İnatla bir gün ANNE olacağım !

inşallah asişim koltuğa dayanınca basıyo çığlığı yol bıttı dıye :)

neyse ben çıkıyorum kızlar yemek yiyecegiz sonrada hazırlanıp arkadaşlara çay içmeye gidecegiz öptüm herkezi iyi akşamlar...

kızlar yasemin ayşe nasılsınız ayşem dikket et canım yediklerine
merviş allah nice seneleri sağlıkla ve mutlulukla geçirtsin inş. canım gülüm nerdesin

mervecim allah bi yastıkta kocatsın, ayrıca hediye ne hediyesi alcan be, göbüşünde ya hediyen

sinemcim iyiyim canım sen nasılsın?

TEVAFUK TABı CANIM. YOKSA NıYE KÜS OLAYIM HEM KÜS OLSAM MERVE SANA KÜSTÜM DERDıM kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan tamam canım benimm bende şımarayım dedim ondan :hulya:
mervecım nıce mutlu yıllara canım
asişim benım dediğim çıktı bak korkulucak bışı yok

kızlar selen emeklıyo ama bı terslık var gerı :)
bizim yiğende önce geriden başlamıştı normal herhaldeesositososito maşallah selenimizeee

nice mutlu huzurlu saglıklı yıllara canım allah mutlulugunuzu daim etsin..

sen benden daha çok yaşıcan kız ayşe :roflol::roflol::roflol:bende sayfayı okurken kalbimden aynı şeyi geçirdim merve için

öyle zor temizliyorum ki zaten sormayın gitsin :roflol: oyüzden yüzeyden bi temizlik oldu yeter bu 1 hafta gider bize..
amann zaten kocişte almamış hediyee dimi önce o alsaydı oda dermiş bende sana güzel hediye verdim diye:roflol:::roflol::roflol:

kızlar sadece son sayfaya bakabildim...adaşım nice mutlu senelere hayatım..nisanurla ve eşinle sağlıklı huzurlu bir ömür geçir inşallah...
dünür selende geriden başlamış emeklemeye...canım yaa..öp çokça benim için...
benim kuzu kucağımda şimdi...vızıklıyo..uykusu geliyo...hepinizi çook öpüyoruz...

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim dün işlerim yoğundu giremedim sayfa eski günlerine dönmüşş maşallahh hepinizi öpüyorum görüşürüz byee

günaydıın herkeşe ben geldim ama 9 gibi gidecem hafta sonu burda değilim kızlar köye gidioz değişiklik olcak ştres atcam

herkese günaydınlar kızlar

gerçekten de takvimlerimiz neden kalktı, pro üyemiz sehercim bilir bu arada gözünüz aydın, emekliyo ya ona bak, kimi bebek de hiç emeklemeden ayaga kalkıyo sen bunu da gördün şükür maşallah kızçene

esracım kimin köyü canım, köy nerenin?

hakikaten hayırlı cumalar canlarım, tüm hafta cumayı iple çekiyorum, sonra da cuma oldugunu unutuyorum hamilelikten yine :roflol:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun herkese
Esracım evet köy havası falan iyi gelir cnm hava değişikliği sonuçta
Ayşecim sen hamilelikten herşeyi unutur oldun kız
Kızlar ben biraz yokum vergiye bakacağız müdürümle yerimde olmayacağım öptüm sizi.

ayy esra ne güzel yaaaa, git güzelce dinle kafanı değişiklik olur, bir daha mardine kısmet olur da gelirsem her yerini gezicem, mor gabriele ve hasankeyfe gitmedim, nusaybin de cok güzelmiş, ya cok şanslısın gez işte ne güzel...

asişim sorma yaa bu gebelik mahvetti beni:roflol: kolay gelsin sana işlerinde, yarın ööleye kadar yatma hayalleri kuruyorum allah izin verirse, gecen hafta teyzem bendeydi o yüzden dinlenemedim pek...bu hafta acısını cıkarcam

ayşem asişim esram hayırlı cumalar canlarım feyzaa erken kalkta gel topiğee uykucu :)
merviş gülüm seher yasemin hepinize günaydın

sinemcim saol canım sana da hayırlı cumalar, işlerin yogun heralde pek giremiyosun topiğe? kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…