hadi inşallah sıkıntısızca kavusursunuz ceylinsude bebeginize
gülsüüüüm yogun mu işlerin?
3 aydir deniyoruz. ama ben yumurtlama tarihlerini hesaplamamistim. sonra gecen adet gunlerime gore hesapladim ve baktim ki hic o zamanlara denk getirmemisiz, simdi artik o tarihlere uyarak ilerleyecegiz ins. Rabbim cocuk nasip eder isteyen herkese duam bu. cunku ben de esimde cok istiyoruz.bu istegin nasil bisey oldugunu iyi biliyorum ben de. beklemesi zor ama derler ya beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir diye:)
hadi bitir de gel işlerini baksana meydan bizim az güreşelim:roflol: :roflol:
ayşem asişim esram hayırlı cumalar canlarım feyzaa erken kalkta gel topiğee uykucu :)
merviş gülüm seher yasemin hepinize günaydın
3 aydir deniyoruz. ama ben yumurtlama tarihlerini hesaplamamistim. sonra gecen adet gunlerime gore hesapladim ve baktim ki hic o zamanlara denk getirmemisiz, simdi artik o tarihlere uyarak ilerleyecegiz ins. Rabbim cocuk nasip eder isteyen herkese duam bu. cunku ben de esimde cok istiyoruz.bu istegin nasil bisey oldugunu iyi biliyorum ben de. beklemesi zor ama derler ya beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir diye:)
pınarcım maşallah 1 ayı devirdiniz he birde 40 çıktımı daha ne güzel iyi olmanıza sevindim elamervemizi öp bizim için allaha emanet ol ...
herkee günaydın kızlar kimse yok galiba sahipsiz kalmıs buralar
herkes güzel haftasonunu görünce kactımı yoksa
mutlu haftasonlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?