aylin hoşgeldin
çokkkk hoşbuldummm gülsümcüm, sende ne var ne yok, var mı güzel gelişmeler?
merve hani senin cetvelinn??kaydirigubbakcemile2
seher doğurdu mu??
aleykum selam canım, tekrar tekrar tebrikler, kem gözlerden saklasın güzellerimizi rabbim.delikafadulden sağolsunnn eşinede selamlar darısı başınızaa :CüvCüv: bende inşallahh seni görcem koca göbekkk.. rahim filmi tüm yolları açıkcakkk
aleykum selam canım, tekrar tekrar tebrikler, kem gözlerden saklasın güzellerimizi rabbim.
mervem inşallah dediğin gibi olur da açılıverir benim tüpler, sonraaaa kapılarımız sonuna kadar açık olsun spermciklere:roflol::roflol:
ay yaaaa ayşem de duyunca cok sevinecek, aylincim hoşgeldin canım heyecandan unutuyorum ne yazcamı,
gülsüüüüüüm bugün az şımarıyon bi haller var sendelaelaelaelaelae
CANIMM BELLİ OLMUYO BELİRTİ FALAN,baksana aynı kişinin iki ayrı hamileliği bile aynı olmuyo,inşallah gelir bebişvalla belirtinin namı yok.ne göğüs ağrısı ne bişey.sadece çok ara ara adet sancım oluyo akıntımda yok sinem gibi.allah bilir sonumu.
canımmm, darısı başımıza sağlıkla heğimizin olsun.. kız yerim seni, hadi Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah,amin.evet yaaa hala inanamıyorum ilk hamileliğimle alakası yokkk ben aynı olur sanıyordum kaydirigubbakcemile3 darısııı başına tatlımmm cetveli azcık zaman geçsin yapıcam ..şoktayım kaptırmamaya çalışıyorum kendimi
hoşbulduuuum :) ayşem rahim filmin mi çekilecek, inşallah, sağlıkla bebişin gelir çabucakaleykum selam canım, tekrar tekrar tebrikler, kem gözlerden saklasın güzellerimizi rabbim.
mervem inşallah dediğin gibi olur da açılıverir benim tüpler, sonraaaa kapılarımız sonuna kadar açık olsun spermciklere:roflol::roflol:
ay yaaaa ayşem de duyunca cok sevinecek, aylincim hoşgeldin canım heyecandan unutuyorum ne yazcamı,
gülsüüüüüüm bugün az şımarıyon bi haller var sendelaelaelaelaelae
he kızlar aklıma geldiiiiiiii buay tek farklı yaptığım ilişkiden sonra sağ tarafıma yatıp ayaklarımı karnıma çekip bekledim(cenin pozisyonu) sabah banyo yaptım bide.
ooooo tüyolar verilmiş galiba, ilk fırsatta geçmişe bakayımmmkaydirigubbakcemile2he kızlar aklıma geldiiiiiiii buay tek farklı yaptığım ilişkiden sonra sağ tarafıma yatıp ayaklarımı karnıma çekip bekledim(cenin pozisyonu) sabah banyo yaptım bide.
canım selam,çok şükür iyi olmaya çalışıyorum,sen nasılsın?aylin nasılsın canım
ayrıca merveeeee listede bebişlerini kucağına almayı bekleyenlerde kendini 31 aralık diye yazmışın, kız deiştir şunu, 8 aya tekabül ediyor o yazdığın tarih, Allah korusun, hadi bakalım ağzımdan yel alsın hadeeee deiştir
kız doğru netteki hesaplayıcı öle 40 haftayı doldurduğum zaman o zamanmış şimdi bir aylık hamile sayılıyorum ya 4 haftalık oluyorum ay çok tuhaf geldi yazarken bile kaydirigubbakcemile3
aylin kız pek tüyo yok bi o geldi aklıma valla gülsüm yeni geldi kız aklımaa yerimseniben
canım benim senin yüzün güldü ya inşallah bizde bu ay olmasa bile öbür ay güler yüzümüz.
buay ama hep şey dedim kendi kendime olcak mı olmıcak mı derken düşünürken kendimi biyandanda olacağı varsa bi taneyle bile olur rabbim sen nasip et dedim öle içimi rahatlatıp durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?