İnatla bir gün ANNE olacağım !

saol canım benimmmm desteğin için.... doktora gidiş nedenlerimden biride idrar yanması çok oluyor bende.. bunun bır sorun teşkil edip etmiyceğini ögrenicem..

YÜCE ALLAHIM herkeze tatlı melekler nasip etsinn... ben 1 haftada zor gelirim kendimee..

ay evet adaşım yaa benim adam evde durmuyoo...ptesi inş kestiririz...düğün falan yapmıcaz şimdi..kendini bilsin öyle...sinemcim bizde hastanede düşünüyoduk ama erken doğunca sağlık sorunları yüzünden yaptıramadık...kısmet değilmiş...allah sana nasip etsin inş..hadi bakalım yarın büyük gün...prens mi prenses mi öğrenicez...

enfeksiyondur
idrar tahlili ister ilac verir
bolllllll bol su ic der bende de oluyo ara sıra

amin ayrıca dua icin canım

evet mervecim yaaaaaaa merak ediyorum galiba....erken doğunca olmuyomu
oooooo bizimde yatar o zaman planımız erkekse bebekler
zaten en gec o da kısmetse tabi 37 38 . haftada doğum yaparım insalllahhhhhhh
o zaman kuzeycik olsun sünnetini bizde öğrenelim süreci
allah yardımcınız olsun hayırlı sünnetler simdiden kolaycacık olsun bitsinnnnnnn

anim hayatım saol...erken olması pek sorun teşkil etmezdi aslında 4 saat kaldı kuvözde..ama 2.gün sarılık oldu kuzeycik...ağır geçti..fototerapi aldı..o yüzden yaptıramadık...inşallah senin kuzular sağlıkla gelr dünyaya...kız erkek farketmez ama insanın içinden 1 kız 1 erkek geçmiyo değil hani :kedi:

hayırlısı sağlıklı olduklarının haberini alayımda sonra cinsiyetlerinide öğreniris
sağol canımmmmmmm

görüşürüz adaşımmm kib yarın güzle haberlerle gel inş.
kızlar dayımın karısı 3 te sezeryana alacaklarmış pzts. yapacaktı doğumu suyu azalmış bugün doğuracak kızımız olacak darısı diğer hamişlerin başına sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin mevlam olmayanlarada versin en kısa zamanda

AMıN! bu arada hayırlı olsun.. YÜCE ALLAHIM analı babalı büyütsün..

kızlar yemeğimi yedim geldim nasılsınız bakim mervecim kestiremedin kuzeyi valla kaldı haftaya haa olsun geç olsun hayırlısı olsun

kızlar benimde amcamın kızı yarın ilk aşılamasını olcak dua edin ona 4 yıldır evli ve olmadı çocuğu pek durumu da iyi değil şartların ı zorladı ve aşılama yaptırdı inşallah hayırlısı ile o da evlat sahibi olur.

Tüm hamile kalmak isteyenler için dua ediyorum bebek heyecanını yaşamayı ve büyütmeyi nasip etsin diye. Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın.

bende geldim insallah asişim aşılaması tutar bi seferde kimsenin kucağı boş kalmasın..
bende yemekten önce ve sonra olmak üzere şeker ölçümümü yaptım 140 sınırı olan 136 çıktı sanırım biber dolması vardı yemekte içinde pirinç tabi o mu etkiledi bilmiyorum ama genede sınırı aşmadım:lepi:

pirinç çok tehlikeli hayatım..ama dolma içinde ne kadar olcak ki...iyi sınırı aşmamana sevindim..senin de izne az kaldı adaşım..biraz daha gayret..evde diyetine daha güzel uyarsın..dün gece eşime merve de 30.haftada artık dedim..hadi canım dedi...sanki dün hamile haberini vermiş gibisin diyo..hakkatten ne çabuk geçiyo zaman...
asişim inşallah aşılaması tutar kuzeninin...allahım kucağına güzel bi bebe verir...allahım isteyen herkese versin yüce rabbim..sonrada böyle kuzey gibi vızıldasın..durun bi bebemin gönlünü yapayım kızlar..gene gelirim...

tünaydın canım iyiyim sen nasılsın kızımız nasıl Şeniz

iyiyim canım sen nasılsın amin allahım bizlerede ev sahibi yapmayı nasip etsin..

asiyecim inşallah allahım hayırlısyla göbüşünü doldursun dua ederim ...sen nasılsın ne var ne yok

hoşgeldin mervecim evet pirinçten çıkmıştır benim anneminde sekeri var dolma pilav kuru fasulye üzüm kavun v.b. seyler yasak

esracın hayadır gece beşikmi salladın kaydirigubbakcemile3
merve2 canım hadi inşallah pazartesi günü inşallah olup biter atlatırsınız bende şu gün diyorsun ya oyüzden bir türlü olmadı gitmene bir iki saat önce söyle bence...

ikiz annemiz yarın 5 ögreniceksin kısmetse hadi ilk önce saglıklı olduklarını sonrada cinsiyetlerini söylersin inşallah allah gönlüne göre versin..

ay canım benimm eşine selam söle bugün a.s. öyle cidden ya şimdi bende 30ları görünce kendim için öyle demeye başladım..kaydirigubbakcemile3 ne çabuk geçti diye.. benim izne az kaldı 3kasım salı sondu ama ben dün müdürüme dedimki artık zorlanıyorum geldiğimdede pek performans gösteremiyorum ayrıca burdaki çıkan yemekler benim diyetime uymuyor oyüzdende sıkıntı yaşıyorum dedim oyüzden 1hafta kalan yıllık iznimi istiyorum dedim oda farkındayım bakarız bi cuma günü konuşalım tekrar dedi. :smiley-cool: sen yap kuzey paşanın gönlünü bakalımm :teytey:
AYY KIZLAAR ÖLE bi yoruldum ki anlatamam
ay sonu gelio diye mi? ne yapıosun kız okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…