sağol feyzacım inşallah cnm benim. Bir süre beklemek insanın kendisini dinlendirmesi iyi oluyor feyzacım ben hamile kaldığım ayda olmasaydı ara vercektim bebek kaybettikten sonra 1 yıl sürekli ilaç kullan iğne ye her ay adet olacakmıyım derdi sıkmıştı beni . neyseki o ayda hamile kaldım şükür Allah ıma inşallah sizinde en beklemediğiniz ayda bebeğiniz size süpris yapar cnm
Gezdirmeyecek çocuklar sizi gülsümcüm . Sürekli bişeyler isteyecekler ağlayacaklar sende gezip şımarıklık yapamayacaksın. :)))))))
naponuuz
feyzacnım hoşgeldin canım, nasılsın? uyuyon mu napıyon sen öğleye kadar hımmm
asişim bizim sincaplar n az bizim kadar şımarık olursa vay geldi halimize:roflol:
iyiyiz süperiz hoşuz güzeliz :1hug:1hug:sağol canım sen nasılsın
sağol feyzacım inşallah cnm benim. Bir süre beklemek insanın kendisini dinlendirmesi iyi oluyor feyzacım ben hamile kaldığım ayda olmasaydı ara vercektim bebek kaybettikten sonra 1 yıl sürekli ilaç kullan iğne ye her ay adet olacakmıyım derdi sıkmıştı beni . neyseki o ayda hamile kaldım şükür Allah ıma inşallah sizinde en beklemediğiniz ayda bebeğiniz size süpris yapar cnm
Gezdirmeyecek çocuklar sizi gülsümcüm . Sürekli bişeyler isteyecekler ağlayacaklar sende gezip şımarıklık yapamayacaksın. :)))))))
herkese selam
tickerların gitmesi cok kötü olmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyi dersler ayşeciğim....gülsüm annen çok güzel söylemiş ama ben razıyım hepsine yeterki gelsin meleğim((
ayyy gelicek allahın izniyle yakındaaaaaa.
gelicek tabikide sabrımızın mufakanını bizlerde alıcaz kızlar inşallah...
kızlar selen emeklıyo ama bı terslık var gerı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?