İnatla bir gün ANNE olacağım !

blue fugi üzülme cnm inşallah diğer ayda olur yapma öle Allah ım hayırlı zamanda hayırlısı ile versin cnm

evt YÜCE ALLAHIM hayırlısını versin ama o bekleme süresi çok zor geçiyor bu saatten sonraa yapacak birseyde yok. mecbur diğer aya kalacak.. uuffff

aman kızlar benim oğlanın sünnet işi sivrisinek masalına benzedi...eşim hafta sonu GS-FB maçına gidicekmiş...ee bende 2 gece yalnız kalıcam..başedemem kuzeyle bide allah korusun beklenmedik bi kanama falan olur...erteledik mecburen ptesiye...bakalım o zamana bişey çıkmaz inşallah...
dünürüm geçmiş olsun kız...dikkat et dinlen..babanız evdemi hala..baksın sana da selene de...
kızlar neden kimsecikler yok..boşladınız yice...bak ben bu zıpırdan fırsat buldugum anda kendimi buraya atıyom..siz yoksunuz...öyle olsun bakalım...

adaşııııımmmmmmm sünnet düğünüde yapcak mısınız sora? bide niye erkenden kestirodun

cancer, 2 aydır deniyorduk..
cnm daha erken üzme canını insallah çok bekletmeden gelir meleğin
valla .çok yoğunum kızlar
kolay gelsin esracımma.s.

adaşım senin kocişte durmuyo hee bi yerinde kesilemicek desene pipikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar cok şükür bugün iyi kalktım
mervecim hayırlı olsun kuşum
bizde eğer oğluşumuz olursa hastanede doğar doğmaz sünnet ettirme düsüncesindeyiz ama kısmet
demek paşam sünnet bebesi olcak
seherc,m gecmis olsun canım
mesgul bacılar hepinize kolay gelsin

slm zuzum nasılsın canım yarın gideceksin kontrole değilmi
blue daha erken umarım buay hamiş kalırısın
afiyet olsun kızlar ben yemeğe iniyorum

birde arkadaşlar ne diycem, yarın bi doktoramı gitsem diyorum.. hem bi ön bilgi gibi olurr hemde şu yumurtlama tarihlerınde daha detylı bilgi alırım diye düşünüyorum.. sizin bir öneriniz varmı?

birde arkadaşlar ne diycem, yarın bi doktoramı gitsem diyorum.. hem bi ön bilgi gibi olurr hemde şu yumurtlama tarihlerınde daha detylı bilgi alırım diye düşünüyorum.. sizin bir öneriniz varmı?

yani sen bilirsin ben hamile kalmadan önce gitmistim rutin testler ister zaten
iki aya doktorda eminim acele etme diycek
ama yumurtlama tarihimi filan öğrenicem diyosan gidebilirsin

ben en iyisin yarın gideyim.. aklımda soru kalmasın..

yaa ben neden bugun regl oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ((((((((((((((((

ben en iyisin yarın gideyim.. aklımda soru kalmasın..

yaa ben neden bugun regl oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ((((((((((((((((

canım üzülme yaaaaa
diyorum ya iki ay hic bisey değil
hele böyle bu kadar kafaya takacak bisey yokken
böyle yaaparsan meleğin küser gec gelirlmaz:lmaz:
önce toparlan dr a karar verdiysende aklında ki soruları bi yere yaz cunkü insan orada unutuyo coğu zaman
ama bence dr gidis sebebinde neden bu iki ay olmadı değil sağlıklı bi hamilelik icin tedbir ön görüsme olmalı tamam mıııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…