İnatla bir gün ANNE olacağım !

sağol feyzacım inşallah cnm benim. Bir süre beklemek insanın kendisini dinlendirmesi iyi oluyor feyzacım ben hamile kaldığım ayda olmasaydı ara vercektim bebek kaybettikten sonra 1 yıl sürekli ilaç kullan iğne ye her ay adet olacakmıyım derdi sıkmıştı beni . neyseki o ayda hamile kaldım şükür Allah ıma inşallah sizinde en beklemediğiniz ayda bebeğiniz size süpris yapar cnm
Gezdirmeyecek çocuklar sizi gülsümcüm . Sürekli bişeyler isteyecekler ağlayacaklar sende gezip şımarıklık yapamayacaksın. :)))))))

aynen öle valla annemde öle dedi.geçen ay adet olduğumda annemlerdeydim.ve çok üzülmüştüm tabi annemde üzüldü ben üzüldüm diye.ve bana dediki aahhh kızım olacağı zaman annem dedi diyeceksin.iki dk bi dursada işimi yapasam yada uyusam yada oturup dinlensem diyeceksin.iyisimi şimdi keyfini çıkar.doğru valla.rabbim hayırlı zamanda nasip etsin.hem ben bu kadar uykuyu seviyoken.:kedi:

bızımkılerın ceneler açılmış maşallah seloşta uyuyo am uyanbılır sıkıntılı kızım benım
ahh ahh gulsum annen ne doğru demiş uyuysada dınlensme dıyom bende bazen

yaaa tam ne güzel şımarıyoduk ama ben derse gidiyorum:gitme: yarın iş olmazsa yine şımarırız, haydi siii yuuuu on cuma :roflol:

iyi dersler ayşeciğim....gülsüm annen çok güzel söylemiş ama ben razıyım hepsine yeterki gelsin meleğim ((

feyzacnım hoşgeldin canım, nasılsın? uyuyon mu napıyon sen öğleye kadar hımmm

asişim bizim sincaplar n az bizim kadar şımarık olursa vay geldi halimize:roflol:

iyiyim canım hava güzel ben güzelim daha ne olsun kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın yok ya 10-11 arası kalkıyorum kahvaltı yemek derken ögeden sonra oluyor nedenki CADIARZU sen nasılsın

iyiyiz süperiz hoşuz güzeliz :1hug:1hug:sağol canım sen nasılsın

bende iyiyim canım sagol iyi olun canım benim

dogru söylüyorsun yoruluyor insan kendinle kalmalı :hulya: inşallah allahım ne zaman hayırlı görürse artık opuyorumnanaktan

herkese selam
tickerların gitmesi cok kötü olmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin ikiz annesi nasılsınız bakalım üç kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…