İnatla bir gün ANNE olacağım !

asiyecim bi ara benmde çok sık başım ağrıyodu..ama geçiyo...oluyomuş gebelikte normalmiş...
gülsüüüüüümmm...inşallah sessiz sedasız müjdelemek için bekliyosundur...rabbim hayırlısını versin...
bende kuzi den fırsat buldukça bakıyom işte...şimdilik uyuyo gibi...beni kandırmıyosa tabı :)))))

badegül cnm nasılsın nası gidiyor kız ben iyice ağırlaştım oram buram ağrıyokaydirigubbakcemile3

Geldim mervecim deneyeceğim limonu daha önce kahve patates bağla dediler yaptım geçirmedi ilaç içtim mecbur.. Bu ara sık sık tutuyo anlamadım yahu.

Badegül de sen de ağırlaştınız arık mervecim az kaldı siz doğurun da sıra bana gelsin

ay evet asiş ya heyecan basıoo ben ağırlaşmam sanıodum ama göbek ağır bastıı:roflol:

ya ben 5 kilo aldım ama herkes davul gibi olmuşun diyo moralimi bozuyorlar ya şimdi böle olursam doğuma kadar fil gibi olumuşum eee ne yapim anlamadım

ya ben 5 kilo aldım ama herkes davul gibi olmuşun diyo moralimi bozuyorlar ya şimdi böle olursam doğuma kadar fil gibi olumuşum eee ne yapim anlamadım

yok kız süpersin bakma millete sen az alırsın bu seferde bebek beslenmez derler oyüzden hiç ortası bulunmaz bunun bende 8kilo aldım cnm

oy oy onlar güzel kilolar kızlar allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla canlarım

gıcık oluyorum ama sürekli tenkit ediyorlar mervecim seninde aldığın kilo normal bence 6,5 aylıksın sanırım iyi son aylarda alınırmış zaten 12 kiloya kadar normalmiş

7,5 kız küçültme kızımıkaydirigubbakcemile3 ya doktoruma görede hızlı dedi hatta şeker sonucuna bakalım öyle dedi sanırım o şüphelendi önceden

nebilim kız neyse 7,5 olsun ya merve bende bugün su gibi bi akıntı geldi ilaçlardan mı bilemedim bebekle ilgili bi problem olsa ekstradan bişey olurdu demi

neyse kızlar kaçtım ben iyi tatiller herkese ben pazartesi yokum renkli usg ye gircem akşama yazarım size öptüm sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…