İnatla bir gün ANNE olacağım !

bahtusada öylemi süpersiniz dualarım boşa gitmemiş
darısı kalanlara
ya kızlar kızım hiç uyumuyor helede eve biri gelsin kendisini görsün o gün hiç uyumuyor kızıma bi nazar duası okuyun lütfen merve teyzesi duydunmu

kızlarrr benim ömerim çıldırmış akşama test al dedi yanıma para almadım dedim.tamam ben getirirm diyo.:roflol::roflol: ayy en çok bunun yüz ifadesini merak ediyorum hamileyim deince ne yapacak.kaydirigubbakcemile3

bakın teyzeleri bana benziyormu minnacık allahım sizlerede tttırsın bu muhtesem duyguyu

deryaa maşallah yaa ama ben foto koyma taraftarı değilim açıkcası.çünkü net herkese açık biz hemen salavat çekiyoruz ama başkaları yapmayabiliyo.ve özenen olabiliyo.

yıkadımda ama yok dua bilmiyorum ne olur bilen varsa aranızda kızm için okuyun lütfen çok üzülüyorum ya uykudan ağlıor zavallım

kızlar ben kaçtım canlarım ben odada tekim o yüzden kimse görmüyo ellediğimi :) yarın inş. güzel haber veririm kızlar merveeecim yap kız takvimini canım öpüldünüz kendinize iyi bakın byeeeee

kızlar ben kaçtım canlarım ben odada tekim o yüzden kimse görmüyo ellediğimi :) yarın inş. güzel haber veririm kızlar merveeecim yap kız takvimini canım öpüldünüz kendinize iyi bakın byeeeee

güle güle git güle güle gel yarın fıstıkım.Şeniz

merhaba ben daha yeniyim bu sitede ama bende artık anne olmaya karar verdim ve 3 aydır korunmuyoruz
benide aranıza alırmısınız?

selam canım ben emel bende burda hamıle kaldım sımdı 43 gunluk yiğit adında oğlum var buradakı arkadaslarla ıyı kotu hamılelıgın evrelerı dogumum hepsını bırlıkte yasadık aramıza hosgeldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…