasılsın cnm benim?
canım ya seni çok iyi anlıyorum, keşke istda olsaydın, ben de istda yalnızdım, ama artık ZUZUM var, çok sık görüşemesek de eminim hep yan yana olcaz di mi zuzuuuu??canını sıkma ama biz hep burdayız,şey hep giremesem de topiğe en azından kızlar var bak hepimiz arkdaşız :asigim:
pınarcım biz iyiyiz cnm sadecehareketlerini hissetmiyorum daha doktor buı hafta hissedersin artık dedi. Sende korkma inşallah bişeyi yoktur bebişinin
Sinem valla ben de öleyim her akşam eşime yarına bunu yapacam canım çekti diyerek gidiyorum zaten tombiştim fil olcam valla
bu gurbet ne kötü bişeymiş ya, allahım gurbette olan herkese yardım etsin, sağlam dostlar versin inşş. (başı saolsun bu arada esracım):çok üzgünüm:
pınarcım bişey yoktur meraklanma...bazen kuzeydede oluyo..bağırsak geçişlerinden olurmuş...hadi bakalım iyi haberle gelin...
sinemcim daha dur..son aylar öle bi açılıyo ki iştah..durmak ne mümkün..
tabiki pınarım yaaa aslında hep aklındasında diyorum simdi bebek uyuyodur başın kalabalıktır dinleniyodur ... hele bi su kırkı cıksın ela mervemin görüsürüs o zaman daha cok insallahhhhhhhhhhh
ben iyiyim kusum besleniyorum artık cok sükür
bücürler iyi ama halaaaaaa karnım cıkmadı popoma kactılar galiba:kedi::kedi::kedi:
bu arada belki yeni doğan kakasında oluyodur böyle seyler ..merka ete kuşum nazar değmesin minnoşuma benim iyi olsun insallahhhhhhhh
canım ya seni çok iyi anlıyorum, keşke istda olsaydın, ben de istda yalnızdım, ama artık ZUZUM var, çok sık görüşemesek de eminim hep yan yana olcaz di mi zuzuuuu??canını sıkma ama biz hep burdayız,şey hep giremesem de topiğe en azından kızlar var bak hepimiz arkdaşız :asigim:
benimde amcamın kızı izmire gelin gitti oda yanlız hep sıkılıo şimdi bide hamile üstelik kız kardeşide 1 sene olmadı vefat edeli çok kötü hep ağlıomuş of off
kızlar ben biraz kayboluyorum işleri toplayayım yemek öğlen kötüydü bizim sadece çorba ve pilav yedim çorbada yağlımıydı neydi anlayamadım açtım şimdi sürekli geri geliyor midem bulanıyor ya keşke yemeseydim
bu gurbet ne kötü bişeymiş ya, allahım gurbette olan herkese yardım etsin, sağlam dostlar versin inşş. (başı saolsun bu arada esracım):çok üzgünüm:
amiin gurbetlik yaşayanlara allah sabır versin
aslında ölüm giden için kurtuluş geride kalanlara derstir bunu anladım o kdar zor kii her an aklımda yıllar geçse unutamam
kızlar bana müsade hepinizi cooooooooooooooooooooooook öptümmmmmmmmmm
kızlar bana müsade hepinizi cooooooooooooooooooooooook öptümmmmmmmmmm
saolasın asişim iyiyim, sıpam da uyuyo ama mıkırdanarak uyuyo. bugün 5te randevumuz var dra götürcem, kakasında sorun var gibi, bakalım dr ne diyecek, inş körü bişisi yoktur. sen nasılsın?ufaklığın napıo karnında annesii? bu arada yeni haber var mı günü geçenlerden?
yasemincim kırmızıların gelmiş, inş bi dahaki aya hamiş haberirini alırız canım benim, pes etme emii
mervem az önce lavaboya gittim sülük gibi beyaz akıntı içinde benek benek k rengi şeyler vardı önemsemedim daha sonra bi baktım yine sülük gibi kırmızı bi akıntı adet oluommu die kontrol ediim dedim rahim yolu temizdi ne olabilir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?