İnatla bir gün ANNE olacağım !

merve hani senin cetvelinn??kaydirigubbakcemile2
seher doğurdu mu??

evet yaaa hala inanamıyorum ilk hamileliğimle alakası yokkk ben aynı olur sanıyordum kaydirigubbakcemile3 darısııı başına tatlımmm cetveli azcık zaman geçsin yapıcam ..şoktayım kaptırmamaya çalışıyorum kendimi

delikafadulden sağolsunnn eşinede selamlar darısı başınızaa :CüvCüv: bende inşallahh seni görcem koca göbekkk.. rahim filmi tüm yolları açıkcakkk
aleykum selam canım, tekrar tekrar tebrikler, kem gözlerden saklasın güzellerimizi rabbim.

mervem inşallah dediğin gibi olur da açılıverir benim tüpler, sonraaaa kapılarımız sonuna kadar açık olsun spermciklere:roflol::roflol:
ay yaaaa ayşem de duyunca cok sevinecek, aylincim hoşgeldin canım heyecandan unutuyorum ne yazcamı,

gülsüüüüüüm bugün az şımarıyon bi haller var sendelaelaelaelaelae

hastayım ondan sanırım ya.grip devirdi beni.öksürmektende bi hal oldu.çok afedersin sabah midem bulandı öksürmeken kusuyodum nerdeyse. senağlama

he kızlar aklıma geldiiiiiiii buay tek farklı yaptığım ilişkiden sonra sağ tarafıma yatıp ayaklarımı karnıma çekip bekledim(cenin pozisyonu) sabah banyo yaptım bide.

valla belirtinin namı yok.ne göğüs ağrısı ne bişey.sadece çok ara ara adet sancım oluyo akıntımda yok sinem gibi.allah bilir sonumu.
CANIMM BELLİ OLMUYO BELİRTİ FALAN,baksana aynı kişinin iki ayrı hamileliği bile aynı olmuyo,inşallah gelir bebiş
canımmm, darısı başımıza sağlıkla heğimizin olsun.. kız yerim seni, hadi Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah,amin.
hoşbulduuuum :) ayşem rahim filmin mi çekilecek, inşallah, sağlıkla bebişin gelir çabucak

ay kızlar bende sol tarafıma yatıp uyudum aynı merviş gibi yumoşum soldaydı benimde belli bişe yok ama bende yinede aklıma geldi merviş söyleyince

he kızlar aklıma geldiiiiiiii buay tek farklı yaptığım ilişkiden sonra sağ tarafıma yatıp ayaklarımı karnıma çekip bekledim(cenin pozisyonu) sabah banyo yaptım bide.

kusura bakmada gün aşırlar bittii.şimdi isteğe bağlı emeklilik yatırıyoz.:roflol::roflol: daha önce deseydin.klava:

ooooo tüyolar verilmiş galiba, ilk fırsatta geçmişe bakayımmmkaydirigubbakcemile2
aylin nasılsın canım
canım selam,çok şükür iyi olmaya çalışıyorum,sen nasılsın?

ayrıca merveeeee listede bebişlerini kucağına almayı bekleyenlerde kendini 31 aralık diye yazmışın, kız deiştir şunu, 8 aya tekabül ediyor o yazdığın tarih, Allah korusun, hadi bakalım ağzımdan yel alsın hadeeee deiştir

kız doğru netteki hesaplayıcı öle 40 haftayı doldurduğum zaman o zamanmış şimdi bir aylık hamile sayılıyorum ya 4 haftalık oluyorum ay çok tuhaf geldi yazarken bile kaydirigubbakcemile3

aylin kız pek tüyo yok bi o geldi aklıma valla gülsüm yeni geldi kız aklımaa yerimseniben

canım benim senin yüzün güldü ya inşallah bizde bu ay olmasa bile öbür ay güler yüzümüz.

canım benim senin yüzün güldü ya inşallah bizde bu ay olmasa bile öbür ay güler yüzümüz.

buay ama hep şey dedim kendi kendime olcak mı olmıcak mı derken düşünürken kendimi biyandanda olacağı varsa bi taneyle bile olur rabbim sen nasip et dedim öle içimi rahatlatıp durdum

buay ama hep şey dedim kendi kendime olcak mı olmıcak mı derken düşünürken kendimi biyandanda olacağı varsa bi taneyle bile olur rabbim sen nasip et dedim öle içimi rahatlatıp durdum

aynen hatta ben sen ol dersen birtaneyle ikiz bile olur, olde olsun allahım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…