İnatla bir gün ANNE olacağım !

Merhaba kızlar ancak gelebildim işler yoğundu inşallah herkes iyidir
Mervecim doktorun içini rahatlatmış ama diyete devam ediyormuşsun cnm biz hep kendimizin doktoru oluyoruz zaten cnm
Sinemcim banyon çok güzel olmuş
Ayşem gelmeyecekmiş inşallah bebek haberi ile gelir süpris olur
Seher selencimiz nasıl cnm
biz iyiyiz dün ilaç verdi doktor iltihap için içiyorum baya rahatlattı ama arada sancı giriyo minik kuşum da tekmeliyo sağolsun ben burdayım diyo :)))))

esram mustakil 2 katlı canım iyi dileklerin için sağol allah olmayanada nasip etsin kiracılık zorrr

esraa ev böyle bişe canım son hali değil nerden anladın işçilerin temiz iş yaptığını canım opuyorumnanaktan
ayşee gülsüm nasılsınız
asişim kolay gelsin canım

öyle yaa kimi doktorlarla anlaşması cidden zor bakalım başladım ölçüme sabah iyi çıktı sonuçlarımkaydirigubbakcemile2 120 sınır benim 110 çıktı sositososito inşallah hep böle düşük çıksın

yok kız korkudan ağzıma sürmüorm hiç liste dışına çıkmıyorum..
asiş tepikler nası güzel değil mi? 30haftadan sorada dışarı çıkcak gibi olur diyolardı şimdi benimki öyle olmaya başladı ittirioo resmenn zilli:lepi:

Valla mervecim bazen iyi tekmeliyo bazen hiç tekmelemiyo anlamadım o ünleri de görcez inşallah ama daha 30. haftama 2 ay var daha çok var yani ama güzel bi duygu sen kimbilir nasıl heyecanlanıyorsundur ben böyleysem.
Allah ım diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin en yakın zamanda inşallah
Bu arada ayşe nie gelmeyecek topiğe dinlenmek için mi

kızlar işler yoğun kimsede yok kolay gelsin herkese afiyet olsun canlarım
öpüldünüz yasemin nasılsın canım mervişşş devam diyete desene

iyiyim çok şükür sinemciğim...önümüzdeki hafta larda ankaraya gideceğiz bakalım...orda nasıl bir yol çizecekler bana...anatoliaya karar vermek üzereyiz ....evin çok güzel olacağa benziyor canım şimdiden güle güle otur :))

kızlar sanem hamile ama kalp atışlarını duyana kadar söylemek istemedi daha önce üç düşüğü olduğu için endişeleniyor. o listeye yazılıp sonra silinmek istemiyor... ptsi kalp atımlarını duymak için randevusu var dua edin inş duysun.rabbim sizi korusun sanemcim.

Son düzenleme:
sanemcim öncelikle rabbim seninde yüzünü busefer güldürsün sonuna kadar sorunsuz hamileliğin olsun kucağına aldığın günleride görelim cnm benim. haklısın endişelerinde ama busefer meleğine güven rabbime dua et bizimde dualarımızla güzel haberlerini alıcaz tüm kalbimle diliyorum

yasemincim rabbim hakkında hayırlısını versin cnm insallah bu ankara size hayırlı yollar gösterir bebişin gelir senindee

inşallah bu sefer iyi olur hakkında kızlar yaa sorun bakıım bebişlerinize benim bebişim ne zaman gelecek:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…