İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar ya önceden bende göğüs ağrısı olurdu adet olacağım zaman geçen ayda olmamştı şimdide tık yok.nedir bu acep

kızlar ya önceden bende göğüs ağrısı olurdu adet olacağım zaman geçen ayda olmamştı şimdide tık yok.nedir bu acep

gülsüüümm benimde öyle yaa göğsümde ağrı yok hamilelik belirtilerinde hamile kaldıktan 3-4 gün sonra göğüslerde hassasiyet başlar diyo ben hep yokluyorum :)) ama bi ağrı yok yaaa gerçi herkeste olmazmış ama bilmiyorum artık hayırlısı olsun inş

sinemcim kafana takma şimdi olması gereken zamanya ağrır zaten inş bebişin ağrıtıyordur

gülsümm senin de mi bugün 26. günün :)) ikimizin aynı heralde benimde 26. günüm kız belkide güzel haberleri beraber veririz hadi hayırlısı

gülsümm senin de mi bugün 26. günün :)) ikimizin aynı heralde benimde 26. günüm kız belkide güzel haberleri beraber veririz hadi hayırlısı

şöyle deyim iğneyi nisan 14 de olmuştum.ve yarn adet günüm yarın olmam lazım.aynen ya bende sürekli yokluyorm.ama bişey yok.gerçi dün ablamada sordum oda göğüs ağrım olmadı dedi.ayyy iyice darlandım.allah neyi hayırlı görürse o olsun ve o olacak illa.:icecream::icecream:

Bende sürekli yokluyorum kendimi ama bişley yok daha. Bide benim adetim düzensiz biliyorsunuz 2 ayda bir oluyorum zaten normalde bugün 39. günüm oluyo yani adet olmam için daha 20 gün var o yüzden umutlanmak da istemiyorum

herkese merhaba nasılsınız değişik bişi varmı hamiş olan kartı yiyen
ssengün doğurmuştur bugün demi bilen varmı

Bende sürekli yokluyorum kendimi ama bişley yok daha. Bide benim adetim düzensiz biliyorsunuz 2 ayda bir oluyorum zaten normalde bugün 39. günüm oluyo yani adet olmam için daha 20 gün var o yüzden umutlanmak da istemiyorum

asiye inşallah sen güzel haberlerle gelirsinde bizede umut olur.

Aylın sende ne var yok canım
sağol canım, ben bu kez de perşembeye kadar beklicem mr sonucumu...
benimde ağrıyor sinemmmmm :))))))))))
merve hakkaten adet olacakmış gibi mi hissediliyoo?
hadi inşallah kızlarrr

aa derya aşk olsun kız olmaz mı ben hamileyimmmmm

hadi canım ayyyyyyyyyy çooooooooooooooooooooooook sevindim allah tamamına erdirsin hayırlısıla kucağına almak nasip olsun ay cok sevindim oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar arada gelip gidiyooo şimdi yok leke falanda yok hayırlısı bakalım canlarım
merve kız yoksa bende mi hamişim kız beraber doğuruca eğer hamişsem benimde 5 ocak görünüyo aramızda fazla yok allah hayırlısını kısmet etsin canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…