İnatla bir gün ANNE olacağım !

insallah canımmm
şimdi bebiişinin doktoru değiştimi cocuk dr umu bakcak şimdi kuşuma

evt zuzum drumuz deişti,zümrüt hanıma başladık, görümcemin çocukken druymuş eltimin bebiş de ona gidiodu çok iyi bi dr, ben de ona başladım, allaha şükür bebişimin bişeyi yokmuş,gayet sağlıklı dedi haftaya kontrol verdi bazı testlerimiz yapılcakmış işitme vs,ay millet kızımı seve seve bitiremedi nazar değmez inş aldım kaçtım iş işten geçmişti

cnm benim ben de bu topiğe girene kadar yalnızdım, tabi her zaman ruh hali iyi olmuyor insanın o yüzden her gün girmiyordum topiğe ama o kadar iyi geldiki burası bana, allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun,arkdaşlığımız hiç bitmesin, bebelerimiz koca kız koca delikanlı oldğunda da yine konuşup görüşüyor olalım emiii

kızlar bana müsade hepinizi cooooooooooooooooooooooook öptümmmmmmmmmm

iyiyim aysecim sen nasılsın? sıpacık nasıl? oy yerim ben onu valla sizinkiler büyüdü benimki daha el kadar, gerçi 9 günlük olduk zaman çabuk geçmeye başladı bebem geldikten sonra :)

teşekkür ederim pınarcığım...farklı bir yola girdik artık...şansa bırakmak istemiyorum işimi...hayırlısı olsun hakkımızda canım...

hadi hayırlısı hakkında canım benim, allah yardımcın olsun (hepimizin) çok öpüyorum görüşmek üzere kızlar mucmuc:1hug:

babamız yok..yemeğe gitti müdürü gelmiş istanbuldan...oğluşum uyuyo..bende geliim dediydim ama kimse yok...yarın cuma..cuma günlerini çok seviyom..kocişim 2 gün evde bizimle oluyo çünkü...allahım kimseyi eşinden yavrusundan ayırmasın...rabbim olmayanlara da tez zamanda bebeler nasip etsin inşallah....

amin mervişim benim
günaydın hatunlar nasılsınız hayırlı cumalar hepinizeee
zuzum gelimiş pınarım gelmiş nasılsınız
esra kistini atıyosundur belki soğan kürü eritiyo ya kistleri inş. hadi bakalım
uykucularr nerdesinizzz

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah
Soğan kürü ben denemiştim esracım koyu kahverengi bi akıntı yapmıştı bende cnm

canlarımmmm günaydınn

size bi iyi haberim var bide kötü :)

evimizi aldık çok şükür bu iyi haberdi

ama biraz fazla açıldık o yüzden çalışmaya devam etmem gerekiyo buranın müdürü de kalmanı tercih ederiz dedi eski iş yerime gidemiycem galiba burası evime daha yakın olucak yani malesef burdayım ve yoğunluğa devam

umarım güzel gelişmeler vardırr hiç okuyamıyorum bile o kadar yoğun ki sabah girip akşam nasıl çıktığımı bilmiyorum yani hepinizi çokk özledimm kendinize iyi bakınnnn

umuyorum işler bi ara sakinleşirse ben de yine aranıza katılırım :)

günaydın kızlar nasılsınız canlarım
beyzaaa nasılsın kuşum seni burda görmek ne güzelll
yasemin adetin söktümü canım
merviş asiş nasılsınız

ay canım ein hayırlı olsun yeni ev sana hayırlı bebeişler getirsin bitanem çok sevindim en kısa zamanda biter inş. borcunuz sağlık olsun yeterki

hoşgeldin beyzacımm hayırlı uğurlu olsun yeni evin iyi günlerde oturun inşallah...

beyzoşumm ben şekerli çıktım kuzucummm diyetteyim sorası allah kerim salı günü yeniden bakılcak ona göre ne dicek doktor..

Beyzacım Allah yardımcınız olsunda çabuk bitirin borçlarınızı cnm ınşallah yeni ev sana bebeğini getirir cnm
Kızlar midem kötü ya dünden beri üşüttüm sanırım o kadar da dikkat ediyorum inadına oluyo sanki sürekli ekşiyo dün çıkardım biraz boğazlarım tahriş oldu sanırım bide boğazlarım acımaya başladı ayağıma kalın çorap giyiyorum evde terliksiz gezmem üstüme düzgün giyerim hep üşümeyeyim diye gene de üşütüyorum tuhaf valla

asiyecim mide ekşimesi hamileliktende olabilir. şimdi benim bu diyette peynir yoğurt süt çok onlarda acayip midemi ekşitio ağzıma gelio soda içiyorum bende.

ya asiş bende acaba başka bi doktora daha mı gitsem kendi doktorum bebeği etkilememiş şeker dedi ama içime sinmedi.

sağol sinemcim dikkat ediyoz ama olmuyo işte

Mervecim valla bizim burada poliklinik var ssk lılara 12 tl ye bakıyor normal doktorum ise özel hastanede ona ayda bir gidiyorum polikiliniğe de öle. özel hastaneye de 12 falan ödüyodum şimdi ne oldu bilemiyorum zam gelmiş sanırım yani ayda 50 tl ye 15 günde bir muayene olmuş oluyorum ve benim için iyi oluyor hem kontrolumu yaptırmış oluyorum hem de bebekle ilgili bişey var mı diye takip yaptırmış oluyorum sizin orada da mutlaka böle bi yer vardır bence arada git bi kontrolde orada yaptır cnm ama sen doktoruna baya güveniyordun o kadar endişelenme bence . bebeğe geçse ilaç falan da kullandırmaya başlarlardı cnm

evet bu doktorum benim kürtajımı ve sonrasını takip eden doktor bırakmadım hiç. ama ne bilim şimdi 3 kasıma kadar gitmicem ya arada merak ederim ben kaydirigubbakcemile3 benim gittiğm yerde 27tl ydi 35 olmuş ama 15 olan bi hastane var ona gidebilirim renksiz ultrasonda kötü geliyor renkli olana mı gitsek arada diye eşime takıldımda bakalım çok içime sinmezse renklisi olan medical park var 50 lira ona gideriz:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…