İnatla bir gün ANNE olacağım !

sanemcım allah sağlıcakla kucana almayı nasıp eder

sanem inş. kalp atışlarını duyarsın canım allah kucağına almayı nasip etsin
seher geçmiş olsun
esra senin neyin var canım
ben çıkıyorum kızlar kib byeee

hepinize sonsuz teşekkürler.... dualarınıza ve iyi niyetinize sonsuz teşekkürler...

allahım şu mübarek cuma vaktinde herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılarak nasip eyle diyorum
rabbim bebek isteyen herkesin isteğini ver rabbim...
bebeği olanların bebeğini bağışla
kurban olayım rabbim benimde bu defa bebeğimi bana bağışla rabbim pzartesi kalbini duyayım ve gebeliğim çok sağlıklı bir şekilde ilerlesin..
rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip eyle rabbim

kızlar bende artık anne olmak istiyorum yaaaaa :1no2:
yoruldum artık bu bekleyişlerden :çok üzgünüm:
allahım ne olurrrr duy sesimizi bizler içinde ol de inşlhhhhhhhhhhhhhh

amin canım

slm inatcı kızlar bende bir gün anne olucam inş diyorum
ve inatla bekliyorum

amiiiiiin valla içimi sızlattı duan inş bebegini saglıcakla kucagını alırsın kardesim

hayırlı cumalar kızlar...dualarınıza yürekten katılıyorum..
bize nazar değdi valla..nerde eski şenlikli günler...kimseler gelmiyo eskisi gibi...

sanemcimm aminnnnnnnnnnnn diyorum tüm kalbimle.

adaşım heh yakalamışken seni sorayım bende mustela kullanıyorum dün topikleri gezerken yazını gördümde nası çatlak oldu muopuyorumnanaktan

alperen paşaya kocaman maşallah...allah sevdiklerine bağışlasın...

adaşım çok az 1-2 tane o da 1-2 cm kadar..yani boydan boya değil..ama son aydursaydı kuzey içimde belki daha çok olurdu...bilmiyorum..ama bünyeyle alakalı...kullanmasaydım kesin çizgili zebra gibi olurdum...

adaşım çok az 1-2 tane o da 1-2 cm kadar..yani boydan boya değil..ama son aydursaydı kuzey içimde belki daha çok olurdu...bilmiyorum..ama bünyeyle alakalı...kullanmasaydım kesin çizgili zebra gibi olurdum...

tamam cnm evet ya benim derimde epey ince çok gerilio kullanıyorum bakalım ne çıkcak.canları sağolsun veletlerin sırnaşık şey

huuu esra sinem az önce burdaydınız nereye gittiniz?

Kızlar merhaba cumanız mübarek olsun hayırlısı ile geçsin inşallah
Alperene maşallah ne güzelmiş o öle
Sabahtan beridir vergileri yapıyoruz anca bitti geldim kızlar biz iyiyiz dün gene başım çok ağrıdı neyseki yattım geçti yksa gene ilaç kullanmak zorunda kalcaktım

asiyem soğuk bi limonu yuvarlak 4 parça yap bi tülbentin üsüten koy alnına bağla çok ii gelio migreni geçirio düşün

buay epey muhasebecilerin işii varmışkaydirigubbakcemile3 kolay gelsin asiyecim,esracım..
asiş kimindede başağrıs oluomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…