İnatla bir gün ANNE olacağım !

mervecim en azından görüyorum kendimi iyi hissediyorum suyuna falan baktırıyorum problem olmasın diye haftasıyla uyumlu mu diye öğreniyorum kendi doktorum ayrıntılı bilgi pek vermiyor çok yoğun 5 dk da bir nerdeyse muayenesi var bende o yüzden herşeyi poliklinikteki doktoruma sorabiliyorum benimde 26 sında renkli ultrasonum var bide 31 inde ayrıntılı usg var yani bebişi daha 2 kere görcem yani

asiye renkli ve ayrıntılı benim bir oldu ama süper bişi direk yüzü belli oluyor çıktıda. sen buay iyisin kaydirigubbakcemile3

evet şanslıyım bu ay baya görüşcez bebişle iyice tanış olcaz

merve cuma durgunluğu var topicte işleri yoğun sanırım

merve ayrıntılıya neden girdin sen rutin muayene mi cnm ben bir sürü kişiye sordum ayrıntılıya girmemişler beni de doktor gönderdi rutin muayene dedi. Bişey mi var diye tedirgin oldum o yüzden soruyorum ben 300 tl vercem ayrıntılıya sen ne kadar verdin cnm

yok cnm 18-22 haftalar arası detaylı ultrason yazıyor gebelik sitelerindede benide doktor yönlendirdi yalnış hatırlamıyorsam 185 civarıydı tüm organlarına bakıldı kalp kapakçıkları damarları herbişeyine. ve geneldede herkes yaptırıyor cnm ya olması gereken bişi endişelenme kuzucuğunun her bi noktasını sayıp rapor ediyor doktor. perinatoloji uzmanına gittim bende ondan aldğımı raporu kendi doktoruma gösterdim.

asiş peki hamile kaldığın ay mı gördün o akıntıyı ama ben tek sefer gördüm başkada görmedim oda çok çok az

günaydınnnn inatçııı hatunlar..:)))))))))))) biliyorum fazla gelemiyorum ama idare edin 2 bebekle zor oluyor :)))))) umarım herkse iyidir... asiyecim kızının adını Asya koyacakmışsın çok güzel :))) topikte kızlar çoğaldı.. sinemin ikizlerinin cinsiyeti belli oldumu? yasemın geçmiş olsun canım..sıkma canını herşeyin bir zamanı vardır.. gülsüm esra ayşe çetrefil ayşe seher şebo sinem pınar merveler umarım herkes iyidir..
bu arada teyzem takvim için teşekkür ederim....

Esra cım olaya ortadan dalacağım ama ne akıntısı :))) regline kaç gün var daha ?

emel nasılsın canım
merviş kocam 1-1,5 aya kadar nacak gelecek sanırım canım
gülsüm günaydın
esra nerdesin canım

güle güle kullan emel teyzem yok sineminde henüz belli olmamış daha doktor randevusuna varmış merakla bekliyoruz seninkilerle sineminkileriii lülülülülülü

eve göçtükten sonra gelecek galiba bana öyle geliyooo
emel seninkilerin cinsiyeti belli oldumu canım

iyiyim sinemcim sen nasılsın? Allah kavuştursun ... Canım cinsiyetlerimiz henüz belli olmadı maalesef (( ama Merve bir kız bir erkek diyor bakalım ne çıkacaklar :)))) kasımda randevumuz var sanırım o zaman belli olur..

kızlar benim yemek saatim gelio herşey saatli bide yediklerimi not alıyorum lülülülülülü diyetisyen doktor görcekmiş görsün bakalım

neden öle dediğimi de söyleyim boyutlarına göre bilimsel olaya yaklaştımm kaydirigubbakcemile3

ay sarhos gibiyim kızlar dün kocisim gecede calıstığı icin gelemedi bende pek uyuyamadım sabah kalkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…