hoşbuldum bende sude inşallah allah en kısa zamanda dualarımızı kabul eder
siz ne kadar süredir istiyorsunuz
merhaba ben daha yeniyim bu sitede ama bende artık anne olmaya karar verdim ve 3 aydır korunmuyoruz
benide aranıza alırmısınız?
allah gönülüne göre verir inşallah
ne tedavisi gördün
çok geçmiş olsun
inşallah işe yaramıştır iğne
annessiiiiiii maşallaaaah, biz gördük yeter merve de gelsin görsün kaldır, maşallah anacım karabi kız olcak senin kuzun, yerim ben onu, allah bağışlasın:)bakın teyzeleri bana benziyormu minnacık allahım sizlerede tttırsın bu muhtesem duyguyu
hoşgeldin sudelim, ayşe ben de, 3 aydır da ben korunmuyorum çikolata kisti tedavisi görüyorum, inşallah burda seni de hamişlerimiz arasında görürüz teker teker hepimizi görcez ordamerhaba ben daha yeniyim bu sitede ama bende artık anne olmaya karar verdim ve 3 aydır korunmuyoruz
ah gel sen bide benim içime sorr -tatlicadiarzu- şimdi buaralar kan pıhtılaşması takıldı aklıma doktora sölicem yapsın testhiiii yerim ben seni neşeye bak, maşallahne mutlu sana, canım benim:1hug:
hakkatenn regl olmayı bekledimm valla bak geçen ay daha umutluydum hatta ama buay yok dedim olmadı gene dedim hattasağol canım, ben bu kez de perşembeye kadar beklicem mr sonucumu...
merve hakkaten adet olacakmış gibi mi hissediliyoo?
hadi inşallah kızlarrr
amin cnm benim ne güzel dua etmişsinnnnn amiiiiiiiiinnnnnnnnnn:Saruboceq:merviş allahım onu sana öyle sıkıca tutundursunki 9 ay 10 sımsıkı sarılsın sana.sonra sen ona sımsıkı sarılırsın inşallah güzelim rabbim mutluluğunu daim etsin.
aminnnnn canımm inşallah sanada nasip etsin:lepi:mrb kızlar hamiş olan arkadaşlarım allah tamamına erdirsin kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah sağlıcakla darısı bizlerin de başına
canımcım mervem ne pıhtılaşması hayırdır?
Benim arkadaşımda da kan pıhtılaşması vardı aspirin içiyodu bebe aspirini bide iğne yaptılar o doğurdu sağlıkla sen seren serengilin bebeği öldü diye aklına takıldı sanırım
Aylinciminde doğumgünüydü kızlar onunda doğum günü kutlu olsun inşallah yeni yaşımız ikimizede uğurlu gelir...
aylincimmmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsunnnn inşallahhh bebeğin olur bidahakine sende bebişinle girersinn yeni yaşına...
aylinim nice mutlu yıllara.
günaydınnnnn... Mervemmm çokkk ama çokkk sevindimm...Ben eminim Nİsa bu sefer geldi... Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhh...
Sinem canım inşallah seninkide yerleşme kanamasıdır.. Topikte bayram ederiz :)))
Aylin ve Asiyecim nice mutlu yıllaraaa... Yeni yaşınızda Allahım bebek göndersin size ve bize inşalllahhh..
Diğer kızlar hepiniz iyisinizdir umurım..
slm kızlar merveee çok sevindim :CüvCüv: canım aylinim doğum günün kutlu olsun sağlıklı bebeiş nasip etsin allah yeni yaşında canım
ay sonucu yazmayı unutma canım ben wcyw gidicem bi bakim gelmiş mi
TEŞEKKÜR EDERİM CANLARIM, 26 NİSANDI AMA OLSUUUN MUTLU OLDIUMMhakkaten aylinim yaaaa dün dedim birinin daha dogumgünüydü ama kimindi hatırlayamadımnice mutlu sağlıklı yıllar, senin de sonuclar carsamba tertemiz çıksın da hamişlik sırası sana gelsin
meryem suresinin anlamını mı okicaz?kesinlikle meryem suresinin anlamını okuyun zaten kızlarr anlamı çok büyük allahımmm herkese nasip etsin en kısa zamanda kızlar az kaldı ben kapatayım yavaştan byee gelince hemen yazarım
teşekür ederim canım,razişe deeeaylincim canım senin de doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu sağlıklı bebişli senelere inş
derya 40 ı çıkana kadar oluyo o sanırım, 40 banyosundan sonra rahatlar inşallahyıkadımda ama yok dua bilmiyorum ne olur bilen varsa aranızda kızm için okuyun lütfen çok üzülüyorum ya uykudan ağlıor zavallım
sıra sende sinemcimmkızlar ben kaçtım canlarım ben odada tekim o yüzden kimse görmüyo ellediğimi :) yarın inş. güzel haber veririm kızlar merveeecim yap kız takvimini canım öpüldünüz kendinize iyi bakın byeeeee
gülsümcüm perşembe alıcaz... bilmiyorumkiaylin yaa ben geçmişi okumamıştım sabah.senin mr sonucu ne oldu yaa.
hoşgeldin canımmerhaba ben daha yeniyim bu sitede ama bende artık anne olmaya karar verdim ve 3 aydır korunmuyoruz
evet ya asiye sana yapıldı mı o test bugün dedim bişiler yaptılar ama asıl o değilmiş genetik kısmında yapılıomuş bu test :1shok:
raziş kocişinle izmire gitcekti cnm ondan yokkızlar razıye nerde
canım benim tabiki tedbiri elden bırakmamak lazım ama rabbim ona ömür verdiyse kim ne yaparsa yapsın isterse kan pıhtılaşsın isterse düşme tehlikesi olsun o yinede ömrünü yaşar Allahın izniyle sende kafana takıp yiğenimi orda rahatsız etme bakalım :)): :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?