İnatla bir gün ANNE olacağım !

inşallah canım zevkli ama yapamayıncada sinir oluyor insan bide bizimki maşallah 1500 yani:hulya: eşim assubay denizci geçiçi dönem için karada oyüzden 24 saat çalışıyor 2 gün evde amin mervecim :Saruboceq:

feyzaam bişi demedim ben sana bana surat asma
sanem hayırlı olsun kan inceltici iğnelere erken başladınmı

yok esracım sana surat asarmıyım nerden çıkardın lmaz:

nebilim kız neyse 7,5 olsun ya merve bende bugün su gibi bi akıntı geldi ilaçlardan mı bilemedim bebekle ilgili bi problem olsa ekstradan bişey olurdu demi

ilaçtan olabilir asiyecim ama bence sen doktorunu ara söyle bakalım ihmel etme kaydirigubbakcemile5

sehercim geçmiş olsun canım inşallah selene geçirmeden atlatırsın
sinemcim stres yapmamaya çalış elinde degil ama bebegin için tutunması için pozitif düşün rabbim sana bebegini bagışlayacak seninle bebgin adım adım büyüdügünü görücez hep beraber inşallah...
merve2 kuzeyimize maşallah çok yakışmış kıyafeti bence çok tatlı olmuş boşver babası ne söylerse söylesin sünnete az kaldı sagsalim kurtulursunuz inşallah
sinemcim naber nerdesin merak ettim cinsiyetleri belli oldumu...
alperende maşallah büyümüş allah hepinizin bebeklerini nazarlardan korusun...

gündüz sorun vardı giremedim
gülsüm sebnem emel aslı gülşen aylin nazmiye yasemin beyza raziş ayşe nerelerdesiniz yahu arada girin haber verin bari

asiyecim pazartesi doktora gitmeyecek olsaydın doktora git derdim cnm ama allahtan gidiyosun mutlaka sor akıntını..bide takip et bakalım gene su gibi gelcek mi akıntın? tamamı mı su gibiydi yoksa akıntıyla karışık mı bide ona bak cnm.bende doktor gibi sorular sordum:)))

kızlar bebeklerim çok şükür sağlıklılar dr amcamız bir bebek 100 de doksan erkek dedi diğer bebeğim tam kesin değil bacaklarının arasına kordonunu almış ama kız gibi duruyo dedi
üç hafta sonra detaylı ultrasonum var daha kesin olur dedii.....
daha önce giremedim annemle babam geldi onlarla ilgilenmekten giremedim...
hepinizi çok öptümmm

gunaydın kızlar
feyzacım ben bu gece sabahladım halen daha yatak yuzu görmedım selen hanım çok huysuz
hadi gözün aydın ikizlerin annesı hayırlısı ve sağlıcakla gelsınler ınşallah

ayy sinemcim çok sevindim..allah sağlıkla doğumlarını nasip etsin...
dünür neden huysuz benim gelin bakiim...

maşallah

sinemcim sevindim saglıklı olmalarına allahım sagsalim kucagınada almayı nasip etsin 1 erkek birde kızımız olur inşallah...

gunaydın kızlar
feyzacım ben bu gece sabahladım halen daha yatak yuzu görmedım selen hanım çok huysuz
hadi gözün aydın ikizlerin annesı hayırlısı ve sağlıcakla gelsınler ınşallah

sehercim kıyamam sana bana getirseydin seleni biz anlaşırdık onunla kaydirigubbakcemile5 hastamı olucakki huysuzlandı senin gribin ne alaemde geçtimi kızınamı sattın yoksa

slm kızlaaarr
çok yoğunum aranıza da katılamıyorum ama kalbim sizinle :)

iş yerinden izin aldım 1 ine kadar şuan taşınma arefesindeyim ne zormuş bu işler yaa taşınsakda rahatlasam
zamanda akıp gidiyor valla kocaman olmuş bebekler hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kendinize iyi bakın dualarınızda beni de eksik etmeyin ...

beyzacım tabiki aramıza dönmeni çok isteriz..ama iyi ve mutlu olmanı daha çok isteriz...yeni evin sana hayırlı ve uğurlu gelsin canım.inşallah içini bebek sesleriyle doldurur rabbim...kendine çoook iyi bak...

günaydın canlarım adaşım bebeklerin sağlıkla doğar büyütürsün inş. canım
gülümmmnerdesin yaaa yazsana adet oldun mu hamile misin yoksa
feyza nasılsın canım
seher selen neden huysuz hastafalan değil inş.

günaydınn kızlaaaaaaaar. hayırlı bir hafta olmasını diliyorum..belki bugün son günüm yada engeç yarın son gün..
iyiyim sinemcimm sen nasılsın?

iyiyim mervişim bir yaramazlık yok adetim bitti sayılır
kızlar dün benim doğum günümdüüüü :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…