İnatla bir gün ANNE olacağım !

saolun kızlar...evet adaşım ama o kırmızı değil koyu pembe bide sarılar var içinde..çok hoşuma gitmişti...sonuçta bebe hepsi...bi tanede böyle olsun dedim aldım ama en çok 3 kere giydi...olsun ablamın kızı olsun inş ona veriim ben de...

valla geçmişi okudum aklımda kalanları yazayım unuttum çoğunu çünkü
sinemcim bakalım ıkızlerimiz kız mı erkek mı çıkıcak aman sağlıklı olsunda
asişim hayırlısıyla tutar bebek ınşallah
sinemım allah analı babalı buyutsun kızcenızı
feyzacım sen nasılsın
esra senı anlıyorum bende o ışı yapıyofum ay sonu iğrenç geçiyodu
mervecım az irinç bile olsa dıkkat et gulum şu 36 haftayı tamamla başka bışı ıstemem senden :)) bana noluyosa
dünür maşallah damadıma allah nazardan korusun amme bıda 1 yaşına kadar çıkolara yok damammı hem babasıda halt etmiş çok yakışmış kırmızlar mşallah
bana gelince bı ton dayak yemış gibiyim urnu tıkalı nefes lamıyyom mıdem bulanıyo allahtan eşim evde bıraz o bıraz ben bakıyoruz selenı

ben süt sağmalıyım kızlar...benim kuzu uyanır birazdan..hadi şimdilik byeeee..

sanem inş. kalp atışlarını duyarsın canım allah kucağına almayı nasip etsin
seher geçmiş olsun
esra senin neyin var canım
ben çıkıyorum kızlar kib byeee

sehercim tekrar geçmiş olsun cnm inşallah çabul atlatırsın
Merve 2 cim kuzeye maşallah ne tatlı yakında olsa sıkıştırırdık biraz bu arada üstündeki de çok yakışmış babası kıskandığından ediyordur
sinemcim iyi akşamlar cnm
Sanemcim tekrar tebrik ederim cnm inşallah bu sefer tutunacak sana bebeğin erkenden iğnelere de başladın ptesi yi iple çekcez valla minik kalp sesi için

Hepinizi öpüyorum benimde işlerim var esra gibi vergilerlew uğraşıyorum Allah kolaylık versin hepimize. yarın görüşürüz...

slm kızlar ben geldim ama bu saatte kimseleri bulamadım..ama iyi haber okudum sanem seni tebrik ederim canım inşallah kalp atışlarını duyarsın canıım dualarım seninle korkma hiç eminim duyarsın ilk gebeliğimde bende duymamışştım merve gibi ama olsun şimdikinde duydum şunu unutma hakikaten çok duygulu bir an insan gözyaşlarını tutamıyor inşallah sende mutluluktan ağlarsın...canlarım kendinize iyi bakın görüşmek üzere........

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim gece karnım çok ağrıdı uyuyamadımm ütü ılıtıp koydum ondan sonra geçti sancısı

günaydın arkadaşlar
gününüz hayırlı ve bereketli geçsin inşallah
cumanız mübarek olsun

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın hatunlar hayırlı cumalar allah dualarınızı kabul etsin sağlık mutluluk huzur versin hepimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…