İnatla bir gün ANNE olacağım !

bakın teyzeleri bana benziyormu minnacık allahım sizlerede tttırsın bu muhtesem duyguyu
annessiiiiiii maşallaaaah, biz gördük yeter merve de gelsin görsün kaldır, maşallah anacım karabi kız olcak senin kuzun, yerim ben onu, allah bağışlasın:)

merhaba ben daha yeniyim bu sitede ama bende artık anne olmaya karar verdim ve 3 aydır korunmuyoruz
benide aranıza alırmısınız?
hoşgeldin sudelim, ayşe ben de, 3 aydır da ben korunmuyorum çikolata kisti tedavisi görüyorum, inşallah burda seni de hamişlerimiz arasında görürüz teker teker hepimizi görcez orda

geldimm gördümm deryacım maşallahhh kız eve gidince abdest alır okurum ben onuuu ama benim yiğende hiç uyumuooo ne dualar okuyo annem ama uykusuz çocuk zeki olurmuş.

derya sen saçlarını koyulaştırmışsın:)

hiiii yerim ben seni neşeye bak, maşallah ne mutlu sana, canım benim:1hug:
ah gel sen bide benim içime sorr -tatlicadiarzu- şimdi buaralar kan pıhtılaşması takıldı aklıma doktora sölicem yapsın test
sağol canım, ben bu kez de perşembeye kadar beklicem mr sonucumu...

merve hakkaten adet olacakmış gibi mi hissediliyoo?

hadi inşallah kızlarrr
hakkatenn regl olmayı bekledimm valla bak geçen ay daha umutluydum hatta ama buay yok dedim olmadı gene dedim hatta
merviş allahım onu sana öyle sıkıca tutundursunki 9 ay 10 sımsıkı sarılsın sana.sonra sen ona sımsıkı sarılırsın inşallah güzelim rabbim mutluluğunu daim etsin.
amin cnm benim ne güzel dua etmişsinnnnn amiiiiiiiiinnnnnnnnnn:Saruboceq:

mrb kızlar hamiş olan arkadaşlarım allah tamamına erdirsin kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah sağlıcakla darısı bizlerin de başına

mrb kızlar hamiş olan arkadaşlarım allah tamamına erdirsin kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah sağlıcakla darısı bizlerin de başına
aminnnnn canımm inşallah sanada nasip etsin:lepi:
canımcım mervem ne pıhtılaşması hayırdır?

aman şu seren serengilin hastalığı allah korusun yaa pıhtılaşma sorunu olunca bebeğin kalbide durabiliomuş okuyoruz herbişeyi sonra böle oluo doktor kızcak ama napayım çıksın aklımdan

Benim arkadaşımda da kan pıhtılaşması vardı aspirin içiyodu bebe aspirini bide iğne yaptılar o doğurdu sağlıkla sen seren serengilin bebeği öldü diye aklına takıldı sanırım

Benim arkadaşımda da kan pıhtılaşması vardı aspirin içiyodu bebe aspirini bide iğne yaptılar o doğurdu sağlıkla sen seren serengilin bebeği öldü diye aklına takıldı sanırım

evet ya asiye sana yapıldı mı o test bugün dedim bişiler yaptılar ama asıl o değilmiş genetik kısmında yapılıomuş bu test :1shok:

Aylinciminde doğumgünüydü kızlar onunda doğum günü kutlu olsun inşallah yeni yaşımız ikimizede uğurlu gelir...

aylincimmmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsunnnn inşallahhh bebeğin olur bidahakine sende bebişinle girersinn yeni yaşına...

aylinim nice mutlu yıllara.

hakkaten aylinim yaaaa dün dedim birinin daha dogumgünüydü ama kimindi hatırlayamadım nice mutlu sağlıklı yıllar, senin de sonuclar carsamba tertemiz çıksın da hamişlik sırası sana gelsin
TEŞEKKÜR EDERİM CANLARIM, 26 NİSANDI AMA OLSUUUN MUTLU OLDIUMM
kesinlikle meryem suresinin anlamını okuyun zaten kızlarr anlamı çok büyük allahımmm herkese nasip etsin en kısa zamanda kızlar az kaldı ben kapatayım yavaştan byee gelince hemen yazarım
meryem suresinin anlamını mı okicaz?
aylincim canım senin de doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu sağlıklı bebişli senelere inş
teşekür ederim canım,razişe deee
yıkadımda ama yok dua bilmiyorum ne olur bilen varsa aranızda kızm için okuyun lütfen çok üzülüyorum ya uykudan ağlıor zavallım
derya 40 ı çıkana kadar oluyo o sanırım, 40 banyosundan sonra rahatlar inşallah
kızlar ben kaçtım canlarım ben odada tekim o yüzden kimse görmüyo ellediğimi :) yarın inş. güzel haber veririm kızlar merveeecim yap kız takvimini canım öpüldünüz kendinize iyi bakın byeeeee
sıra sende sinemcimm
aylin yaa ben geçmişi okumamıştım sabah.senin mr sonucu ne oldu yaa.
gülsümcüm perşembe alıcaz... bilmiyorumki
merhaba ben daha yeniyim bu sitede ama bende artık anne olmaya karar verdim ve 3 aydır korunmuyoruz
benide aranıza alırmısınız?
hoşgeldin canım

benim tavsiyem önce anlamını okuyunn sonrada arapçasını tabi ki ..türkçe yazılıdan okumuştum ben.. şükürler olsunn..

evet ya asiye sana yapıldı mı o test bugün dedim bişiler yaptılar ama asıl o değilmiş genetik kısmında yapılıomuş bu test :1shok:

canım benim tabiki tedbiri elden bırakmamak lazım ama rabbim ona ömür verdiyse kim ne yaparsa yapsın isterse kan pıhtılaşsın isterse düşme tehlikesi olsun o yinede ömrünü yaşar Allahın izniyle sende kafana takıp yiğenimi orda rahatsız etme bakalım :)): :1hug:

kızlar razıye nerde
raziş kocişinle izmire gitcekti cnm ondan yok

evet canım haklısın cidden tamam sustumm -tatlicadiarzu-

Mervecim bana yapmadılar öle bi test canım ama genel bi test yaptılar kan sayımı hormon şeker gibi onlarda normal çıktı.
Aylincim sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…