İnatla bir gün ANNE olacağım !

ay feyza ne olaymış şu şeker iki pirinçten çıktı ben bundan önce şirkette ne çikolatalar ne tatlılar götürüyodum:kedi: ii ki bu test yapıldı yoksam bebiş zarar görcekti..

kızçem iyi herhalde feyza merakla bekliyorum doktor kontrolüne 10gün falan var.. her gidişte ayrı heyecan.

senin nası gidiyor hayat :kedi:

evet canım kdvler muhtasarlar anamı ağlattılar bu ay bide yarın son gün

feyzam işten kıız valla dün akşam rahat durdum

hmm anladım canım espri yaptım zaten bende:umursamaz:

normel canım sen hamilesin bebegin var insan farklı oluyor herşey canı istiyor aşırıya bile kaçıyor bıraksan bende neler götüreceksin :kedi:eşim firenliyordu kafamçokkarıştı
aman iyi olsun kızımız iyi az var dogumda az hadi hayırlısyla kurtulursun bebeşin resimleriyle gelirsin inşallah
iyi valla napalım bende oruçluyum işte yarın bitiyor kısmetse :hulya: bu arada eşimin dayısının oglu puzzle getirmiş onunla ugraşıyoruz eşimle kafayı yemek üzereyizmafoldumben ne zor bir şey ama yerine oturunca parça mutlu oluyosun sositososito neyse ben gidip biraz yardım edeyim sonrada iftarımı hazırlamaya girerim gelebilirsem gelirim gelemezsem yarın görüşürüz kendinize iyi bakın bebeklerimizedeŞeniz

kolay gelsin hatunlar
merviş pirinçte şeker var o yüzden yüksek çıkmıştır canımmm

selamlar arkadaşlar herkes iyidir inşallah...

evet gülsüme paylaşımı için teşekkür ediyorum, iyi dileklerde bulunan arkadaşlarada sevgiler...
hamileyim ama biliyorsunuz önce üç düşük olduğu için tam anlamıyla mutlu olamıyorum inşallah bu pazartesi kalp atımını duymaya gidicez dualarınıza ihtiyacım var inşallah duyarız o minicik kalbi... huzurum yerine gelince inşallah sizlerle daha çok paylaşımda bulunabilecez
hepinizi öpüyorum sevgiler...

öle ya az kaldı son günler daha zor geçermiş öle diolar:hulya: sora ben resim koyarım sizde göbüşleri koyarsınızz :lepi:ay puzzle çok zevkli oluo cidden.. eşin evde mi kız erkenden ne iş yapıo? allah kabul etsin cnmm ..

cnm benim dualarımız seninle rabbim sanada tattırsın kalp atışını gördüğümüzde gözümden yaşlar gelmişti bende ilk bebede kalp atışı duyulmadı diye acayip korkularla gitmiştim
kolay gelsin hatunlar
merviş pirinçte şeker var o yüzden yüksek çıkmıştır canımmm

öle yaa okadar pirinç bile nası yükselttikafamçokkarıştı aç kal dio bu şeker bana

feyzaam bişi demedim ben sana bana surat asma
sanem hayırlı olsun kan inceltici iğnelere erken başladınmı

konuyu toplam 7 kullanıcı okuyor.6 kayıtlı kullanıcı 1 misafir...
kızlar misafirimiz var...
benim oğlan uyudu...bakalım ne kadar sürecek...

adaşım bu cuma mı konuşcan müdürle...

evet tekrar konuşalım dedi yani yarın ama bizimkinin sağ solu belli olmaz unutur gider ondan ben sıkıştırırım .. bikaçgün daha gelirsiniz sora gelmezsiniz dedi. en kötü ihtimalle pztsi salı geliyim sora gelmiyim dicem

eh hadi bakalım..ayy hakkatten az kaldı kız doğurmana kaydirigubbakcemile3

cnm benim dualarımız seninle rabbim sanada tattırsın kalp atışını gördüğümüzde gözümden yaşlar gelmişti bende ilk bebede kalp atışı duyulmadı diye acayip korkularla gitmiştim
aminnnnn canım çok teşekkürler inşallah rabbim tattırır o duyguyu bana da... herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılarak nasip eder inşallah.
feyzaam bişi demedim ben sana bana surat asma
sanem hayırlı olsun kan inceltici iğnelere erken başladınmı

canım teşekkürler evet canım gebeliği öğrenir öğrenmez başladık bu sefer ama herşey nasip işi... inşallah bu sefer bi aksilik olmadan devam ettirebiliriz......

maşallah canım yaa tosuncuk ne kadar tatlı allah bağışlasın... böyle ağzı bulaşıklı bebelere bayılıyorum zaten maşallah........

adaşım kırmızı diye mi öyle dio tulum gördüğüm kadarıyla maşallahh kuzuna böle görünce gözüm gönlüm açılıo yakışıklıları

slm kızlar dayımın karısı doğurmuş epidral yapmışlar ayıkma gibi bir pronlemi olmamış sezeryan olmuş inş. akşama kızmızı görmeye gidecem ismi ırmak olacaktı eğer caymadılarsa
seher nasıl oldun canım

hiçtee bilem çok yağuşuklu olmuş o tulumla seher selin diş çıkarmaya başladımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…