İnatla bir gün ANNE olacağım !

3 aydir deniyoruz. ama ben yumurtlama tarihlerini hesaplamamistim. sonra gecen adet gunlerime gore hesapladim ve baktim ki hic o zamanlara denk getirmemisiz, simdi artik o tarihlere uyarak ilerleyecegiz ins. Rabbim cocuk nasip eder isteyen herkese duam bu. cunku ben de esimde cok istiyoruz.bu istegin nasil bisey oldugunu iyi biliyorum ben de. beklemesi zor ama derler ya beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir diye:)

hadi inşallah sıkıntısızca kavusursunuz ceylinsude bebeginize

gülsüüüüm yogun mu işlerin?

rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıklı bir melek yollar inşallah sana ve eşine :))

ayşem asişim esram hayırlı cumalar canlarım feyzaa erken kalkta gel topiğee uykucu :)
merviş gülüm seher yasemin hepinize günaydın

benim eşim evde kızlar anca ögleden sonra gelebiliyorum :umursamaz:ama işte oldugu zamanlard gelirim yerimseniben

allah gönlüne göre versin..

hoşgeldin feyzacııım

hoppaalaaaaaa kızlar, şenlendiriyoruz geliyoruz topiğe , herkes arazi, ulem hamişler amma kocadınız siz de heeee, geliyonuz testlerden bahsedip çıkıyosunuz nerde kızlar sizin hayat neşeniz:roflol: hiç şu gariban inatçıları düşünmeyin, nasıllar sormayın, ben de hamişim ben de test yaptırcam banane:roflol:

slm kızlar nasılsınız? bugün 1 aylık olduk :) kontrolümüz güzel geçti,gaz sancımız daha iyi eskiye göre.kaka yaparken sancımız oluyor yoruyor ama yine de mutluyum, allah isteyen herkese yaşatsın evlat sevgisini. sizler nasılsınız canlarım? zaten takip edemiyordum şimdi hiç giremiyorum, güzel haberlerinizi alırım insallah, hepinizi öpüyorum kuzularımmm ♥

herkee günaydın kızlar kimse yok galiba sahipsiz kalmıs buralar
herkes güzel haftasonunu görünce kactımı yoksa
mutlu haftasonlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

pınarcım maşallah 1 ayı devirdiniz he birde 40 çıktımı daha ne güzel iyi olmanıza sevindim elamervemizi öp bizim için allaha emanet ol ...

hafta sonu pek kimse olmuyor zaten sinemcim havalarda güzel kızlarda degerlendiriyor sanırım iyi çalışmalar sositososito kızlar..

pınarcım maşallah 1 ayı devirdiniz he birde 40 çıktımı daha ne güzel iyi olmanıza sevindim elamervemizi öp bizim için allaha emanet ol ...

saolasın cnm benim,hepinizin yerine öpücem sıpamı,güzel haftasonları cnm benim

sinemim güzel hamişim nasılsın göbüş ne durumda? foto ekle artık ya

günaydın kızlar pınarım nasılsın canım
40 da çıkınca daha rahatlarsın
feyzaa nasılsın
adaşım nasılsın bebişler nasıl kontrole ne zaman gideceksinn

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım herkese hayırlı bı hafta dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…