kızlar merhaba nasılsınız
sanemcim tebrik ederim
benim iki günden beri tansiyonum düşük
dünde basım dönüyodu bugün dr umu aradım tansiyonunu ölctür dedi bende eczaneye gittim gercekten düsmüs demek o yüzden sarhoş gibi dolanıyomusum aksamüstü biraz acıldım yarın yine olctürücem
o yüzde pek giremiyorum
sizler iyisiniz insallah
kimse kalmamıs artık bende yarın gelirim
asiyecim güzel duaların için allah razı olsun
mervecim diyete devam inşallah atlatacaksın az kaldı sık dişini
sanemcim tebrik ederim allahım yavrunu korusun sana bagışlasın hiç ayırmasın inşallah..
sinemcim evin çok güzel oluyor güle güle oturursun inşallah..
sinemcim geçmiş olsun dikkat et yat birden kalkma agır ve yavaş kalk ikizleri taşımak kolaymı.. dikkatli ol cinsiyetleri belli oldumu sinemcim
sehercim sen nasılsın selen nasıl kuzeyimizin annesi yok
ayşe neden gelmiyecek morelimi bozuk..
feyzacım cnm sağolasın evet diyet olsun yeterki bebek ii olsunda farketmez..sen nasılsın?
sehercim geçmiş olsun salgın sanada bulaştı demek..seleni allah korusun geçmesin insallah.
adaşımmm canımmm hayırlı uğurlu olsunnnn tosun paşanın sünneti
günaydın canlarım feyza nasılsın canım sağol darısı olmayan herkese nasip etsin sağlıkla
merviş oğluşun erkek olacak seher hanım duyun damadınız erkekliğe adım atıyooooo çabuk iyileşir merak etme 2 gün huysuzlanır onada ağrı kesici ateş düşürücü verirsen kurtarırsın canım
adaşım geçmiş olsun çok ayakta dolanma bol bol su iç düşük tansiyona iyi gelir
seherim geçmiş olsun canım umarım selene bulaşmaz grip salgın kızlar kimseyle öpüşmeyin tokalşmayın sıksık ellerinizi yıkayın
gülsüm kuşum nasılsın
kızlar ben sabah adet oldumm karnım ağrıyoooo
merviş kızımız nasıl
asiş nerdesin
ayşee yoksun ama senide sorim boddimde uğramaz oldu
emelyücelde yok ortalıklardaa şeboda sanem hadi gel aramıza badegül nerde ikiz annesi emelde yok
evet kızlar terkedildikkkk
ben haber almıyorum aylinden haber alan varmı arkadaşlarr
günaydın asiş gülsüm merviş
gülsüm sende durumlar nasıl iyimisin canım