bazen yumurta çatlarken kanama olabilir diyolar acaba seninkide yumurta çatlama akıntısı mı kanla karışık
valla bilmiom ama hayrete düştüm ben yumurtladığımı düşünmüom kii soğan kürü yaparmı sence
insallah canımmm
şimdi bebiişinin doktoru değiştimi cocuk dr umu bakcak şimdi kuşuma
cnm benim ben de bu topiğe girene kadar yalnızdım, tabi her zaman ruh hali iyi olmuyor insanın o yüzden her gün girmiyordum topiğe ama o kadar iyi geldiki burası bana, allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun,arkdaşlığımız hiç bitmesin, bebelerimiz koca kız koca delikanlı oldğunda da yine konuşup görüşüyor olalım emiiievet iyiki varsınız..sizlerle vakit nasıl geçiyo anlamıyorum..bi de kuzi var...o zaten tüm vaktimi alıyo..
allah yardımcısı olsun hayatım başınız sağolsun...özel değilse sorabilirmiyim neden kaç yaşında vefat etti...
asiyecim artık daha dikkatli yemelisin canım...yağlı şeylerden uzak dur..asya ya iyi bak annesi...
ah gurbet aaaaaaaaaaaaahhhhhhhh...
gurbete giden döner mi dönmez mi belli değil bilirim
ben bi karaağaç gölgesi buldum cebimde ümitlerim...
bu şarkıyı her duyduğumda içim ürperir hala....
kızlar bana müsade hepinizi cooooooooooooooooooooooook öptümmmmmmmmmm
selam millettttttttttopuyorumnanaktan
ara ara girip okuyorum ama tabi çoğu şeyi kaçıyrıyorum malum bizimki kaçamak girişler birinin izin verdiğinceeeeayşem canımm herşeyde vardır bi hayır demekki zamanı değilmiş ama gelecek inan sadece biraz daha sabırrr birde kızlar hep bebiş düşünürseniz stresten de olmaz biliyorsunuz değil mi benii ilkinde 3 ay klomen kullanmıştım kist oluşmuştu ben daha cahil tabii zannettim ki kist varken olmazzz o ay ne ayaklar yukarı ne bekleme hatta nerdeyse icraat bile sıfırdıııı malum bebiş olmaz bayram da girmişti araya zorlamadık yaniiiii:kedi:de hamiş kaldımm ama doğurmak nasip değilmiş ve oğlumdada iğnelere inat yine kistler oluşunca ara vermiştik aşılama için arada geliverdi oğlummm olmaz dediğim zamann şimdi dicen niye anlattın canım sadece sen değil herkeze diyorum sadece bebişe odaklanmayın umut hep var olacak Allahın izniyle hepiniz anne olacaksınız inşallahhh ama stres çok etkiliyor onu yenmeniz lazımmm yani nasıl diyemm azcık işi oluruna bırakınn
pınarım nikolümmm sizi gördüm sankimm nasılsınızz bebişler nasılllll yok nikol seninki tosuncuk oldu bebişş pınarınkiiiiiiii:1hug:
teşekkür ederim pınarcığım...farklı bir yola girdik artık...şansa bırakmak istemiyorum işimi...hayırlısı olsun hakkımızda canım...
sağol sinemcim dikkat ediyoz ama olmuyo işte
Mervecim valla bizim burada poliklinik var ssk lılara 12 tl ye bakıyor normal doktorum ise özel hastanede ona ayda bir gidiyorum polikiliniğe de öle. özel hastaneye de 12 falan ödüyodum şimdi ne oldu bilemiyorum zam gelmiş sanırım yani ayda 50 tl ye 15 günde bir muayene olmuş oluyorum ve benim için iyi oluyor hem kontrolumu yaptırmış oluyorum hem de bebekle ilgili bişey var mı diye takip yaptırmış oluyorum sizin orada da mutlaka böle bi yer vardır bence arada git bi kontrolde orada yaptır cnm ama sen doktoruna baya güveniyordun o kadar endişelenme bence . bebeğe geçse ilaç falan da kullandırmaya başlarlardı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?