İnatla bir gün ANNE olacağım !

ay müjdeli haber için sağol gülüm allah bizlerede nasip etsin sanemin ve tüm hamişlerin bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin mevlammm

Sanemcim inşallah bebeğin sana bu sefer tutunacak canım tüm kalbimle dua ediyorum sana Allah ım bebeğini sana bağışlasın cnm

Gülsümcüm sinemcim esracım ayşecim semacım feyzacım Allah ım sırayla sizlerede nasip etsin aynı mutluluğu unuttuğum varsa affola hepinizin için dua ediyorum

asişim duan için sağol canım allahım duysun sesimizi kızlar karnımızı boş bırakmasın mevlam

sanemcım allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsın inşallah
inşallah hepinizin guzel haberlerini alırız

sanemcim tebrik ediyorum, hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın insallah bebişini, darısı diğer kuzularımın başına insallaaah, listemizde hamiş olmayanlar kalmasın, liste bitince baştan hamiş kalalım hepimiz bu böle sürüp gitsin insallaaaah.. amiinn

kızlar merhaba nasılsınız
sanemcim tebrik ederim
benim iki günden beri tansiyonum düşük
dünde basım dönüyodu bugün dr umu aradım tansiyonunu ölctür dedi bende eczaneye gittim gercekten düsmüs demek o yüzden sarhoş gibi dolanıyomusum aksamüstü biraz acıldım yarın yine olctürücem
o yüzde pek giremiyorum
sizler iyisiniz insallah
kimse kalmamıs artık bende yarın gelirim

asiyecim güzel duaların için allah razı olsun
mervecim diyete devam inşallah atlatacaksın az kaldı sık dişini
sanemcim tebrik ederim allahım yavrunu korusun sana bagışlasın hiç ayırmasın inşallah..
sinemcim evin çok güzel oluyor güle güle oturursun inşallah..
sinemcim geçmiş olsun dikkat et yat birden kalkma agır ve yavaş kalk ikizleri taşımak kolaymı.. dikkatli ol cinsiyetleri belli oldumu sinemcim
sehercim sen nasılsın selen nasıl kuzeyimizin annesi yok
ayşe neden gelmiyecek morelimi bozuk..

kızlar eşim 2 gündür yoktu..iş seyahatindeydi...ben de arkadaşımda kaldım...o yüzden gelemedim...
sanemcim tebrik ederim canım...allah hayırlısıyla yüzünü görmeyi nasip etsin..sağlıklı bi gebelik geçir inşallah canım...
ayşecim sende kafanı dinlicekmişsin hayırlısı hakkında hayatım..gönlüne allah ferahlıklar versin inşallah..
kızlar yarın 16:00 da oğluşum sünnet oluyooo...dua edin bizim için sorunsuz atlatalım...erkekliğe ilk adımı atalım hayırlısıyla inşallah...
hepinizi çook öpüyoruz teyzeleri...

gunaydınlar kımsecıkler yok ben çok kötu gripim kızlar ya gözümü açıcak halım yok umarım selenede bulaşmaz

günaydınnn kızlarrr..

feyzacım cnm sağolasın evet diyet olsun yeterki bebek ii olsunda farketmez..sen nasılsın?
sehercim geçmiş olsun salgın sanada bulaştı demek..seleni allah korusun geçmesin insallah.
adaşımmm canımmm hayırlı uğurlu olsunnnn tosun paşanın sünneti

günaydın canlarım feyza nasılsın canım sağol darısı olmayan herkese nasip etsin sağlıkla
merviş oğluşun erkek olacak seher hanım duyun damadınız erkekliğe adım atıyooooo çabuk iyileşir merak etme 2 gün huysuzlanır onada ağrı kesici ateş düşürücü verirsen kurtarırsın canım
adaşım geçmiş olsun çok ayakta dolanma bol bol su iç düşük tansiyona iyi gelir
seherim geçmiş olsun canım umarım selene bulaşmaz grip salgın kızlar kimseyle öpüşmeyin tokalşmayın sıksık ellerinizi yıkayın
gülsüm kuşum nasılsın
kızlar ben sabah adet oldumm karnım ağrıyoooo
merviş kızımız nasıl
asiş nerdesin
ayşee yoksun ama senide sorim boddimde uğramaz oldu
emelyücelde yok ortalıklardaa şeboda sanem hadi gel aramıza badegül nerde ikiz annesi emelde yok

kimse yok sinemcim ya terk etti bu hatunlar bizi insallah eski günlere döneriz topiğimiz şenlenir.
aylin ise hiç uğramaz oldu haber alan var mı

Günaydın kızlar hayırlı haberli günler olsun inşallah
Sehercim çok geçmiş olsun cnm
Merve 2 cim inşallah oğluşun çabuk atlatır yaramazlık yapmaz cnm

evet kızlar terkedildikkkk
ben haber almıyorum aylinden haber alan varmı arkadaşlarr
günaydın asiş gülsüm merviş
gülsüm sende durumlar nasıl iyimisin canım

selam arkadaşlar... moralim sıfırın altında eksilerde 1 saat önce felan regl oldum bebek beklentim vardı .. ooff ppff (( :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…