İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın seherin nasılsın canımmm hepimize hayırlı haftalarrr her duamız kabul olsun sağlık mutluluk bizleri bulsunnn

günaydın canlaım sabah adet oldum çok ağrım var hiç olmazdı böyle (( merveciğim bir dahaki adetim 5 aralık...

günaydın kızlar iyi haftalar dilerim herkese.
Nasılsınız bakim ya topik iyice sessizleşti ben cuma pek gelemedim malum maaş günü yerime oturamadım acayip yoruldum ne yaptınız baki bu arada
Pnarım gelmiş gitmiş 1 aylık oldunuz ha ne çabuk geçti zaman hayırlısı sağlığıyla büyüsün inşallah Allah ım hepimize nasip etsin o duyguyu.

iyi Allah a şükür cnm haftasonu pek tekmelemedi benim kız haftaiçi çalışırken tekmeliyo cadı.
Senin kız nasıl cnm gene erkencisiniz

hoş geldın esracım
benım kıza alıştım artık gece nobetlerıne napayım sağlığı yerınde olsunda artık alıştım ben uykusuzluğa çok dayanamassam sabaha karşı babasının yanına atıyorum bırazda o uğraşsın dıe zilli babasının kucana ıyıce yaklaşıp mışıl mışıl uyuyo garezı bana :)

hayırlısı olsun kızlar kartı yiyen arkadaşlar inş. önümüzde ay hamiş kalırsınız umudumuz tükenmesin asiş esra nasılsınız

seherr iyiyim canım iş güç aynı buhaftasonu taşınıcam allah kısmet ederse kızlar iç kapılar haftaya takılacak mutfak dolabı sonra takılacak çok işkalmadı yanı 2 gün içinde boyasını yapacaklar allah olmayan herkesi ev sahibi yapsın tabi bebiş sahibide amin

Esracım değişiklik iyidir önümüzdeki aya inşallah hamiş kalırsın cnm azmini kaybetmek yok
Sehercim sen en azından evdesin ben çalışıyorum da ne yapcam diye düşünüyorum valla uykusuz ve yorgun günler beni bekliyo ama bebeğim için çekicem mecbur
Sinemcim hadi hayırlı olsun eşin gelmeden baya düzelticen evi ona hazır hale getircen inşallah
Biz iyiyiz hesapladım 3,5 ayım kalmış

sinemciğim ne güzel taşınıyorsun 15 inden önce..iç kapı ve mutfak dolabınıda halledersin en kısa zamanda...ne güzel kafana göre yaptırdın evini mutlulukla oturursun inşallah.....bende kartı yedim ama bu ay korunduk biz dr agideceğimiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…