sanemcım allah sağlıcakla kucana almayı nasıp eder
sanem inş. kalp atışlarını duyarsın canım allah kucağına almayı nasip etsin
seher geçmiş olsun
esra senin neyin var canım
ben çıkıyorum kızlar kib byeee
sehercim tekrar geçmiş olsun cnm inşallah çabul atlatırsın
Merve 2 cim kuzeye maşallah ne tatlı yakında olsa sıkıştırırdık biraz bu arada üstündeki de çok yakışmış babası kıskandığından ediyordur
sinemcim iyi akşamlar cnm
Sanemcim tekrar tebrik ederim cnm inşallah bu sefer tutunacak sana bebeğin erkenden iğnelere de başladın ptesi yi iple çekcez valla minik kalp sesi için
Hepinizi öpüyorum benimde işlerim var esra gibi vergilerlew uğraşıyorum Allah kolaylık versin hepimize. yarın görüşürüz...
allahım şu mübarek cuma vaktinde herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılarak nasip eyle diyorum
rabbim bebek isteyen herkesin isteğini ver rabbim...
bebeği olanların bebeğini bağışla
kurban olayım rabbim benimde bu defa bebeğimi bana bağışla rabbim pzartesi kalbini duyayım ve gebeliğim çok sağlıklı bir şekilde ilerlesin..
rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip eyle rabbim
allahım şu mübarek cuma vaktinde herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılarak nasip eyle diyorum
rabbim bebek isteyen herkesin isteğini ver rabbim...
bebeği olanların bebeğini bağışla
kurban olayım rabbim benimde bu defa bebeğimi bana bağışla rabbim pzartesi kalbini duyayım ve gebeliğim çok sağlıklı bir şekilde ilerlesin..
rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip eyle rabbim
adaşım çok az 1-2 tane o da 1-2 cm kadar..yani boydan boya değil..ama son aydursaydı kuzey içimde belki daha çok olurdu...bilmiyorum..ama bünyeyle alakalı...kullanmasaydım kesin çizgili zebra gibi olurdum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?